mitra 1 787 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Niestety, w tym momencie, jakby to powiedzieć... Kumpel jest niedysponowany bez dostępu do neta xD Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Co twój kolega chce kopać? Eth? Które przechodzi na POS BTC? To w ogóle opłacalne przy tak "małym" kapitale? Może niech kolega zainteresuje się Eth i stakingiem,chyba o wiele lepiej wyjdzie na tym. Albo jakimś pos jak ziliqa,cardano, Eth Ja gdybym miał 200 k dałbym na celcius pożyczał tą kasę i brał profity 12% rocznie a nie się bawił w kopanie. Przykro mi ale nie jestem w temacie i nie wiem o czym mówisz w drugiej części posta. Kumpel chce inwestować hajs za kwotę, którą podałem. Może podasz jakieś źródła żeby się zaznajomić z stakingiem, zimowa itd? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 (edytowane) Pos proof of stake Kupujesz np ziliqa,ada,algorand robisz staking ,za trzymanie crypto w portfelu dostajesz naliczania. Ziliqa okóło 23% Algo 8% Cardano (nie polecam teraz się pakować) 5% APY roczne. Oczywiście ma to swoje plusy i minusy. A celcius jest to apka w której pożyczasz im pieniądze oni to obracają i dają ci stopę zwrotu około 8-10-12% rocznie. Możesz im pożyczać też btc cardano Eth ale ma to swoje wady ,kurs może szybko spaść.Ale jak los się uśmiechnie to znacznie więcej zarabiasz. Bo zarabiasz w crypto. Sporo podstaw można się nauczyć na YT i to po Polsku. Edytowane 4 września 2021 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Ja korzystam z aplikacji crypto.com. tam też jest kilka patentów czy zarabiać pasywnie. Jedyny minus, że dla obywateli EU można wypłacać tylko w Euro pieniądze Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 (edytowane) Plusy mi się skończyły więc, jak na razie dostajecie tylko mentalne 20 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Pos proof of stake Kupujesz np ziliqa,ada,algorand robisz staking ,za trzymanie crypto w portfelu dostajesz naliczania. Ziliqa okóło 23% Algo 8% Cardano (nie polecam teraz się pakować) 5% APY roczne. Oczywiście ma to swoje plusy i minusy. A celcius jest to apka w której pożyczasz im pieniądze oni to obracają i dają ci stopę zwrotu około 8-10-12% rocznie. Możesz im pożyczać też btc cardano Eth ale ma to swoje wady ,kurs może szybko spaść.Ale jak los się uśmiechnie to znacznie więcej zarabiasz. Bo zarabiasz w crypto. Sporo podstaw można się nauczyć na YT i to po Polsku. 17 minut temu, Sedrak napisał: Ja korzystam z aplikacji crypto.com. tam też jest kilka patentów czy zarabiać pasywnie. Jedyny minus, że dla obywateli EU można wypłacać tylko w Euro pieniądze Edytowane 4 września 2021 przez mitra Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Ja bym stawial koparki pod ravencoin, karty lhr nie ograniczaja mocy wydobywczej. Sam mam zamiar zainwestowac teraz kilka tys £. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 23 godziny temu, mitra napisał: Niestety, w tym momencie, jakby to powiedzieć... Kumpel jest niedysponowany bez dostępu do neta xD Przykro mi ale nie jestem w temacie i nie wiem o czym mówisz w drugiej części posta. Kumpel chce inwestować hajs za kwotę, którą podałem. Może podasz jakieś źródła żeby się zaznajomić z stakingiem, zimowa itd? Niech kumpel lepiej wraca do handlu zielskiem i dropsami, po co ma inwestować w coś, na czym kompletnie się nie zna, na podstawie jednozdaniowych opinii randomów z internetu? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 przecież tym "kumplem mitra" jest mitra. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 Godzinę temu, Figaro napisał: przecież tym "kumplem mitra" jest mitra. Nie no ja takim hajsem nie dysponuje. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Od dnia dzisiejszego w Salwadorze bitcoin jest oficjalną walutą i efekt taki, że póki co to troche jebło ;/ Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Sprzedałem 2 dni temu Czas na zakupy,szkoda że większość giełd leci w chuya i nie można kupiic podczas największej paniki. Cytuj
amarok 13 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 człowiek sobie jak gdyby nigdy nic pyka w fajnala, a tu takie rzeczy Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 Widząc takie wykresy utrwalam się w przekonaniu, że krypto to największy hazard na świecie i przepalanie gigantycznych zasobów energetyczny. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 Wiadomo. Tym bardziej, że ostatnie dane pokazują, że wydobycie btc odbywa sie w ponad 50% z odnawialnych źródeł energii :v Druga kryptowaluta co do wielkości przechodzi niedługo na pos, trzecia już jest pos. Ogólnie ten zarzuty o prądożerność są mocno przesadzone. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 września 2021 Autor Opublikowano 28 września 2021 https://www.dobreprogramy.pl/chomik-handlujacy-kryptowalutami-gryzon-przescignal-profesjonalistow,6688023296150144a a jak u was, inwestorzy? Jak wy oceniacie opłacalność danej kryptowaluty? Jakieś prognozy dla dogcoina na październik? 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 Doge ma jeden zajebisty problem. Posiada nie ograniczony supply I kazdego dnia coraz więcej masz ich w obiegu czyli w skrócie w długim terminie jeśli nie znajdzie się nowych inwestorów to będzie tylko tracił na cenie po potrzebuje coraz więcej market cap aby utrzymać cenę. Musicie mieć to na uwadze kupując tego shita. Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 Niedawno rozpoczęła się moja amatorska zabawa w krypto , bardzo skromne kwoty - bardziej jako ciekawostka i ewentualna nauka :p Trzymam sie xrp ,czekam aż będzie po 100$ albo i więcej ,wtedy sprzedaję zgarniam grube siano i jadę na mazury A kiedy to nastąpi ? chu.j wie (zobaczymy jak sie wszystko potoczy z SEC ) Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Zobacz kolego jak działa market cap I skąd się bierze cena XD Nie wiem kto co dał te info odnośnie xrp ale to chyba odpowiednik psychiczne chorych z console wars z tego forum. Różnego rodzaju szury przepowiadają od lat cenę xrp za 100$ ale prawda jest taka,że trzeba komus sprzedać. Kup sobie BTC Eth i trzymaj i dokładaj przy spadkach albo algorand ziliqa nawet pancake i zarabiaj pasywnie niż kupić syf jakim jest xrp. 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 (edytowane) 15 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Zobacz kolego jak działa market cap I skąd się bierze cena XD Nie wiem kto co dał te info odnośnie xrp ale to chyba odpowiednik psychiczne chorych z console wars z tego forum. Różnego rodzaju szury przepowiadają od lat cenę xrp za 100$ ale prawda jest taka,że trzeba komus sprzedać. Kup sobie BTC Eth i trzymaj i dokładaj przy spadkach albo algorand ziliqa nawet pancake i zarabiaj pasywnie niż kupić syf jakim jest xrp. To jest prawda. Ja siedze w tym biznesie od roku i prawda jest taka ze jest to praktycznie gambling jeśli chodzi o jakieś wzrosty o 1000%. Lepiej wejśc większą sumą i grać na spadki BTC. A, że ta waluta ma od roku humory jak baba w ciąży to co miesiąc jesteś do przodu. Edytowane 30 września 2021 przez oFi Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 41 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Zobacz kolego jak działa market cap I skąd się bierze cena XD Nie wiem kto co dał te info odnośnie xrp ale to chyba odpowiednik psychiczne chorych z console wars z tego forum. Różnego rodzaju szury przepowiadają od lat cenę xrp za 100$ ale prawda jest taka,że trzeba komus sprzedać. Kup sobie BTC Eth i trzymaj i dokładaj przy spadkach albo algorand ziliqa nawet pancake i zarabiaj pasywnie niż kupić syf jakim jest xrp. Ziomuś ale ja to traktuję jako zabawę i wchodzę groszowymi kwotami - taka beka trochę wiesz ? Ekhm..a więc: Jebać te wasze btc,eth i inne dodge , market cap..pffff. ISO20022 ha tfu! wam miedzy oczy! XRP to PRZYSZŁOŚĆ nowego systemu finansowego Tak będzie xD 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Taa, to samo miało być z LSK xD wjechałem na szczycie w okolicach 25$ i zara poleciało na ryj razem z resztą krypto xd do dziś nie wstał. Cytuj
amarok 13 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 polecam materiał edukacyjny o xrp: Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Ludzie śledzą dniami wykresy, analizują rynek, giełdę, szukają newsów, typów a tu Elon postuje zdjęcie swojego nowego psa i SHIB nagle pompuje +60%. Cudowne jest krypto. 1 1 Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 I miało być dead przez Chiny, a tutaj już na plusie od tego czasu. Cytuj
Moldar 2 272 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Najs. Akurat shibu mam od groma xD Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 1 hour ago, Mustang said: I miało być dead przez Chiny, a tutaj już na plusie od tego czasu. Chiny już banowaly crypto od paru lat. W sumie czego oni nie zbanowali non stop to samo Chiny banują , więksi akumulują i sprzedają januszom na pompach. Ciągle ten sam schemat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi