KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Staking czego? Jak dałeś się oszukać podałeś im seedy do potfela? Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Phishing link. Podpieli się pod MetaMaska i zanim się połapałem było po frytkach 1 Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada a ta kurwa zrogowaciała niedźwiedzica ether nie chce wbić się na ath xD powoli tracę nadzieje co do niego, jedynie BTC dowozi i jakieś randomowe gównocoiny Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Przecież to wszystko to jest scam. Jak bylo okolo 30k to juz krzyczeli ze bitcoin idzie do zera. A teraz nagle 70k z czapy totalnie. Pompowanie sztucznych tworów i spekulacje idą w najlepsze. 1 Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Lol, kto krzyczał? Zawsze to samo marudzenie tych co nie inwestują w crypto: scam, oszustwo, bańka, opodatkować i zabronić. Nikt nikogo nie przymusza kupować i tracić, skoro rzekomo się traci. 2 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 4 godziny temu, oFi napisał(a): Przecież to wszystko to jest scam. Jak bylo okolo 30k to juz krzyczeli ze bitcoin idzie do zera. A teraz nagle 70k z czapy totalnie. Pompowanie sztucznych tworów i spekulacje idą w najlepsze. Bullish Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 11 hours ago, MaZZeo said: a ta kurwa zrogowaciała niedźwiedzica ether nie chce wbić się na ath xD powoli tracę nadzieje co do niego, jedynie BTC dowozi i jakieś randomowe gównocoiny Miałem nosa żeby zainwestować w solanę, w ciagu dwóch lat zaliczyła skok 9 -> 230 euro. Spoiler Wrzuciłem całe 25 euro 2 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia W dniu 27.11.2024 o 22:50, _Shaman_ napisał(a): Miałem nosa żeby zainwestować w solanę, w ciagu dwóch lat zaliczyła skok 9 -> 230 euro. Ukryj zawartość Wrzuciłem całe 25 euro Jakbyś wiedzioł to byś wrzucił 10000zl Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia On 3/15/2018 at 6:52 PM, MaZZeo said: Co ty raven, głupi? jesienią bedzie 100k Tylko o 6 lat się pomyliłeś 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi