Opublikowano 23 listopada 202423 lis Staking czego? Jak dałeś się oszukać podałeś im seedy do potfela?
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Phishing link. Podpieli się pod MetaMaska i zanim się połapałem było po frytkach
Opublikowano 27 listopada 202427 lis a ta kurwa zrogowaciała niedźwiedzica ether nie chce wbić się na ath xD powoli tracę nadzieje co do niego, jedynie BTC dowozi i jakieś randomowe gównocoiny
Opublikowano 27 listopada 202427 lis Przecież to wszystko to jest scam. Jak bylo okolo 30k to juz krzyczeli ze bitcoin idzie do zera. A teraz nagle 70k z czapy totalnie. Pompowanie sztucznych tworów i spekulacje idą w najlepsze.
Opublikowano 27 listopada 202427 lis Lol, kto krzyczał? Zawsze to samo marudzenie tych co nie inwestują w crypto: scam, oszustwo, bańka, opodatkować i zabronić. Nikt nikogo nie przymusza kupować i tracić, skoro rzekomo się traci.
Opublikowano 27 listopada 202427 lis 4 godziny temu, oFi napisał(a): Przecież to wszystko to jest scam. Jak bylo okolo 30k to juz krzyczeli ze bitcoin idzie do zera. A teraz nagle 70k z czapy totalnie. Pompowanie sztucznych tworów i spekulacje idą w najlepsze. Bullish
Opublikowano 27 listopada 202427 lis 11 hours ago, MaZZeo said: a ta kurwa zrogowaciała niedźwiedzica ether nie chce wbić się na ath xD powoli tracę nadzieje co do niego, jedynie BTC dowozi i jakieś randomowe gównocoiny Miałem nosa żeby zainwestować w solanę, w ciagu dwóch lat zaliczyła skok 9 -> 230 euro. Spoiler Wrzuciłem całe 25 euro
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru W dniu 27.11.2024 o 22:50, _Shaman_ napisał(a): Miałem nosa żeby zainwestować w solanę, w ciagu dwóch lat zaliczyła skok 9 -> 230 euro. Ukryj zawartość Wrzuciłem całe 25 euro Jakbyś wiedzioł to byś wrzucił 10000zl
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru On 3/15/2018 at 6:52 PM, MaZZeo said: Co ty raven, głupi? jesienią bedzie 100k Tylko o 6 lat się pomyliłeś
Opublikowano 3 marca3 mar Nie pierwszy raz stare dziady na czele z prezydentem manipulują rynkiem i kompletnie żadnych konsekwencji z tego nie będzie.
Opublikowano 3 marca3 mar Za takie coś nie powinien być kryminał? Niezłe państwo z kartonu te stany...
Opublikowano 3 marca3 mar Jakie setki milionów dolarów? Przecież codziennie ktoś tym rynkiem manipuluje, także totalnie tweet o niczym -_- Tak samo jak ostatni Trump kupił za 100mln ETH i od razu waluta poleciała w dół tego samego dnia. Tak samo można powidzieć, że kto wiedział to shorta wrzucił
Opublikowano 3 marca3 mar Skąd on wziął miliony dolarów Chłop zarobił 6 milionów i wyszedł. Insajder trading istnieję na każdym rynku.
Opublikowano 3 marca3 mar Witam Panów, wchodzę z buta a moje imię to K O R E K T A i to taka natychmiastowa
Opublikowano 5 marca5 mar Global liquidity rośnie, pompują hajs z TGA. W mojej ocenie są podwaliny pod wzrosty na marzec/kwiecień. Drugi scenariusz to gruba zjeba SP500 i krypto i zmiana polityki FEDU (koniec QT). Obydwa scenariusze zakładają, że jakieś wzrosty jeszcze w tym roku będą tylko pytanie kiedy.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Czy tym Ethereum warto się teraz zainteresować jak jest w dołku? Cena za jednostkę nie jest jakaś zaporowa pytanie tylko czy jeszcze nie poleci.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Powiem tak, siedzę w eterze od 7 lat, a widziałem sporo, jeśli o to co będzie w najbliższym czasie tochuj wie
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 2 hours ago, BRY@N said:Czy tym Ethereum warto się teraz zainteresować jak jest w dołku? Cena za jednostkę nie jest jakaś zaporowa pytanie tylko czy jeszcze nie poleci.Ale czemu cena jednostkowa miałaby mieć znaczenie, krypto nie trzeba kupować na sztuki.Teoretycznie mamy teraz dołek jak wiele dołków wcześniej, więc jeśli cykl się powtórzy, krypto powinny pójść w górę wyżej niż były. Być może. I nie przewidzisz które w jakim stopniu.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Nie no wiem że nie trzeba na sztuki. A jakiś pewny portal przez który kupujecie takie rzeczy ? Może być to XTB?