Skocz do zawartości

100 milionów bitcoinów

Featured Replies

• Odpowiedzi 856
  • Wyświetleń 115,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

w końcu się za to wzięli, bo już mi dupa pękała gdy czytałem jak konsolomaniaki wyciągają hajsy za nic nie robienie.    inwestorzy ku.rwa się znaleźli 

• Ja tam dokupiłem 1 sztukę ethera na tych zjazdach kupuj jak się krew leje

• ogólnie to trochę brzmi jak w ogóle w to nie wchodź   ja w sumie od początku roku już wyje,bane na krypto i życie jest dużo spokojniejesze

Opublikowano

Phishing link. Podpieli się pod MetaMaska i zanim się połapałem było po frytkach 

Opublikowano

Przecież to wszystko to jest scam. Jak bylo okolo 30k to juz krzyczeli ze bitcoin idzie do zera. A teraz nagle 70k z czapy totalnie.

Pompowanie sztucznych tworów i spekulacje idą w najlepsze.

Opublikowano

Lol, kto krzyczał? Zawsze to samo marudzenie tych co nie inwestują w crypto: scam, oszustwo, bańka, opodatkować i zabronić. Nikt nikogo nie przymusza kupować i tracić, skoro rzekomo się traci. 

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał(a):

Przecież to wszystko to jest scam. Jak bylo okolo 30k to juz krzyczeli ze bitcoin idzie do zera. A teraz nagle 70k z czapy totalnie.

Pompowanie sztucznych tworów i spekulacje idą w najlepsze.

Bullish :D

Opublikowano
11 hours ago, MaZZeo said:

a ta kurwa zrogowaciała niedźwiedzica ether nie chce wbić się na ath xD powoli tracę nadzieje co do niego, jedynie BTC dowozi i jakieś randomowe gównocoiny

Miałem nosa żeby zainwestować w solanę, w ciagu dwóch lat zaliczyła skok 9 -> 230 euro.

Spoiler

Wrzuciłem całe 25 euro:tokar:

Opublikowano
W dniu 27.11.2024 o 22:50, _Shaman_ napisał(a):

Miałem nosa żeby zainwestować w solanę, w ciagu dwóch lat zaliczyła skok 9 -> 230 euro.

Ukryj zawartość

Wrzuciłem całe 25 euro:tokar:

Jakbyś wiedzioł to byś wrzucił 10000zl :sadkek:

Opublikowano
On 3/15/2018 at 6:52 PM, MaZZeo said:

Co ty raven, głupi? jesienią bedzie 100k

Tylko o 6 lat się pomyliłeś :red:

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za takie coś nie powinien być kryminał? Niezłe państwo z kartonu te stany...

Opublikowano

Jakie setki milionów dolarów? Przecież codziennie ktoś tym rynkiem manipuluje, także totalnie tweet o niczym -_-

Tak samo jak ostatni Trump kupił za 100mln ETH i od razu waluta poleciała w dół tego samego dnia. Tak samo można powidzieć, że kto wiedział to shorta wrzucił :reggie:

Opublikowano

Witam Panów, wchodzę z buta a moje imię to K O R E K T A :gachigasm: i to taka natychmiastowa :reggie:

image.thumb.png.b0e21f2dc4b2885da37411050df58f70.png

Opublikowano

Global liquidity rośnie, pompują hajs z TGA. W mojej ocenie są podwaliny pod wzrosty na marzec/kwiecień. Drugi scenariusz to gruba zjeba SP500 i krypto i zmiana polityki FEDU (koniec QT). Obydwa scenariusze zakładają, że jakieś wzrosty jeszcze w tym roku będą tylko pytanie kiedy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy tym Ethereum warto się teraz zainteresować jak jest w dołku? Cena za jednostkę nie jest jakaś zaporowa pytanie tylko czy jeszcze nie poleci.

Opublikowano
2 hours ago, BRY@N said:

Czy tym Ethereum warto się teraz zainteresować jak jest w dołku? Cena za jednostkę nie jest jakaś zaporowa pytanie tylko czy jeszcze nie poleci.

Ale czemu cena jednostkowa miałaby mieć znaczenie, krypto nie trzeba kupować na sztuki.

Teoretycznie mamy teraz dołek jak wiele dołków wcześniej, więc jeśli cykl się powtórzy, krypto powinny pójść w górę wyżej niż były. Być może. I nie przewidzisz które w jakim stopniu.