Skocz do zawartości

100 milionów bitcoinów

gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://bithub.pl/wiadomosci/upadek-bitmarket-informacje/

Nie mamy dostępu ani do serwerów produkcyjnych, ani do panelu zarządzania domenami, ani do portfeli, nawet z prezesem się nie próbowaliśmy dzisiaj komunikować bo środa to taka mała sobota, pozdrawiamy IQ Partners.

Myślę że po takim komunikacie wszyscy będą trochę spokojniejsi...xD

Opublikowano

obecny stan Bitmarketu w kryptowalutach to troche ponad 1,25mln zł. ze 100mln zostalo 1% do podzialu pomiedzy uzytkownikami, więc wszystko pójdzie na koszty upadlosciowe.

Pozamiatane.

Opublikowano (edytowane)

Tak są gdzieś linki do portfela gdzie było skonsolidowane coś ok 2.5k samych tylko BTC plus Fiaty i inne krypto. Pewnie rozpłynie się na darknecie.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Tam na początku było wesoło teraz to już trochę ogarnęli.  Dobre były akcje jak niektórzy robili wspólny wypad na mszę w intencji zwrotu ukradzionych środków czy szukania hakerów i płatnych zabójców na darknecie xD 

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak tam? xd

przygotowani na boczniaka do 2022r? ja sobie dokupiłem za 2/3 kryptobudżetu xrp, cena trzy za dolara jest całkiem ok. Jeszcze bym dokupił w ludzkiej cenie eth i litecoina i by stykło.

Opublikowano
11 godzin temu, Orzeszek napisał:

jak tam? xd

przygotowani na boczniaka do 2022r? ja sobie dokupiłem za 2/3 kryptobudżetu xrp, cena trzy za dolara jest całkiem ok. Jeszcze bym dokupił w ludzkiej cenie eth i litecoina i by stykło.

Ż ciekawości: na jakiej giełdzie grasz?

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Shago napisał:

Ż ciekawości: na jakiej giełdzie grasz?

revolut.

Można z kredytówki sobie doładować konto, minusem jest brak możliwości wpłacania i wypłacania krypto, no ale fajnie smiga i raczej bezpiecznie.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.07.2019 o 15:09, Orzeszek napisał:

>giełda od stycznia na liście niebezpiecznych knf

Z tego co ludzie piszą to BM nie był na liście ostrzeżeń KNF tylko BitMarket24 a to zupełnie inne giełdy/firmy.

Edytowane przez Ryo-San
Gość Orzeszek
Opublikowano
39 minut temu, Ryo-San napisał:

Z tego co ludzie piszą to BM nie był na liście ostrzeżeń KNF tylko BitMarket24 a to zupełnie inne giełdy/firmy.

No racja, mój błąd.

Ale nadal polska giełda bez pieczątki knf to kara śmierci bez daty wykonania egzekucji. no niestety, jak rząd nie pozwola przepisami, trzeba robić kombinacje jak bitbay z maltą, jak nic z tym nie robią to pada jak abucoins i inne giełdy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Panowie, jak rozliczacie dochód z kryptowalut, prowadząc działalność gospodarczą? Trzeba to robić w ramach działalności, czyli rozliczyć dochód w miesiącu pozyskania kasy z krypto? Czy może zwyczajnie rozliczyć PIT i wklepać tę kwotę pod koniec roku jako prawa majątkowe, czy tam inne źródło dochodu. US się do tego nie przyczepi? Nie zabiorą małego zusu ^^ ? Bo wiem, że można tak się załatwić, np. podejmując pracę dla byłego pracodawcy. 

@kanabis :ohboy: 

Edytowane przez Kosmos
Opublikowano

Nie mam dochodu, w bitcoina przegralem 3k i teraz gram w zdrapki.

Mam nadzieje ze pomoglem

Pier.dol to. Wygrales to wygrales. Nie wychylaj sie to ci nie zabiora i sie nie przyczepia. 

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...