Il Brutto 1 620 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 U mnie dzwonia syntezatorem ivona po angielsku, ze dzien dobry Interpol pana niemiecki dowod osobisty zostal uzyty do dzialalnosci przestepczej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) Ostatnio mam manię nieodbierania połączeń, gdy dzwoni do mnie numer, którego nie znam. Sprawdzam później w google kto dzwonił i najwyżej oddzwaniam. Kilka dni temu dzwonił do mnie jeden numer kilka razy w ciągu dnia, a nie chciało mi się sprawdzać i oddzwonić. Okazało się, że to mój kuzyn Edytowane 14 Listopada 2022 przez Shago 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Niesamowita historia z morałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 2 godziny temu, Shago napisał: Ostatnio mam manię nieodbierania połączeń, gdy dzwoni do mnie numer, którego nie znam. Sprawdzam później w google kto dzwonił i najwyżej oddzwaniam. Kilka dni temu dzwonił do mnie jeden numer kilka razy w ciągu dnia, a nie chciało mi się sprawdzać i oddzwonić. Okazało się, że to mój kuzyn Robie tak od dawna. Jak to bedzie ktos komu zalezy na kontakcie to napisze smsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 No mój kuzyn później zagadał na Messenger. Poyebane, że najbezpieczniej jest po prostu nie odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 257 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Szkoda że metoda "nie odbieram z nieznanych" średnio działa jak się ma działalność gospodarczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 A nie prościej ściągnąć apkę "odebrać telefon?" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ja pobrałem Orange telefon i o ile wcześniej miałem masę połączeń tak po instalacji nie wychwycił mi tylko jednej kurewy przez 6 miesięcy. Lepsza satysfakcja jak się blokuje też bo wtedy do nikogo z apką się nie dodzwoni już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Swiat kryptowalut w pigulce: "zydzi rzadza swiatem i banki zabijajom ludzi, system jest najgorszy wiec musimy go zastapic nowym, pozbyc sie skorumpowanych ludzi ktorzy nas niewola". Nowi ludzie: https://www.dailymail.co.uk/news/article-11426245/Ex-girlfriend-FTX-Sam-Bankman-Fried-bragged-needed-elementary-math-run-start-up.html Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Super im więcej takich newsów tym bliżej dołka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Takie piękne wahania tylko z jednego dnia. Rzeczywiście, idealny kandydat na stabilną walutę przyszłości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Shago napisał: Takie piękne wahania tylko z jednego dnia. Rzeczywiście, idealny kandydat na stabilną walutę przyszłości No idziemy boczniakiem. Jakby jeszcze jebnal Tether to będą lepsze promki:) Edytowane 16 Listopada 2022 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
amarok 13 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Po pewnym czasie te wahania spływają jak woda po kaczce, a przynajmniej ja tak miałem Natomiast to, co po mnie nie spływa, to kolejne pomysły regulatorów eurokołchozowych. Krążą plotki, że w brukseli biorą pod lupę anonimowe kryptowaluty, takie jak monero czy zcash. Oczywiście ewenualne regulacje uderzą w zwykłych uczciwych amatorów krypto, bo ci bardziej doświadczeni fani private coinów oraz ci, co używają ich do celów przestępczych, i tak sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 174 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) . Edytowane 11 Grudnia 2023 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Godzinę temu, gtfan napisał: ja tam się parę ostatnich miesięcy znowu wchodziłem w krypto (kilka różnych) ale na ten moment kończę, swój kapitał spekulacyjny wydałem w całości. teraz czekam aż każdy zamiast wieszczyć koniec krypto będzie żałował że nie brał jesienią 2022 bo przecież oczywiste było że to dołek i trzeba było wtedy brać. no chyba że jebnie to trudno To samo słyszałem kiedy pękała granica 150k zł, 100k, zł, 90k zł... Ciekawe co teraz mówią osoby, które wówczas kupiły i naganiały. To jest spekulacyjne badziewie, nic innego. Jak grube ryby uznają, że czas zarobić, to wówczas skupią i w odpowiednim momencie, o 3 nad ranem sprzedadzą i znowu poleci kurs o kilkanaście procent, po czym ponownie zacznie się naganianie frajerów. I tak to się kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 174 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) . Edytowane 11 Grudnia 2023 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Generalnie to te mityczne grubasy mogą spuścić na dno jak i pociągnąć za uszy też jakiekolwiek akcje, więc to nie jest tak że takie jazdy to jakaś unikalna cecha krypto. Oczywiście skala na krypto jest większa bo nadal daleko w tyle jesteśmy z regulacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Shago napisał: To samo słyszałem kiedy pękała granica 150k zł, 100k, zł, 90k zł... Ciekawe co teraz mówią osoby, które wówczas kupiły i naganiały. To jest spekulacyjne badziewie, nic innego. Jak grube ryby uznają, że czas zarobić, to wówczas skupią i w odpowiednim momencie, o 3 nad ranem sprzedadzą i znowu poleci kurs o kilkanaście procent, po czym ponownie zacznie się naganianie frajerów. I tak to się kręci Dupczysz nieprzeciętnie:) W poprzednim cyklu miałeś 3 lata wzrostu, więc o jakiej Ty "3 nad ranem" mówisz?. No ale to samo słyszałem w poprzedniej bessie:) Aha i przypomnę, że największe spółki technologiczne z S&P500 spadły, w niektórych przypadkach nawet więcej niż Bitcoin od ostatniego ATH. Edytowane 18 Listopada 2022 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) 47 minut temu, izon napisał: Dupczysz nieprzeciętnie:) W poprzednim cyklu miałeś 3 lata wzrostu, więc o jakiej Ty "3 nad ranem" mówisz?. No ale to samo słyszałem w poprzedniej bessie:) Aha i przypomnę, że największe spółki technologiczne z S&P500 spadły, w niektórych przypadkach nawet więcej niż Bitcoin od ostatniego ATH. Mało to razy późno w nocy najebany Elon Musk wrzucał tweety na temat Bitcoina, po którym kurs leciał ostro w dół? Krypto to syf i marnowanie energii i nie ma nic wspólnego z "walutą przyszłości". Edytowane 18 Listopada 2022 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 19 minut temu, Shago napisał: Mało to razy późno w nocy najebany Elon Musk wrzucał tweety na temat Bitcoina, po którym kurs leciał ostro w dół? Krypto to syf i marnowanie energii i nie ma nic wspólnego z "walutą przyszłości". No tak samo jak kurs Twittera i innych wspaniałych akcji. Jak ktoś wie ocb to korzystał na takich spadkach. Krypto w ostatnich 8 latach to była najlepszą możliwa inwestycja dająca zdecydowanie wyższe stopy zwrotu niż akcje, obligacje czy nieruchomości. Czy waluta przyszłości? Nie sądzę bo ujebia nas cbdc. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Jeszcze więcej można wygrać w kasynie stawiając 100k USD w poksa Dla mnie zbliżony poziom niepewności. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 33 minuty temu, Shago napisał: Mało to razy późno w nocy najebany Elon Musk wrzucał tweety na temat Bitcoina, po którym kurs leciał ostro w dół? No raczej mało albo wcale, bo po tweetach Elona to reagował najwyżej doge albo inny memecoin Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 3 minuty temu, number_nine napisał: No raczej mało albo wcale, bo po tweetach Elona to reagował najwyżej doge albo inny memecoin Bitcoin mocno w dół. Znów przez wpisy Elona Muska - Bankier.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 To chyba problem z tym jak ludzie reagują na każde pierdnięcie tego idioty. Zanim przejął Twittera to kurs tej spółki też latał z góry na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Godzinę temu, Shago napisał: Bitcoin mocno w dół. Znów przez wpisy Elona Muska - Bankier.pl No tak korekta po roku jazdy w górę po kilkadziesiąt procent Na rynku krypto TAK SAMO jak akcji tracą zbyt chciwi lub inwestujący zbyt duży kapitał by móc racjonalnie odejmować decyzję, kropka. Na ostatniej hossie to nawet byle debil mogł zarobić, taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi