Observer 10 257 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Polak jak zwykle najbardziej w dupę jebany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Anal fiesta tu się normalnie na naszych portfelach odpierdala w Polsce. I wiem, co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Wegry podobnie. No kto by pomyslal. Cytuj Odnośnik do komentarza
amarok 13 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Czy można już śpiewać 'pump it up'? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 JUV coin dzisiaj 50%, myślę, że już czas xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 wszelkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że tym razem na prawdę będzie to the moon Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 3 hours ago, puszkin said: wszelkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że tym razem na prawdę będzie to the moon Jeszcze tylko 100% do ath a gdzie dopiero moon Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Jeszcze 11 miesięcy do halvingu, ja tam spokojnie sobie akumuluje. Fakt, że ostatnio dominacja BTC do ALTów jest znaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Straszna nuda od jakiegoś czasu, wszystko idzie bokiem w krypto. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 2 godziny temu, MaZZeo napisał: Straszna nuda od jakiegoś czasu, wszystko idzie bokiem w krypto. Obstawiam, że coś pójdą teraz w górę np. 33k, potem jebniecie na jesieni i potem zawieruchę w okolicach halvingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 On 7/10/2023 at 3:50 PM, izon said: Obstawiam, że coś pójdą teraz w górę np. 33k, potem jebniecie na jesieni i potem zawieruchę w okolicach halvingu. Też tak obstawiałem,przy 33 k sprzedałem,dziś jak patrzę jak dochodzimy do 44 to nieźle mnie zakręcili. Teraz się boję wejść w rynek bo BTC potrafił zrobić korektę po 30% nawet. Będzie beka jak nie będzie żadnej korekty do 60 k bo większość wie,że przegapiła pociąg. Chociaż sentyment bardzo łatwo w krypto zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Ja spokojnie czekam aż przebije 60k i dopiero będę sukcesywnie sprzedawał. Jedyna obawę jaką mam czy jak sprzedam to jak przyjdzie bessa spadnie do takich poziomów, że opłaca się będzie się robić nowe zakupy, ale no takie ryzyko jak się nie chce trzymać 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 19 minutes ago, Sedrak said: Jedyna obawę jaką mam czy jak sprzedam to jak przyjdzie bessa spadnie do takich poziomów, że opłaca się będzie się robić nowe zakupy, W bessie nurkujemy po 90-70% więc spokojnie, zrobisz zakupy. Zresztą to jest gra,ktoś musi sprzedać aby ktoś kupił. Kogoś trzeba będzie przestraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 1 hour ago, KarolJanuszGejmingu said: W bessie nurkujemy po 90-70% więc spokojnie, zrobisz zakupy. Zresztą to jest gra,ktoś musi sprzedać aby ktoś kupił. Kogoś trzeba będzie przestraszyć. 90% ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 21 minutes ago, Czoperrr said: 90% ? W tej akurat nie ,ale zobaczysz sobie na historię takie spadki w bessie potrafił mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 22 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Też tak obstawiałem,przy 33 k sprzedałem,dziś jak patrzę jak dochodzimy do 44 to nieźle mnie zakręcili. Teraz się boję wejść w rynek bo BTC potrafił zrobić korektę po 30% nawet. Będzie beka jak nie będzie żadnej korekty do 60 k bo większość wie,że przegapiła pociąg. Chociaż sentyment bardzo łatwo w krypto zmienić. Ja nic nie sprzedałem, ani BTC, ani ETH, realizuje część zysków na Altach, reszta niech leży Cytuj Odnośnik do komentarza
amarok 13 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego W dniu 7.12.2023 o 18:08, KarolJanuszGejmingu napisał: W bessie nurkujemy po 90-70% więc spokojnie, zrobisz zakupy. Każda kolejna bessa wydaje się mniej spektakularna od poprzedniej, coraz mniej ludzi wierzy, że bitcoin spadnie "do zera", wielu nastawia się, że wzrosty wrócą po pewnym czasie. Następna bessa może być traktowana bardziej jako okazja Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Czy to już ta oczekiwana od lat hossa? Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 174 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 5 godzin temu, MaZZeo napisał: Czy to już ta oczekiwana od lat hossa? jeszcze ulica chyba nie gada o btc to moze jeszcze nie jest muszę w końcu odzyskać dostęp do swojego konta na giełdzie bo po zmienia telefonu nie działa mi 2FA, a widzę btc i eth urosły 3.5 razy od czasu jak je kupowałem ekspertem nie jestem, ale zakładałem że górka będzie gdzieś 2-3 miesiące po halvingu, ale może warto już zrealizować częściowo zyski... Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego W radiu już coś gadali dzisiaj, a na fejsbukach pytają jak wpłacić kasę na giełdę. Ulica zaraz dopompuje ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Ulica to się zastanawia jak kredyt spłacić a nie jak kupić BTC. BTC zaraz dojedzie do ath a ulicy kompletnie nie widać, żadnej ekscytacji. Nie ma nawet porównaniania do 2021 BTC to zabawa już dla dużych chłopców z dużym kapitałem,te pompy nie są powodowane przed ulicę. Zresztą zobaczcie na alty większość z nich laguje strasznie za BTC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Jak ulica zacznie mówić o BTC to będzie znaczyło, że czas sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Forumek to ulica czy nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) W dniu 29.02.2024 o 17:03, KarolJanuszGejmingu napisał: Ulica to się zastanawia jak kredyt spłacić a nie jak kupić BTC. BTC zaraz dojedzie do ath a ulicy kompletnie nie widać, żadnej ekscytacji. Nie ma nawet porównaniania do 2021 BTC to zabawa już dla dużych chłopców z dużym kapitałem,te pompy nie są powodowane przed ulicę. Zresztą zobaczcie na alty większość z nich laguje strasznie za BTC. Alty zaczną pompować jak będzie 5-6x na bitku i ludzie posiadający "darmową" kasę będą myśleć, w co się teraz pakować. I tak zgadzam się, że "ulica" w PL spłaca teraz kredyty, ale z drugiej strony ludziom źle się nie zyje i po prostu nikt nie myśli o inwestowaniu. Myślę, że jak Bitek przebije ATH to zacznie się większy napływ nowego kapitału. Ponad to ulica to też boomersi przy kasie, którzy wolą siedzieć w złocie czy akcjach, a teraz jest duzo łatwiej kupić krypto niż kiedykolwiek wcześniej. Myśle, ze tez azjaci zrobią swoje:) Edytowane 3 Marca przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Rozumiem, że 4 lata temu jak się zaczynał poprzedni cykl to "ulica" nie miała kredytów do spłaty. Zaraz przebije ATH, media masowe o tym opowiedzą, naganiacze i cryptoyoutuberzy już zaczęli swoją robotę i się ta "ulica" zleci. Co 4 lata to samo więc czemu miało by być inaczej tym razem. W dniu 29.02.2024 o 21:04, Ukukuki napisał: Forumek to ulica czy nie? Nie niee, tu są same grube ryby Wśród tej kryptospołecznośći w internecie jest takie śmieszne przeświadczenie, że jak followują jakiegoś kryptozjeba na Xie czy youtubie i czasem odpalą TradingView to już nie są "ulicą" TANIO TO JUŻ BYŁO HE HEEE, POCIONG ODJECHAU Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi