Opublikowano 14 maja 20195 l xd jak teraz gruchnie o 40% rynek to dobry czas na zakupy, aktualnie podobna sytuacja do bańki z 2015 roku. Jak dla mnie nadal manipulacja wielorybów i ew bańka 2020/2021dopiero. ale nie słuchajcie mnie bo sie nie znam.
Opublikowano 15 maja 20195 l 8k przebite, po wakacjach no co najmniej 11k. W grudniu oczywiscie milion.
Opublikowano 26 maja 20195 l Coś ten bitcoin leci do góry. Pytanie czy to rzeczywiscie juz początek kolejnego bull runu
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Nie wiem co myslec. Nadal myślę że to (pipi)nie ale z drugiej strony coś nie widać większej korekty niż te 10-15% to the moon jednak? Czy znowu pump and dump na dużą skalę? Edytowane 17 czerwca 20195 l przez Orzeszek
Opublikowano 21 czerwca 20195 l jak do dupy? powoli do góry. Co sądzicie o tym coinie Facebooka? zaora kryptowaluty? wylansuje kryptowaluty? zrobi czystki etniczne i zaora takiego litecoina/xrp/monero? Nie wypali prędko bo brak regulacji? Edytowane 21 czerwca 20195 l przez Orzeszek