Pauli87 47 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 Podobno jest już demo. Warto poświęcić czas na to? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 Podobno jednak nie: "Gravel is out now for Xbox One, PlayStation 4 and PC, alongside the Season Pass with five upcoming DLCs and a Special Edition that bundles the game and Season Pass in one package. A free demo is also planned for release later this week, offering Wild Rush mode with the Toyota Celica, Lancia Delta Integrale, Mini X-Raid All4 Racing and Mitsubishi ASX" https://www.xboxachievements.com/news/news-29265-Dirty-Off-Road-Racer--Gravel--is-Out-Now--Demo-Coming-Soon.html Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 Ta gra to pełny arcade czy kolejne wrc od Milestone tylko z inną nazwą? Domyślam się, że podpinać kierownicy pod to chyba nie ma za bardzo sensu? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/gravel/critic-reviews narazie średnio Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 gra raczej średnia to i oceny nie powalają. oglądam od dłuższego czasu stream na twitchu i takie trochę sega rally jeżeli chodzi o gameplay czy styl kariery. najważniejsze że da się wygrać i człowiek nie chce się zabić po setnym restarcie odcinka. demo z przyjemnością obadam a pełną grę też na bank dorwę jak będzie dobre promo. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 Za 140zł można kupić, więcej nie jest warta Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 Jeżeli ktoś planuje zakup na Xboxa w tym momencie to odradzam. Multi nie działa, w singlu gra bardzo często sie glitchu i wczytuje nas do wyścigu, ale kierowca siedzi w powietrzu bez auta i grac się nie da. Mowa o scorpio. Gra jest spoko nawet, ale dopieszczenie to ma na miarę starych gazet z grami za 19.99zł. Na szczęście wziąłem na xboxie i bez problemu zrobiłem refunda. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 Dlaczego mój post usunięto bez wyjaśnien? co to ma być? Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 11 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Dlaczego mój post usunięto bez wyjaśnien? co to ma być? Cenzura. Pozdrawiam. Swoją drogą, to miała być konkurencja dla Forzuni, a wyszła kaszanka z tego co dotychczas widziałem. Szkoda, bo takich gier jak na lekarstwo, ale tak jak Colin powiedział - będzie promo to się obada, bo za 140 zł to nie mam zamiaru potem kląć na siebie, że jednak dałem się skusić xD Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 5 minut temu, Matriks_1111 napisał: Cenzura. Pozdrawiam. Swoją drogą, to miała być konkurencja dla Forzuni, a wyszła kaszanka z tego co dotychczas widziałem. Szkoda, bo takich gier jak na lekarstwo, ale tak jak Colin powiedział - będzie promo to się obada, bo za 140 zł to nie mam zamiaru potem kląć na siebie, że jednak dałem się skusić xD szok, jestem w szoku Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 warnem ponownie ci to wyjaśnić? dokładnie za to samo dostałeś mandat w październiku. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 2 godziny temu, Colin napisał: warnem ponownie ci to wyjaśnić? dokładnie za to samo dostałeś mandat w październiku. napisałem swoje wrażenia po tym jak zagrałem w demo, prościej to wyjaśnić mam? jak dla 3 latka? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 dobrze wiesz o co chodzi więc przestań rżnąć głupa. pyknąłem w demko. szału nie ma ale dla zabawy casualowo można pojeździć bez większego wysiłku. będzie za 60 zł w dealach to spokojnie można łyknąć. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 A rozumiem, czyli nie mogę napisać wrażeń i porównać tego do innej gry. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Cytat Na ps4 grałem w demo i jestem zaskoczony na plus, model jazdy lepszy niż w kartonowym Grand Cienisno Szprot, dźwięk samochodów to samo. notorycznie używałeś tego gdzie się tylko dało dlatego w październiku dostałeś ostrzeżenie. tutaj znowu musiałeś zupełnie niepotrzebnie to dodać więc posta usunąłem. wyświadcz wszystkim przysługę i przestań strugać debila a już na pewno skończ ten offtop. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Zagrałem w demo i nawet mi się spodobało, bo jako że wieje od gry trochę budżetowością, przypomina mi starsze gry wyścigowe. Model jazdy arcade, więc dla odstresowania i popykania w sezonie ogórkowym chyba się nada, gdy stanieje do 60zł. 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Zaryzykowałem i kupiłem za 150zł no i jestem w szoku, bardzo fajna gra, wciągnęła mnie bardzo, szkoda tylko że będą DLC, ale na pewno przejdę podstawkę i nie będe narzekał. Wiadome że to nie gra na 9/10 ale mocne 7 jej daję. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Właśnie ukończyłem grę, dużo błędów i niedoróbek ale jeździło się przyjemnie, jak ktoś lubi takie gry to polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi