Wredny 9 515 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 W dniu 25.02.2020 o 23:03, Ryo-San napisał: Cross play z Xbotami się szykuje do tego nowa mapa, nowe bronie, nowy boss itd https://www.huntshowdown.com/roadmap Wczoraj trochę pograłem, no i nawet udało mi się ubić kilku gości, co jest mega satysfakcjonujące przy tych mocarnych giwerach, ale to oczekiwanie na mecz... Mam nadzieję, że jak najszybciej ogarną ten crossplay - PUBGowi wyszło to tylko na dobre, a tutaj jest to wręcz niezbędne. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 20 marca 2020 Opublikowano 20 marca 2020 Wyszedł patch, ponoć poprawia sterowanie (input lag) ktoś testował? Dodatkowo wjechała promka na grę - 118zl na PSN Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 20 marca 2020 Opublikowano 20 marca 2020 A masz gierkę? Bo bym w końcu w jakimś teamie popykał Co do input laga to nie wiem - sterowanie jest specyficzne, ale myślałem, że to taki urok Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 20 marca 2020 Opublikowano 20 marca 2020 Nie mam, narazie badam temat. Za dużo gier mam w sumie w multi żeby kolejna dokładać. No ale kto wie. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Opublikowano 17 kwietnia 2020 @Wredny, jak sytuacja na serwerach obecnie? Jest z kim grać? Oczekiwanie na rozgrywkę to nadal kwestia kilku minut (tak jak wspominałeś) czy poprawili coś może? Sam ogrywam Hunt'a na PC, ale chciałem grę polecić bratu (tutaj w grę wchodzi tylko wersja na PS4), uznałem więc że warto dopytać. Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Dawno nie odpalałem (w sumie od tego ostatniego posta, więc już prawie miesiąc), musiałbym sprawdzić. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Kupiłem dzisiaj na promce i muszę powiedzieć, że w pantalony robiłem co chwilę. Póki co grałem solo, klimat jest niesamowity, nocne kontrakty wrzucają gęsią skórkę, a to wszystko przez idealne udźwiękowienie (wszystkie gry multi powinny tak brzmieć). Trochę na początku gra przytłacza ogromem broni, kustomizacji, perków; pomysł z utratą łowcy po śmierci zaboli bardziej, niż przy nie jednym rogaliku xd Co ciężko mi wyczuć, to sterowanie - trochę kurde zalatuje Killzonem 2, ustawiłem pod siebie, ale nadal to nie to. Znajomi zamówili swoje kopie, to niedługo będziemy czaić się w bagnach i mordować bestie Aaa, i po patchu gra wyszukuje mecze w kilka sekund, kilkanaście przy Quickplayu. Może po prostu więcej graczy zakupiło tytuł. Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Sterowanie samo w sobie złe nie jest, ale z celowaniem jest jakiś problem - brak tu takiej płynności i ciężko idealnie ustawić czułość, by mieć nad tym pełną kontrolę. A przy giwerach, strzelających często pojedynczym strzałem, doskwiera to bardziej, niż w innych tytułach. Udźwiękowienie kozak - to fakt - jest tak cudownie "crisp", że słychać każdą pękniętą gałązkę pod stopą. Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 SkillUP dopiero odkrył gierkę i jest zachwycony: Najlepszy dźwięk przestrzenny w gierkach ever, do tego ten klimat, napięcie i satysfakcja... Jedyne problemy to niestety trudność i mała przystępność tego tytułu. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 I zrobił jeszcze poradnik dla początkujących 1 Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 Też widziałem - nie masz ochoty zacząć? Bo po tym, jak uśmiercili PUBGa, szukam zastępstwa, a tutaj niestety solo się nie pogra... Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 No ja to pewnie zawine na dniach wiec jakby ktoś chciał mnie nauczyć to chętnie skorzystam z pro tipów Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 No to elegancko - Wojtek wrzucił poradnik, więc pro tipy masz, a jak szukasz kompana do duetów, to ja bardzo chętnie 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 (edytowane) Ja mocno liczę że Hunt będzie dla mnie jakimś powiewiem świeżości zarówno w samym gameplayu jak i rozgrywce online. Szczerze to już tak mi się przejadły strzelanki w stylu Destiny, Division, CoD, BF5 że wyyebałem je z dysku bez żadnego sentymentu. Koorwa w 2019 grałem średnio 8 godzin dziennie online a konsola była włączona 350 dni w roku. Teraz w sumie ogrywam tylko indyki (plus DS2) ale brakuje mi czegoś dobrego online. Czegoś co wciągnie mnie na długie godziny. Liczę że Hunt będzie takim game changerem i wjadę w niego jak w masełko Edytowane 18 maja 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Z tym masełkiem to bym sie tak nie rozpędzał, bo to prędzej gierka w Ciebie wjedzie bez mydła Skoro SkillUp, czyli koleś, który zęby zjadł na wszelkiego rodzaju FPSach, mówi że jest TRUDNO (a jest, ale myślałem, że to tylko dlatego, że jestem noobem), to nie ma się co nastawiać na łatwą przeprawę. Ale gierka ma zdecydowanie potencjał na bycie tym tytułem, który wciągnie na długie godziny, bo ma odpowiednio sporą głębię rozgrywki i jest cholernie satysfakcjonująca. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 (edytowane) 23 godziny temu, Wredny napisał: Z tym masełkiem to bym sie tak nie rozpędzał, bo to prędzej gierka w Ciebie wjedzie bez mydła No i właśnie na to liczę : ) W żadnym wypadku nie nastawiam się na casual kille w stylu Warzone etc. Chcę czegoś więcej! Giereczka zamówiona. Jutro zaczynam! Szkoda że to pudełko nie przeszło. Edytowane 19 maja 2020 przez Ryo-San Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 @Wredny piszesz się na trójkę jutro? Zagrałem dzisiaj kilka meczów z kumplem i jestem tak pozytywnie rozyebany że nie mam póki co jakichkolwiek pytań. Coś pięknego po prostu 1 Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 Trójkę? No w sumie można... Jak będę zbytnio noobił to zostaną Wam duety Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 26 grudnia 2021 Opublikowano 26 grudnia 2021 A jak gra prezentuje się na PC? Gra ktoś? Jest crossplay z konsolami? Cytuj
smoo 2 255 Opublikowano 5 lipca 2023 Opublikowano 5 lipca 2023 (edytowane) Odkopuje, bo gra otrzymała właśnie najlepszy dodatek w swojej historii, wprowadzający między innymi nowe warunki pogodowe (zmienna ulewa/deszcz) oraz nowego bossa w dziczy. Przy okazji gra notuje rekordy popularności, a Crytek zapowiedział między innymi migrację na nowy silnik na przełomie roku. Nie wiem jak na konsolach, ale rozgrywka w tej nowej ulewnej pogodzie to mega petarda, cudownie to wygląda i brzmi, a klimat jest nie do opisania Najlepiej zrobiony deszcz w grach ever, EZ. Edytowane 5 lipca 2023 przez smoo Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 https://allegro.pl/oferta/hunt-showdown-pl-nowa-gra-xbox-one-series-x-13488624907?utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=http%3A%2F%2Fpepper.pl+(PL)&tduid=edfaa2bcde0deb59d6db6114e6cafe54 Ktoś chętny pograć za 15 zł na xboxiku? Cytuj
smoo 2 255 Opublikowano 27 września 2023 Opublikowano 27 września 2023 Jak kogoś interesuje najlepszy fps na rynku w wersji na PS, to aktualnie jest promka na PSN w dobrej cenie za podstawkę plus pakiecik kilku DLC https://psprices.com/region-pl/game/4567173/hunt-showdown-deluxe-edition Cytuj
smoo 2 255 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 15 sierpnia przechodzą na nowy silnik, wersje na old geny znikną. Za to będzie darmowy transfer do wersji natywnej na PS5/X włącznie z zakupionymi DLC itd. Jaram się. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Trwa darmowy weekend na Steamie, a że wyszedł właśnie duży update to ściągnąłem i trochę pograłem bo jakiś czas temu już się gierką interesowałem jeszcze na konsolach ale tam jednak odstraszyło mnie 30fps przy premierze (nie wiem jak jest teraz) Graficznie gierka wygląda przepięknie, wraz z updatem wjechał update silnika gry i prezentuje się to bosko. Dźwięk? o Boże, pierdolone arcydzieło. Granie na słuch w tej grze to połowa sukcesu, a wszystkie dźwięki brzmią mega realistycznie. Pograłem jedynie tutorial i ten tryb solo ala battle royal ale po kilku meczach to bardzo mi siadło. Chyba wezmę fulla, akurat jest w promocji. aha gra jest bombardowana przez dzieci Internetu negatywnymi ocenami po updacie przez niby skopany UI 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi