smoo 2 255 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia Poczekaj aż trafisz na mapę w ulewie (teraz warunki pogodowe są wyłączone z rotacji bodajże na miesiąc), to jest dopiero petarda doznanie, najlepszy deszcz w grach ever. A sama gra narkotyk, czy to solo czy z kumplem w teamie, najlepszy extraction shooter na rynku i ogólnie topka shooterów multi. Cytuj
kakus 13 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Dla mnie sztos. Grafika petarda, gameplay również. Gram !! Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Widziałem,że wyszła wersja ps5 Ktoś grał? Ta gra online jeczcze żyje? Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Ano wyszło, nawet tytuł gry zmienili z tej okazji. DF zrobiło analizę, z której wynika, że XSX ma najwyższą rozdzielczość, ale dropi klatki, XSS dzięki rozdziałce z PS360 trzyma najstabilniejszy framerate, a PS5 ma najpłynniejszą rozgrywkę z dużych konsol, ale kosztem niższej niż XSX rozdziałki i pewnie dzięki błędowi z brakiem wolumetrycznych promieni: Cytuj
smoo 2 255 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września W dniu 13.09.2024 o 18:02, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Ktoś grał? Ta gra online jeczcze żyje? No właśnie wyszedł soft relaunch i gra bije all time peak jeśli chodzi o ilość graczy. Spokojnie brać i grać, tytuł pożyje jeszcze wiele lat. 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Wleciała kolejna mapka przystosowana na nowy silnik, dla mnie nowa bo nigdy wcześniej na niej nie grałem. Regularnie gram wieczorami i gierka jest sztosem. I chyba pierwsza gra gdzie gram z randomami i większość ogarnia albo chociaż stara się współpracować. Nie miałem ani jednej akcji żeby ktoś się odłączył z teamu i pobiegł swoja ścieżką. Gra ma to co uwielbiam w multi, czyli trzymanie w napięciu, taktyczne podejście do pojedynków, wyczekiwanie momentu na atak. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi