Skocz do zawartości

Hunt: Showdown

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj aż trafisz na mapę w ulewie (teraz warunki pogodowe są wyłączone z rotacji bodajże na miesiąc), to jest dopiero petarda doznanie, najlepszy deszcz w grach ever.

A sama gra narkotyk, czy to solo czy z kumplem w teamie, najlepszy extraction shooter na rynku i ogólnie topka shooterów multi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ano wyszło, nawet tytuł gry zmienili z tej okazji.
DF zrobiło analizę, z której wynika, że XSX ma najwyższą rozdzielczość, ale dropi klatki, XSS dzięki rozdziałce z PS360 trzyma najstabilniejszy framerate, a PS5 ma najpłynniejszą rozgrywkę z dużych konsol, ale kosztem niższej niż XSX rozdziałki i pewnie dzięki błędowi z brakiem wolumetrycznych promieni:

Opublikowano
W dniu 13.09.2024 o 18:02, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Ktoś grał? Ta gra online jeczcze żyje?

No właśnie wyszedł soft relaunch i gra bije all time peak jeśli chodzi o ilość graczy. Spokojnie brać i grać, tytuł pożyje jeszcze wiele lat.

• Plusik 1
Opublikowano

Wleciała kolejna mapka przystosowana na nowy silnik, dla mnie nowa bo nigdy wcześniej na niej nie grałem.

Regularnie gram wieczorami i gierka jest sztosem. I chyba pierwsza gra gdzie gram z randomami i większość ogarnia albo chociaż stara się współpracować. Nie miałem ani jednej akcji żeby ktoś się odłączył z teamu i pobiegł swoja ścieżką. Gra ma to co uwielbiam w multi, czyli trzymanie w napięciu, taktyczne podejście do pojedynków, wyczekiwanie momentu na atak.

• Lubię! 1