Skocz do zawartości

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Featured Replies

Opublikowano

Jest zarys fabuły i data premiery kolejnego filmu Tarantino.

Once Upon a Time in Hollywood

Akcja rozgrywa się w 1969 roku, w hippisowskim Hollywood. Mamy dwóch głównych bohaterów, Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), byłą gwiazdę Westernów, oraz kaskadera Cliffa Bootha (Brad Pitt). Mężczyźni zmagają się z klątwą Hollywood. Ale Rick nie jest świadom, że ma bardzo sławną współlokatorkę, Sharon Tate.

Premiera 9. sierpnia 2019.

Źródło

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 161
  • Wyświetleń 26,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pojawił się zwiastun:  

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

No średnio na jeża. Nie chcę przesadzać, ale mam wrażenie, że podjarka tym filmem to trochę sytuacja jak z nowymi szatami króla. Wypada propsować, podziwiać "hołd dla starego Hollywood" (zawsze mnie r

• No ale co taki zdziwiony? Jeżeli chodzi o kino to kiedyś było zdecydowanie lepiej, wystarczy spojrzeć na filmy które zdobywają oskary, teraz to czasy remakeów, rebootów i netflxowej lipy. Nigdy nie by

Opublikowano

W końcu Tarantino porzucił nudny temat westernów (choć Django to oczywiście dobry film) i wrócił na właściwe tory ala Pulp Fiction :obama:

Będzie bomba ... i ta Robbie :mog:

Opublikowano
35 minut temu, Wiolku napisał:

W końcu Tarantino porzucił nudny temat westernów (choć Django to oczywiście dobry film)

A Hateful Eight było nawet lepsze :usmiech:

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

A Hateful Eight było nawet lepsze :usmiech:

Nie nawet lepsze, tylko w chuj lepsze.

Opublikowano

Hateful8 to był western a Django to film o murzynie.

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

D2Bec61U4AAY_GC.jpg:large

Opublikowano

Ten plakat z Robbie to oficjalny? [polaczek_mode_on] I w sumie wygląda trochę jakby wycieli z niego zawieruchę [polaczek_mode_off] :pawel: 

Opublikowano

A ja dla odmiany z chęcią obejrzę film w takich klimatach.

Nie, żeby mi ostatnie westerny uwierały. Były co najmniej dobre.

Opublikowano

Aktor grający Bruce'a Lee to jakaś miazga.

Opublikowano

Ja jedynie, co zauważyłem w tym filmie, że zero tam murzynów XD Oj chyba lewakom dupa pęknie, wszystkim reddiciarzom i temu podobnych poglądów. Film kosa się zapowiada.

Edytowane przez Faka