Skocz do zawartości

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po obejrzeniu trailera, pobieżnym przeczytaniu kilku recenzji jestem nahajpowany jak hipis na miłość. Quentin ma ten talent, że jego filmy przyciągają po prostu czystą zaj.ebi.stością. Aż strach pomyśleć co tam się będzie wyprawiać przez te prawie 3 godziny.

Gość Rozi
Opublikowano

Ja liczę, że pokażą tę masakrę w domu Polańskiego, ale przyjdzie Bruce Lee i pozabija wszystkich.

Opublikowano
W dniu 29.03.2019 o 13:47, Blue napisał:

Mam nadzieję, że w finałowej scenie do domu Polańskiego wpadnie Bruce Lee i zamorduje gołymi rękami po(pipi)uski z sekty Mansona. A póżniej jego samego.

Godzinę temu, Rozi napisał:

Ja liczę, że pokażą tę masakrę w domu Polańskiego, ale przyjdzie Bruce Lee i pozabija wszystkich.

Bardzo oryginalny post Rozi :)

• Haha 3
Gość Rozi
Opublikowano

Czuj się zaszczycony, że nawiązałem do twojego posta :)

Opublikowano

Ale to jakaś pół feministka, prawdziwa zaatakowałaby Robbie dlacze smie być piękną i dlaczego poniza gatunek kobiet obnazając się w filmach.

Ale skundlenie straszne takie pytanie

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wchodzicie na Wikipedię,  chcąc coś sprawdzić o obsadzie i przypadkiem rzucacie okiem na plot i już wiecie na 2 miesiące przed premierą,  co wydarzy się w filmie.  Mieliście tak kiedyś?  :reggie:

• Haha 1
Opublikowano

No ja od 15 lat jakoś wiem co się stanie w tym filmie więc tak, miałem tak kiedyś.

Opublikowano

Tarantino przed premierą filmu w Cannes,  prosił w liście by nie zdradzać szczegółów filmu.  Był tego konkretny powód i ktoś miał to gdzieś,  opisując wydarzenia z filmu na wiki. 

Opublikowano
5 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

Tarantino przed premierą filmu w Cannes,  prosił w liście by nie zdradzać szczegółów filmu.  Był tego konkretny powód i ktoś miał to gdzieś,  opisując wydarzenia z filmu na wiki. 

Nie wiem czy trollujesz, czy...?

• 2 tygodnie później...