Skocz do zawartości

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Featured Replies

• Odpowiedzi 161
  • Wyświetleń 26,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pojawił się zwiastun:  

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

No średnio na jeża. Nie chcę przesadzać, ale mam wrażenie, że podjarka tym filmem to trochę sytuacja jak z nowymi szatami króla. Wypada propsować, podziwiać "hołd dla starego Hollywood" (zawsze mnie r

• No ale co taki zdziwiony? Jeżeli chodzi o kino to kiedyś było zdecydowanie lepiej, wystarczy spojrzeć na filmy które zdobywają oskary, teraz to czasy remakeów, rebootów i netflxowej lipy. Nigdy nie by

Opublikowano

Po obejrzeniu trailera, pobieżnym przeczytaniu kilku recenzji jestem nahajpowany jak hipis na miłość. Quentin ma ten talent, że jego filmy przyciągają po prostu czystą zaj.ebi.stością. Aż strach pomyśleć co tam się będzie wyprawiać przez te prawie 3 godziny.

Opublikowano

Ja liczę, że pokażą tę masakrę w domu Polańskiego, ale przyjdzie Bruce Lee i pozabija wszystkich.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę zakończenie bękartów - jest możliwe 

myślicie ze z pępowiny zrobi nunchako?

Opublikowano
W dniu 29.03.2019 o 13:47, Blue napisał:

Mam nadzieję, że w finałowej scenie do domu Polańskiego wpadnie Bruce Lee i zamorduje gołymi rękami po(pipi)uski z sekty Mansona. A póżniej jego samego.

Godzinę temu, Rozi napisał:

Ja liczę, że pokażą tę masakrę w domu Polańskiego, ale przyjdzie Bruce Lee i pozabija wszystkich.

Bardzo oryginalny post Rozi :)

Opublikowano

Czuj się zaszczycony, że nawiązałem do twojego posta :)

Opublikowano

Ja generalnie pożeram jak dzikie zwierzę wszystko co od Tarantino. A po trailerze tego filmu już wiem, że film będzie przeza(pipi)iście dobry ... czekam.

Opublikowano

A ogladaliscie taki film Raid?

Opublikowano
A ogladaliscie taki film Raid?
Nie przepadam za filmami ala "Rainbow Six"
:)
Opublikowano

Ale to jakaś pół feministka, prawdziwa zaatakowałaby Robbie dlacze smie być piękną i dlaczego poniza gatunek kobiet obnazając się w filmach.

Ale skundlenie straszne takie pytanie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wchodzicie na Wikipedię,  chcąc coś sprawdzić o obsadzie i przypadkiem rzucacie okiem na plot i już wiecie na 2 miesiące przed premierą,  co wydarzy się w filmie.  Mieliście tak kiedyś?  :reggie:

Opublikowano

Często, szczególnie w filmach(jak ten), które są oparte na faktach.

Opublikowano

No ja od 15 lat jakoś wiem co się stanie w tym filmie więc tak, miałem tak kiedyś.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu nie wpisywał w wikipedii czarnobyl przed obejrzeniem serialu bo też na srogie spoilery możesz się natknąć.

Opublikowano

Mieliście tak kiedyś, że przeczytaliście tytuł filmu i już wiecie co wydarzy się w filmie?

"Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda"

Opublikowano

Tarantino przed premierą filmu w Cannes,  prosił w liście by nie zdradzać szczegółów filmu.  Był tego konkretny powód i ktoś miał to gdzieś,  opisując wydarzenia z filmu na wiki. 

Opublikowano
5 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

Tarantino przed premierą filmu w Cannes,  prosił w liście by nie zdradzać szczegółów filmu.  Był tego konkretny powód i ktoś miał to gdzieś,  opisując wydarzenia z filmu na wiki. 

Nie wiem czy trollujesz, czy...?

Opublikowano

Pewnie się dowiedział, że na końcu wbija Bruce Lee i zabija wszystkich

• 2 tygodnie później...