Opublikowano 11 czerwca 20195 l Przecież w tym filmie wydarzenia nie mogą być zgodne z historią. Znając niektóre filmy od Tarantino. Tę wersję wydarzeń z Brusem Li to już na poważnie biorę, przypominając sobie końcówkę z Bękartów Wojny.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Plącze się na czerwonym dywanie pod nogami tych ludzi z plakatów i próbuje wpychać na wspólne zdjęcia.
Opublikowano 23 lipca 20195 l 36 minut temu, Wojtq napisał: No dobra, ale gdzie Roman? Roman jest postacią drugoplanową.
Opublikowano 23 lipca 20195 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Roman jest postacią drugoplanową. Tak jak większość na tym "plakacie". Przecież nawet Robbie jest mało w filmie, o co już zdążyły się pruć lewackie media po pierwszych pokazach. Dziwię się, że jeszcze nie ma afery o brak czarnoskórych w obsadzie
Opublikowano 23 lipca 20195 l Najlepsze jest jednak to, że Quentin każe tym wszystkim frustratom spierdalać.
Opublikowano 24 lipca 20195 l 10 godzin temu, MBeniek napisał: Przecież nawet Robbie jest mało w filmie, o co już zdążyły się pruć lewackie media po pierwszych pokazach. Czy możesz dołączyć jakieś linki do tych rewelacji, bo ja pamiętam tylko jedną babkę w Cannes, która zapytała o małą ilość Robbie w filmie. Jeżeli to oznacza "prucie się lewackich mediów", to okej.
Opublikowano 24 lipca 20195 l 4 minuty temu, Grabek napisał: Jak tam programowanie, @Figaro? Będziesz tak za nim chodził i tryhardował?
Opublikowano 24 lipca 20195 l 18 minut temu, _Be_ napisał: Będziesz tak za nim chodził i tryhardował? A gdzie ja za nim chodze? a poza tym, to tak.
Opublikowano 24 lipca 20195 l 6 godzin temu, _Be_ napisał: Będziesz tak za nim chodził i tryhardował? A co w tym zlego?
Opublikowano 24 lipca 20195 l 19 godzin temu, Rozi napisał: Ociechóy jaka obsada. Części nie znałem, że będą w tym filmie.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Jestem świeżo po seansie bardzo fajny film, końcówka mocna, ale jednak H8 mi bardziej siadło
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l Dla mnie lepsze od ostatnich filmów Tarantino. Aktorsko perfekcja a najlepszy Brad Pitt. To jak za(pipi)iście grał jest warte przynajmniej nominacji do Oskara. Każda nawet mała rola świetnie napisana. Pewne sceny przezabawne inne mocne jak to u Tarantino. No i naprawdę czułem się kilka razy mocno zaskoczony. Polecam dla mnie mocne 9+/10. Wolę za dużo nie pisać aby nie zdradzić fabuły. Marsz do kina. Chyba że boicie się damskich stóp bo jest ich sporo. xD
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Dziś będzie oglądane Nie widziałem nawet trailera. Pan Tarantino wypuszcza nowy film = wycieczka do kina
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Za mało Pitta, za dużo westernu, w pewnym momencie wszystko przyspiesza i pozostaje niedosyt. Na pewno nie jest to na poziomie Pulp Fiction, Wściekłych psów i Bękartów.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Byłem. Obejrzałem i po wyjściu mam ambiwalentne odczucia. Niby wszystko na perfekcyjnie wysokim poziomie, ale nie było wyraźnego punktu zaczepienia, który zaciekawi na początku i będzie trzymał do końca. Zamiast tego mamy zbiór nie bardzo powiązanych ze sobą scen i ciekawą końcówkę. Historia wyraźnie nie zagrała Czekam na Django/ Zorro.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Film który poziomem dostaje do pełnometrażowych produkcji netflixa, aktorzy, reżyser, pomysł i ogólna sraka. Tarantino je.bnął jeden dobry film w postaci Pulp Fiction a potem próbował tylko podskoczyć powyżej własnej du.py. Edytowane 16 sierpnia 20195 l przez Absolem
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Oho, zaczyna się. KURŁA KIEDYŚ TO BYŁO PALP FIKSZYN TERAZ TO NI MO NIC