easye 3 333 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Dziwne ze gra nie ma swojego tematu na forum. Najnowsze odkrycie Iziego. Standardowo nie znam anime, fabuly i wrzucany jestem na glebokwa wode bez zadnego wprowadzenia, ale kto by sie tym przejmowal przy tak wygladajacych wakach! Charakter rozgrywki nie wszystkim moze przypasc do gustu, gra na podstawowym poziomie wymaga od nas opanowania paru przyciskow na krzyz, ale to co sie dzieje na ekranie, oprawa audio-wizualna przykuje do konsoli nie jednego malkontenta! W grze znajdziey pare trybow - od versusa, pojedynkow sieciowych, free batlle, ktore pewnie sa zlewane przez mala ilosc kombinacji, ale to czym ta gra stoi to Story Mode! Myslalem, ze Dragon Ball jest widowiskowy, ale to co sie tutaj dzieje przeszlo moje oczekiwania! Do tego przepiekna oprawa graficzna, sceny Anime z QTE - zresza, zobaczcie sami 1 walke: Story Mode to same walki, po wygraniu danego pojedynku i obejrzeniu fabularnego filmu przechodzimy do kolejnej. W grze znalzl sie takze znany z poprzednich czesci Adventire Mode, gdzie biegamy, wykonujemy zadania, wybieramy sciezki fabularne, wykonujemy zadani poboczne, wsyztsko jak w starym Naruto - od taka mieszaninka przygodowki z bijatyka. Gra teraz jest na promocji i kosztuje cale 39 zł! Jeżeli ktos ma ochote na niczym nieskrepowaną mega widowiskowa tłucznie ze znakomicie wyreżyserowanymi walkami to polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Warto ograć przed tym trylogię, żeby zachować ciągłość historii. Zaczynając od czwórki nie ma szans na zrozumienie historii Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 3 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 (edytowane) Ja podziekuje xD. To samo pisal ostatno do mnie kumpel w sprawie Dragonn Balla, zebym sciagnal 500 odcinkow z Poloni 1, by poznac lepiej bohaterow xD pamietam 1 Naruto jakie gralem na 360tce lekko mnie znudzilo pseudo open word'em. Ale jak ktos ma ochote to a wszytskie czesci chyba jakos za 160 zl! Edytowane 3 marca 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 (edytowane) Jesli ktos jest nowy to bardzo tak, sam kupilem na promocji, moze jeszcze jest, ale trzeba przyznac ze kolejne czesci to odcinanie kuponow, duzo nowej zawartosci dla weterana nie ma. Nieco zmienili system walki w tej czesci, ale mechanika dalej podobna. Godzinę temu, Bzduras napisał: Warto ograć przed tym trylogię, żeby zachować ciągłość historii. Zaczynając od czwórki nie ma szans na zrozumienie historii Calej trylogii raczej nie, mysle, ze samo Generations wystarczy. Edytowane 3 marca 2018 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Godzinę temu, aphromo napisał: Calej trylogii raczej nie, mysle, ze samo Generations wystarczy. Generations to raczej głównie fillery i spin-offy z tego co kojarzę, ale nigdy nie grałem. Przeszedłem wszystko jak Pan Kakashi nakazał. Godzinę temu, aphromo napisał: Jesli ktos jest nowy to bardzo tak, sam kupilem na promocji, moze jeszcze jest, ale trzeba przyznac ze kolejne czesci to odcinanie kuponow, duzo nowej zawartosci dla weterana nie ma. Prawda, zmienia się roster postaci (a w zasadzie powiększa) i fabuła oraz sama mechanika trybu fabularnego. Jedyny znaczny przeskok w formule był między dwiema pierwszymi częściami. Przy każdej jednak bawiłem się świetnie, w dwójce online również spędziłem dużo czasu (głównie zbierając baty od magików i spamerów Deidarą - jak ja się cieszyłem znajdując sposób na tego fagasa). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 (edytowane) No wlasnie, stare postaci w wiekszosci nie ruszon ( przez to wyraznie slabsze ) i Deidara dokladnie taki sam, nowe w takiej ilosci ze spokojnie moznaby uznac za DLC, wzgledem single duzy regres, od 2 czesci widac ze celuja w online. To trzeba od razu powiedziec, ze jesli ktos gral wiecej na ps360 to od razu wyczuje ze zmiany sa kosmetyczne. Za te pare dych na promce wzialem do co-opa, bo u mnie wszyscy zaznajomieni z systemem, tyle. Edytowane 3 marca 2018 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 19 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 No ja po tej części chyba oficjalnie stanę się fanem serii xD Tryb fabularny wcale nie jest taki krotki, jak myślałem, zwłaszcza jak chcemy walki na ocene S zaliczyć! Mega efekciarska gra - jedna z ostatnich walk, przy ktorej prawie palce polamalem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 No jak się zna lore to już w ogóle jest kocurna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Warto dać 100zł za cztery części dla samego trybu story? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Wg mnie tak. Rezyseria jest naprawde spoko, a gry sa dosyc miodne pod katem systemu walki. 100 zł za 4 gry to jest dobra cena. Myślę, że spokojnie masz tu z 20h trybu story + jak bedziesz chcial sie pobawic w maksowanie to masz duzo duzo wiecej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Proste, że tak, przy czym jedynka dużo odstaje od kolejnych części pod każdym względem, zestarzała się dość wyraźnie. Ale od dwójki do czwórki to story jest banderasem, zwłaszcza walki z bossami. W dwójce i trójce mogą denerwować sekcje przygodowe, gdzie biegasz po wiosce i innych znanych z anime miejscówkach. Za stówę masz pakiet fajnych gierek, jeśli dodatkowo lubisz Naruto to w ogóle nie powinieneś się zastanawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DeJJman 0 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Witam wszystkich Mam ogromną prośbę. Ukończyłem gre w 99%. Brakuje mi tylko 1 tytułu. Tytuł 1 nr. 136, za cholerę nie wiem jak go zdobyć. Jak ktoś wie proszę o odp. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 Kup wszystkie kostiumy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi