Rayos 3 170 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 lepiej wziąć Skę. mniejsze, zgrabniejsze, lepszy pad, a i na promocjach często gęsto idzie tanio wyrwać. Nie ma sensu IMO bawić się w używki magnetowidu z zasilaczem wielkości cegły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 21 godzin temu, balon napisał: Grubasek 1tb ma już nowszego pada. 500 GB też Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Fat? Przecież zasilacz to kloc. Jeśli myślisz o jakiejś mobilności od czasu do czasu (nie wiem, wypad z konsolą do znajomych czy wzięcie jej ze sobą na wyjazd) to tylko leciutka i malutka Ska. Jak zobaczyłem ostatnio grubasa obok slimki w sklepie to wydaje się być dużo większy. No i ten zasilacz to (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Kto normalny biega z konsolą po ludziach? Robicie z tego zasilacza jakiś dealbreaker lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Yyy... ja na przykład. Względnie zabieram ze sobą konsolę jadąc w odwiedziny do rodziny, bo wieczorami coś trzeba robić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No to faktycznie można kupić mniejsza konsole jak np nintendo switch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Godzinę temu, metalcoola napisał: A czy S nie ma przypadkiem lepszych bebechów od grubasa? Bo obiło mi się o uszy, ze gry chodzą nieco płynniej? Nie tak jak na XOX, ale zawsze ma podkręcony procesor graficzny ale różnice są minimalne z wyjątkami jak project cars który może dostać z 10fpsów więcej. Ja bym brał Skę, różnica w cenie mała a konsola dużo mniejsza i z kilkoma bajerami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Brać FATa w momencie gdy S'ka kosztuje <1000PLN mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 2 godziny temu, Bzduras napisał: Fat? Przecież zasilacz to kloc. Jeśli myślisz o jakiejś mobilności od czasu do czasu (nie wiem, wypad z konsolą do znajomych czy wzięcie jej ze sobą na wyjazd) to tylko leciutka i malutka Ska. Jak zobaczyłem ostatnio grubasa obok slimki w sklepie to wydaje się być dużo większy. No i ten zasilacz to (pipi) Nie zadaje się z ludzmi, którzy nie mają w domu konsoli. Ku.rwa byłem zdecydowany na fata, ale teraz mi namieszaliście i nie wiem. Z tego co widzę to różnice są małe i chyba po rpostu wezmę to co mi się trafi gdzieś w lepszej cenie. Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, _Be_ napisał: No to faktycznie można kupić mniejsza konsole jak np nintendo switch. I pograć na tym zniczu z ziomkiem w Forzę, Gearsy czy Cupheada, w sumie to jest myśl Edytowane 7 Marca 2018 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 W dniu 6.03.2018 o 19:18, MYSZa7 napisał: Nowe wersje padów z jackiem i lepszymi triggerami są od terabajtowych grubasów, Nie jest to prawda. Mam 500gb fata i mam nowego pada z lepszymi bumperami a nie triggerami to raz dwa z wejsciem na jacka Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Jak różnica w cenie jest niewielka to bier eSke - mniejszy, zgrabniejszy box będzie lepiej wyglądał pod TV czy obok monitora. Do tego brak ceglastego zasilacza to może i niewielki plus ale koorwa, jak dobrze że nie trzeba już tego bydlaka kitrac za szafą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 2 godziny temu, Bzduras napisał: I pograć na tym zniczu z ziomkiem w Forzę, Gearsy czy Cupheada, w sumie to jest myśl Jak wyjdzie ten program do streamingu to tak będziesz mógł pograć w te gry na switchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Jak wyjdzie ten program do streamingu to tak będziesz mógł pograć w te gry na switchuAle nadal bede potrzebować do tego nadkonsoli i będę musiał być relatywnie blisko niej. Może kiedyś Rayos mi pożyczy, zobaczymy. Na razie mam Skę i chwalę sobie ją mocno (oprócz dasha, bo to kupsko to tragedia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No będziesz potrzebował ale nie będziesz musiałbyć blisko bo można przecież streamować rozgrywkę przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 11 godzin temu, _Be_ napisał: Nie jest to prawda. Mam 500gb fata i mam nowego pada z lepszymi bumperami a nie triggerami to raz dwa z wejsciem na jacka Najpierw były wersje 1tb później też dawali do 500gb a triggery często mi się (pipi)ią z bumperami Edytowane 8 Marca 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 9 godzin temu, _Be_ napisał: No będziesz potrzebował ale nie będziesz musiałbyć blisko bo można przecież streamować rozgrywkę przez neta. Łorewer, nie wiem w ogóle po co rozmawiamy o jakimś zniczu. Generalnie S bez zasilacza >>>>>>>> Fat z zasilaczem. Chyba, że ktoś naprawdę lubi duże klocki, ale wtedy lepiej zadzwonić do pani Laury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi