Wredny 9 450 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Godzinę temu, genjuro napisał: PS. Ma ktoś ochotę wspólnie zapolowac? Do tej pory lazilem tylko solo. Ps2. Wredny wysłałem Ci zaproszenie ale go nie przyjales, więc anulowalem po paru dniach... A sorry, jakoś ostatnio nietowarzyski jestem i gram tylko solo Jakoś w tym tytule niezbyt co-op mi pasuje, wolę samotne skradanie i wyczekiwanie 53 minuty temu, Figaro napisał: Ależ mnie ta gra jara. Człowiek im starszy, to tym bardziej go ciągnie do takich symulatorów, jak MudRunner czy to. Coś w tym jest. Plus zauważyłem, że ciągnie mnie do tych typowo blaszakowych survivali - ostatnio obaliłem No Man's Sky, a kusi jeszcze Subnautica, The Forest, no i nie mogę się doczekać DayZ na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Miałem kupować to już jakiś czas temu, ale sobie dałem spokój, teraz widzę, że jest jakaś wersja 2019 Edition, czy to jest z wszystkimi dodatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Tak. Ja kupiłem na razie podstawkę w promo, bo nie wiedziałem czy będzie dobra. Nie zawiodlem się i dlc kupię jak bedzie też w promo. Dwa podstawowe rezerwaty to masa grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 No ja wciąż tajgi nie kupiłem, choć kusiły te śnieżne klimaty, ale sobie pomyślałem, że najpierw 100% w podstawce zrobię i dopiero wtedy po kawałku dokupię resztę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 2 godziny temu, Wredny napisał: Coś w tym jest. Plus zauważyłem, że ciągnie mnie do tych typowo blaszakowych survivali - ostatnio obaliłem No Man's Sky, a kusi jeszcze Subnautica, The Forest, no i nie mogę się doczekać DayZ na PS4 Chyba ciągnie nas do tej swobody i wolności, której brak w innych grach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Drugi dzień chodzę po polach i szukam Daniela, którego potrzebuje ustrzelic na złoto. Jednego już upolowalem. Poprawcie mnie jeśli się mylę ale zwierzę musi być conajmniej lv 4 żeby złota odznaka wpadła? Ustrzelilem już kilka lv 3 i zawsze wpada srebro... Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Post pod postem ale i tak nikt tu nie zaglada dopadlem go w końcu, prawie 5km za nim lazilem. Strzał przerywając rdzeń kręgów jest jednak najbezpieczniejsze. Nie chciałem ryzykować strzałem w serce, bo strasznie jest mało Danieli do 100kg... Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ja zaglądam sprawdzić czy serio ktoś w to gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ja zaglądam i chętnie czytam, bo mam zamiar cyklicznie wracać do tego tytułu. Wczoraj wróciłem na chwilę, żeby pchnąć misję z Layton Lake (ustrzelić whitetail/blacktail deer w nocy), ale nawinął się tylko Roosevelt Elk i znów wymiękłem - ta misja ciągnie się za mną chyba od ponad pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Niektóre zadania potrafią zniechęcić i wystawiają na próbę. Przyznajcie się kto ukończył zabicie lisa z łuku? Też mi trochę to zajęło. Ale wziąłem go na sposób. Położyłem się na wysokim kamieniu i nawolywalem, aż się w końcu pojawił i przyjął godnie strzale Edytowane 20 Stycznia 2019 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 To jest pikuś - dość szybko pękło. Później będzie jeszcze gorsze - zayebać rudego z 200 metrów karabinem z lunetą - nawet nie wiesz, jak mało jest takich otwartych przestrzeni, żeby można było coś tak małego wypatrzyć i jeszcze trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Whooa? Dobra, to już widzę że wszystkich zadań nie zdołam zrobić, dziękuję, dobranoc. A tak na poważnie, to to zadanie może być ściana nie do przejścia. Dobra, w takim razie na luzaku robię co dam radę i tyle. Mogę się pochwalić mityczny jelenie szlachetnym na złoto. Niestety żadnego diamentu na razie nie mam. Puki co 19lv. Warto kupować ten winchester? Myślałem żeby się ograniczyć do 7mm i 270. BTW z czego lubicie polować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Gra ktoś w to jeszcze? Bo zacząłem ze 2 dni temu i mam kilka pytań, czy tropienie po odblokowaniu kilku odpowiednich umiejętności jest łatwiejsze, bo na początku to jest masakra. Czy jak zaczynacie tropić to cały czas na kuckach? Kiedy można zdobyć quada, bo bieganie po tej mapie to jakiś kosmos, a chciałem sobie ją odblokować całą, quadem będzie sporo szybciej. I druga sprawa skąd wziąć namiot? Bo w sklepach ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Sklepy są niezbyt czytelne - są tam podziały na kategorie i trzeba nawigować, żeby coś znaleźć. Nie jestem pewien, ale jakieś namioty były tylko z DLC, więc tu może być problem. Quada normalnie odpalasz na w którejś z baz - podchodzisz do skrzynki i tam go przyzywasz - oczywiście, że to najlepsza metoda odkrywania mapy, ale na polowania nie polecam, bo płoszy wszystko w promieniu kilku kilometrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie wiem, chyba nie kumam tej gry, albo robię coś źle. Tropiłem lisa, przelazłem w kuckach chyba z pół mapy, ch. uja nawet nie zobaczyłem przez ten czas. Doprowadził mnie trop do wodopoju, było napisane w jakich godzinach ma tam być, to sobie myślę, poczekam na tą rudą ku. rwe. Przeleżałem tam ze 40 minut i nawet się pedał nie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 26 minut temu, Wooyek napisał: Nie wiem, chyba nie kumam tej gry, albo robię coś źle. Ja od tej gry się odbiłem niedługo po zakupie. Znudziło mnie tropienie w takiej postaci, nieco hardkorowej rzekłbym. Teraz testuję cierpliwość w Train Sim World... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na razie mnie jeszcze nie denerwuje, chce po prostu odblokować kilka ulepszeń tropienia i wtedy zobaczę czy jest łatwiej. Tylko ciężko mi też te ulepszenia odblokować, bo ciężko jakiekolwiek zwierzę upolować żeby lvl rósł. Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Później jest łatwiej,masz dostęp do większej ilości wabików,odblokujesz perki,które zmniejszają np twój hałas i generalnie ułatwiaja grę.Dorabiamy się lepszych broni,uczymy się gdzie trafiać by mieć instant kille. Polecam dlc weapon pack 1 chyba,głównie chodzi o kuszę,kładzie wszystko od zająca do niedźwiedzia.Drugim wartym uwagi dodatkiem jest ten z ambonami przenośnymi,bezcenny w misji gdzie mamy lisa z ponad 200 metrów trafić. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez gandi77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 A czym się różnią tropy, bo czasem pokazuje je na biało a czasem na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Wooyek napisał: A czym się różnią tropy, bo czasem pokazuje je na biało a czasem na niebiesko. Biały kolor to wszystkie tropy które widać,niebieskie to te które aktualnie tropimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Jak ktoś się wahał to gra jest aktualnie w promce na ps4 za 39 zł, a za 59 - 2019 edition. Edytowane 20 Października 2019 przez Kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 A ktoś wie, czym się różnią te wersje? Bo jak to 2019 Edition ma w sobie wszystkie dodatki to byłaby bomba Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 W temacie cisza od dawna widzę. ileż to dlc ciekawych i po taniości już ma ta gra! Będzie trzeba kiedyś tu wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Ja na razie odpuściłem, inne gry teraz ogrywam, ale cały czas myślę żeby wrócić w teren 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 W dniu 19.01.2019 o 15:30, Wooyek napisał: Miałem kupować to już jakiś czas temu, ale sobie dałem spokój, teraz widzę, że jest jakaś wersja 2019 Edition, czy to jest z wszystkimi dodatkami? Piszą, że 11 dodatków, czyli wychodzi, że wszystkie pakiety i mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi