Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Patrząc przez Ceneo wczoraj dwa sklepy oferowały Golda za 269 teraz już cztery. Raczej to nie błąd cenowy.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 178,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Zawartość bety, która rusza 7. lutego:

- 2 misje główne (Grand Washington Hotel i Jefferson Trade Center)

- 5 misji pobocznych 

- punkty kontrolne i inne aktywności

- Dark Zone East

- Skirmish 4V4 PVP

- 1 misja inwazji

- 3 specjalizacje 

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

W sumie miałem olać, ale ostatnio wykręciłem się w dywizje wiec będzie trzeba sprawdzić betę 

Opublikowano

Ja dzisiaj złożyłem bezinwazyjnego (płatność w sklepie) preordera na edycje Gold za 269. Za taka cenę to mocno kusi, dostęp do bety pewny (jak dostanę kod na maila to go rozdam). 

O jakość D2 jestem spokojny. Martwią mnie jednak passy Year 1, Year 2 itd. Jedynka miała wzorowe jak na taka grę wsparcie dodatkami. Jak wyglada to w przypadku Wildlands? Tam tez są roczne passy. 

Opublikowano

w pierwszym season pass były dwa fabularne dodatki, a Year 2 to tylko jakies badziewie so multi z tego co czytałem

Opublikowano

liczę że wróci DLC Survival z jedynki, chociaż bez tej zimy i mgły to nie będzie to samo

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Survival mogą rozegrać inaczej jakiś blackout i potworna burza.

Opublikowano
W dniu 30.01.2019 o 00:46, jaro napisał:

a wiesz ze SP wszyscy bedą mieli za free? Ubi zapowidzialo DLC do D2 za free

A wiesz że na E3 to był czysty marketingowy bełkot i SP nie będie za free a jedynie elementy wchodzące w skład SP. Będzie to wyglądać zapewne tak jak w Destiny 2 w przypadku Annual Passa czyli będziesz miał jakaś tam biedną zawartość za free a cała reszta będzie dostępna w passie który zresztą kosztuje (patrząc na różnice na PSNie w przypadku edycji standard i gold  to ok 125 zł. Po premierze zapewne sam Y1P będzie jeszcze droższy)

@bartiz Tak jak napisałem wyżej. Będziesz miał  bieda zawartość darmową i duże rzeczy które wejdą w year 1 passie. Z tego co można wyczytać to bankowo Survival(to na 100%) i Raidy(prawdopodbnie) będą dostępne tylko dla posiadaczy passa.

@Figaro Survival został potwierdzony i pojawi się ale nie na premiere. Prawdopodobnie będzie to zwartość year one passa.

Ulitma od dwóch dni wysyła już kody na private (mimo że nie było jej na liście Ubi ale pewnie mają laga w updateowaniu tej list w końcu to Ubi) natomiast sklepy które były na tej liście chyba jeszcze nic nie wysłały xD

Preoload w środe od 10 rano a start w czwartek o tej samej godzinie (chociaż znając życie to serwery z kartofli nie dadzą rady i pewnie da się ograć ale o 10 wieczorem : D

A ta promocja na Golda to naprawdę jest PROMOCJA.

79b23c27f5f99.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

No to trzeba brać tego Golda póki tak tanio.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że GOLD na PSNie kosztuje 415 (289 edycja standard) zł to tutaj naprawdę nie ma co się zastanawiać ; ]

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

Tak, żem myślał, że niektóre osoby wprowadzają w błąd odnośnie SP, że jest za darmo, a w rzeczywistości NIC NIE JEST ZA DARMO i dobrze, że wziąłem złotą edycję w promocji.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Straszne naciąganie klienta... Poważnie zastanawiam się nad odpuszczeniem TD2, mimo olbrzymiej sympatii do poprzedniej części.

Opublikowano

Naciąganiem bym może tego nie nazwał ale to że do tej pory nie jest znana zawartość Year One Pass'a to trochę kpina.

Opublikowano

No właśnie - wkurzają mnie te gry-usługi i chyba sobie odpuszczę. Albo kupię zwykłą premierówkę (której okładka zdecydowanie bardziej mi się podoba), a dodatki, za 2 lata, jak będą w jakiejś promocji i tyle.

Opublikowano

Wiesz teraz w tej promocji różnica między standard a gold to 20 zł. Kod do SP bankowo sprzedaż po premierze za co najmniej stówke :cebula:

Opublikowano
Wiesz teraz w tej promocji różnica między standard a gold to 20 zł. Kod do SP bankowo sprzedaż po premierze za co najmniej stówke cebula.png

Gdzie po tyle jest wersja Gold?

Edit. Dobra mam [emoji108]

Opublikowano

Ciekawe czy te steelbooki dotyczą tylko ofert złożonych na Ubi Store czy ogólnie będą dorzucane do wszystkich preorderów na Stanard i Gold?

ae0c65c530936.png

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Apropo przeceny Golda informacja z EuroAGD:

UWAGA!!! Złóż zamówienie na grę Tom Clancy's The Division 2 - Edycja Gold do dnia 11.03.2019 aby zakupić ją w cenie promocyjnej 269 zł. Zamówienia złożone od dnia 12.03.2019 będą realizowane w cenie regularnej 349 zł.

Opublikowano

Właśnie widziałem tę cenę na strone RTVeuroAGD... Niech się bujają - kupię 30zł taniej podstawkę, a dodatki kieeeedyś tam. Pre-ordery to patologia, nie mam zamiaru wspierać tego procederu.

Opublikowano

W UbiClub jest do pobrania zastaw grafik Fan Kit, udostępniam całość rozpakowaną na OneDrive:

https://1drv.ms/f/s!Ar6f5QpoI0bPmTOYZ434gkvSC3lV

Tutaj podglądy lepsza jakość w linku

y4mvB4_AM-GDZKMnffJV-TTu_YBM7WTeGlm5pDzD

Screenshots:

y4mbDC5590ZWll2Y8u96BtFf23I_mLWhw5ZstQ4C

y4mweLy_BMSXBJ_4_PPdk07uCxv3Lf6vU7ThxIzP

y4m-40i3e0sH8iylwX2_lD9xGODsVthGg8SKRAyX

Mobile Wallpapers:

y4mgDFyV50Ix1Xi5gw6W-LPywtWqXMr2BgUFmWqh

y4mh1Hwfj6QERS-0UoYB2TKHAgNYpx4EOFd9sDei

y4m4FuKzCHpaQU2Wsx4i5mRQ8cHu1PgMUa5mHDNw

y4mZstIwkvm0WwC4asG4KJsDJqgjxVs0n_ja_0UE

y4mRRokAQOAZ2JNjxkZKVXNtuIwASd8D4YckjoU4

Wallpapers:

y4mhjoEtgMJgLjepprJ2ZuaMRrxk592JHJzCMhxr

y4m996i88x_4Krk2KNFaP_YvRVA8QTH_ejos8vEX

y4mSO3CGluhmSOmfRHgTlSpExWwu1urX64nFhU3Q

y4mWH6LsTRwaSMZwGy11kCMlNwqRUi75f-Q-1yJJ

y4mM4DXNRqPul0JPQ6EjliqJxZ3HhObm-edwiOnS

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

Jak to jest z tymi dodatkami przez pierwszy rok? Jedni mówią, że dodatki są tylko do wersji gold, inni, że dodatki przez rok są nawet do zwykłej edycji gratis?