Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mi ktoś napisze jak mozna zaprosić to zaproszę kogoś :ragus:

Opublikowano

Kpina z Media Expert. Na szczęście tak jak i przy pierwszej części (uff...) dostałem kod do bety bezpośrednio od Ubi :)

Jak będą kody dla znajomych to dam znać. Oczywiście platforma PS4.

Opublikowano (edytowane)

Własnie nie mam pojęcia o co chodzi z tymi kodami. Dostałem 2 od znajomych i za każdym razem jak je wpisuje to wyskakuje info "Nie udało się zrealizować transakcji z użyciem karty przedpłaconej. Spróbuj ponownie później" a na konsoli błąd WS- z jakimś cyferkami (każą się wylogować i zalogować ponowanie. Robiłem tak 100 razy i nic) To samo mam przy Twoim kodzie @Sydney Może te kody są przypisane do konkretnego maila. Nie wiem już sam. Czekam na zapke od @KOMARZYSKO :unknown:

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Ten e-mail od Ubi to powinien przyjść zaraz po wklepaniu kodu, czy znów będzie czekanie na łaskę pana jak z mailem od ME, bo od ~pół godziny cisza i zastanawiam się czy coś nie pykło.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, KOMARZYSKO napisał:

Ryjek daj znać czy zapka działa, bo siem denerwujem :)

Sprawdzam i póki co nic nie widzę : / Na mailu cisza, na stronach Ubi też. Moment zaraz coś musi zaskoczyć no : / Sprawdzę na grupach tam wszyscy wszystko wiedzą xD

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

LoL już wiem czemu mi kody nie wchodzą. Przez @PlastikowySmalec i jego kod z ostatnim znakiem w formie znaku zapytania. Wpisywałem tyle razy żeby znaleźć tą yebaną literkę że dostałem time outa na kody w PS Store na 24 godziny. Zatłuke Cię!!!!!!:angry:

Edytowane przez Ryo-San
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

XD

No to jeden dzień z głowy masz, no beka XD

Nie wiem, weź może maila do ubisoftu napisz i wyjaśnij sytuację. Znaczy się do sony napisać, żeby zdjęli bloka na kody.

Edytowane przez Faka