Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 Podobno mają zaimplementować antycheaterski system z Fortnite'a. Sprawdza się to? Oszukujo w Fortnicie? Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 (edytowane) sprawdza, nawet jak sie zdarzają, to jest ich garstka i z reguly bardzo szybko sa banowani. miedzy innymi dlatego wziąłem 2ke na PC, jedynka to była beka, wszystko lezalo na hostach i po stronie klientów, jak polaczyles sie z cheaterem, to nic nie mogłeś zrobić. Edytowane 8 lutego 2019 przez easye 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 A jak na konsolach cheatuja? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 (edytowane) Jedynka niestety przegrała z cheaterami cronusiarzami szmaciarzami Do tego 99% graczy z nickami typu Abdul, Ahmed i z końcówkami KSA (kingdom saudi arabia) to byli yebani oszuści do tego tak darli mordę na DZcie że nie dało się tego bełkotu słuchać. @Voytec za pomocą cronus maxa i odpowiednich skryptów. Do tego switch lagi. Edytowane 8 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 (edytowane) na konsolach tak jak pisze Ryo od dawna w cronusach i mozesz ustawiac recoil, celownik w 1 punkcie, jak ma odskakiwac bron, autofire, szybsze przerwoty, schylanie jak w Rainbow Six, czy switch lagi, ogolnie jak ktos chce oszukiwac to bedzie oszukiwal. Cale szczescie w 2ce poza anty cheatem wiekszosc rzeczy lezy po stronie serwera, bo to co zrobili w 1 wolalo o pomste do nieba. Edytowane 8 lutego 2019 przez easye Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 (edytowane) A najgorsze jest to że cronus jest legalnym urządzeniem i nie da się go wykryć bo nie ingeruje w system konsoli. Ciekawe jak teraz będą z tym walczyć. W jedynce coś próbowali walczyć ale kompletnie nic to nie dało. Edytowane 8 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 lutego 2019 Autor Opublikowano 8 lutego 2019 W ogóle te cronusiarze to takie piz.deczki, gdzie im matula daje żreć pod ryj. Nie wiem czemu to gunwo jest legalne. Yebać ich prądem. Dobra, ja nie o tym - czy z jednym side questem też macie problem z drzwiami? Department of Justice i w garażu nie można otworzyć w ogóle Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 Dopiero co ogarnęłem że są odblokowane specjalizacje. Przed rozpoczęciem gry zmieniamy postać. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 lutego 2019 Autor Opublikowano 8 lutego 2019 Swoją drogą te ttk to trochę spiedolone jest i ten cały cover system to jest o kant dupy rozbić. Jak imo powinni nad tym aspektem popracować, bo będzie lipa po całości. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 Gral ktoś już endgame? Czy jest normalny freeroam i można na tym lvl pójść do Dark Zone czy to tylko ta jedna misja Invaded? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 lutego 2019 Autor Opublikowano 8 lutego 2019 (edytowane) Nie da się, endgame i tylko invaded misja i tyle. Po prostu sprawdzasz klasę postaci jak się gra ot co. Edytowane 8 lutego 2019 przez Faka Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 Da się gdzieś w grze (np w Whitehouse) w jakiejś łazience przed lustrem zmienić wygląd naszego pamperka? Bo jakoś tak średnio mi się gra tym meksykańcem Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Faka napisał: Swoją drogą te ttk to trochę spiedolone jest i ten cały cover system to jest o kant dupy rozbić. Jak imo powinni nad tym aspektem popracować, bo będzie lipa po całości. A co z tym ttk nie tak bo jeszcze nie byłem na DZcie. Za szybki? Za wolny? Wiesz tutaj ciężko porównywać koksa i end game z jedynki do herbatnika na 7lvl z dwójki. Do tego nie ma żadnych setów a 80% skillow w becie jest nieaktywna. Fajny patent że jak ktoś padnie w LZcie to można zadzwonić po pomoc do innego agenta żeby nas podniósł. Wtedy wyświetla się napis z lewej strony i wciskając touchpad można się tapnąc i pomóc(a przy okazji zgarnąć niezły loot). Nie zauważyłem tego wcześniej. Edytowane 8 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 lutego 2019 Autor Opublikowano 9 lutego 2019 Tak grając w tego betę, to martwią mnie te mody do broni. Trochę dziwne są, bo wybierasz tego co chcesz ale masz też minusa do innych cech. Mam nadzieję, że w pełnej wersji będzie pełno tych modyfikacji. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Mam pytanie bo, termin bety jest tak dla mnie fatalny, że przed chwilą tylko miałem chwilę, aby zagrać około godzinę. Ponoć dziś miała być możliwość gry postacią na 30 lev. Odpaliłem grę i mam postać z początku bety. Coś robię nie tak? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 lutego 2019 Autor Opublikowano 9 lutego 2019 Musisz wbić 7 lvl postaci (max w becie) i w menu wyboru przełączasz pod R2, tam będziesz miał 3 klasy postaci. 1 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Dzięki za info, czyli prawdopodobnie nie dam rady. Beta jest do jutra, prawda? Jakaś dokładna godzina? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 lutego 2019 Autor Opublikowano 9 lutego 2019 Do 11 lutego trwa beta, do godziny 10, także masz jeszcze czas pograć. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 (edytowane) Niby detal ale zmieniający bardzo samą rozgrywkę. Apteczki nie można używać w biegu. Bardzo duża zmiana taktyki w PvE a jeszcze większa w PvP. Oj ciężko będzie wytrwać na manhuncie. Edytowane 9 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Ktoś dziś planuje pocisnąć betę w co-opie? Jeszcze nie miałem okazji jej sprawdzić i chętnie bym pobiegł w jakiejś grupie na Xboxie Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 powinienem być nieco później wieczorem więc jak wszystko dopisze to bym dołączył i postrzelał trochę. jakby co spikniemy się na xbl 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Tylko ten kto farmił w Jedynce Lexington'a na globalach dziesiątki razy pod rząd zrozumie tego easter egg'a 2 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Mozna jakos wylaczyc te ciagle powiadomienia innych agentow z prosba o wsparcie? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 (edytowane) One raczej nie przeszkadzają. Natomiast idiotyczny jest matchmaking przy misjach. Wtedy co sekundę wyskakuje powiadomienia że możemy do kogoś dołączyć ale problem jest w tym że to ja szukam graczy do swojej misji a nie na odwrót. Wtedy to przeszkadza. To samo było w jedynce. Matchmakig zaskoczy wtedy kiedy już mamy chociaż 2 osobowy team. Solo jest ciężko kogoś znaleźć bo zawsze priorytet ma grupa. Edytowane 9 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi