Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

sprawdza, nawet jak sie zdarzają, to jest ich garstka i z reguly bardzo szybko sa banowani.

miedzy innymi dlatego wziąłem 2ke na PC, jedynka to była beka, wszystko lezalo na hostach i po stronie klientów, jak polaczyles sie z cheaterem, to nic nie mogłeś zrobić.

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jedynka niestety przegrała z cheaterami cronusiarzami szmaciarzami :( Do tego 99% graczy z nickami typu Abdul, Ahmed i z końcówkami KSA (kingdom saudi arabia) to byli yebani oszuści do tego tak darli mordę na DZcie że nie dało się tego bełkotu słuchać.

@Voytec za pomocą cronus maxa i odpowiednich skryptów. Do tego switch lagi.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

na konsolach tak jak pisze Ryo od dawna w cronusach i mozesz ustawiac recoil, celownik w 1 punkcie, jak ma odskakiwac bron, autofire, szybsze przerwoty, schylanie jak w Rainbow Six, czy switch lagi, ogolnie jak ktos chce oszukiwac to bedzie oszukiwal. Cale szczescie w 2ce poza anty cheatem wiekszosc rzeczy lezy po stronie serwera, bo to co zrobili w 1 wolalo o pomste do nieba.

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

A najgorsze jest to że cronus jest legalnym urządzeniem i nie da się go wykryć bo nie ingeruje w system konsoli. Ciekawe jak teraz będą z tym walczyć. W jedynce coś próbowali walczyć ale kompletnie nic to nie dało.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

W ogóle te cronusiarze to takie piz.deczki, gdzie im matula daje żreć pod ryj. Nie wiem czemu to gunwo jest legalne. Yebać ich prądem. Dobra, ja nie o tym - czy z jednym side questem też macie problem z drzwiami? Department of Justice i w garażu nie można otworzyć w ogóle :dunno:

Opublikowano

Swoją drogą te ttk to trochę spiedolone jest i ten cały cover system to jest o kant dupy rozbić. Jak imo powinni nad tym aspektem popracować, bo będzie lipa po całości.

Opublikowano (edytowane)

Nie da się, endgame i tylko invaded misja i tyle. Po prostu sprawdzasz klasę postaci jak się gra ot co.

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Faka napisał:

Swoją drogą te ttk to trochę spiedolone jest i ten cały cover system to jest o kant dupy rozbić. Jak imo powinni nad tym aspektem popracować, bo będzie lipa po całości.

A co z tym ttk nie tak bo jeszcze nie byłem na DZcie. Za szybki? Za wolny? Wiesz tutaj ciężko porównywać koksa i end game z jedynki do herbatnika na 7lvl z dwójki. Do tego nie ma żadnych setów a 80% skillow w becie jest nieaktywna.

Fajny patent że jak ktoś padnie w LZcie to można zadzwonić po pomoc do innego agenta żeby nas podniósł. Wtedy wyświetla się napis z lewej strony i wciskając touchpad można się tapnąc i pomóc(a przy okazji zgarnąć niezły loot). Nie zauważyłem tego wcześniej.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Tak grając w tego betę, to martwią mnie te mody do broni. Trochę dziwne są, bo wybierasz tego co chcesz ale masz też minusa do innych cech. Mam nadzieję, że w pełnej wersji będzie pełno tych modyfikacji.

Opublikowano

Mam pytanie bo, termin bety jest tak dla mnie fatalny, że przed chwilą tylko miałem chwilę, aby zagrać około godzinę.

Ponoć dziś miała być możliwość gry postacią na 30 lev. Odpaliłem grę i mam postać z początku bety. Coś robię nie tak?

Opublikowano (edytowane)

Niby detal ale zmieniający bardzo samą rozgrywkę. Apteczki nie można używać w biegu. Bardzo duża zmiana taktyki w PvE a jeszcze większa w PvP. Oj ciężko będzie wytrwać na manhuncie.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

powinienem być nieco później wieczorem więc jak wszystko dopisze to bym dołączył i postrzelał trochę. jakby co spikniemy się na xbl :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

One raczej nie przeszkadzają. Natomiast idiotyczny jest matchmaking przy misjach. Wtedy co sekundę wyskakuje powiadomienia że możemy do kogoś dołączyć ale problem jest w tym że to ja szukam graczy do swojej misji a nie na odwrót. Wtedy to przeszkadza. To samo było w jedynce. Matchmakig zaskoczy wtedy kiedy już mamy chociaż 2 osobowy team. Solo jest ciężko kogoś znaleźć bo zawsze priorytet ma grupa.

Edytowane przez Ryo-San