Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Ta siatka z biedry to mocny bezbek. 

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 179,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano
W dniu 8.03.2019 o 14:40, _Be_ napisał:

Ta siatka z biedry to mocny bezbek. 

Ale kniapa Terleckiego bekowa juz jest :)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Jak ktoś jest z Krakowa to w tym sklepie można już dzisiaj odbierać Diwiżyn2. Oczywiście serwery odpalają dopiero we wtorek ale jak ktoś chce już teraz już dzisiaj to jest to jakaś opcja.

(fota i info z grupy The Division 2 Polska PS4)

https://quicksaveonline.pl/product/search?query=edycja dark zone&fbclid=IwAR237XdjspAbb05JsLFz9rllFxzFTaEoyi_eJ_wc_JaQwxbWGK7E_ITsbJg

730d1969b27fd.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Talenty dostępne na broniach.

a401964dc9fd3.jpg

00b89fca9ca6e.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Z tego co można wyczytać to nawet jak ma się płytę w konsoli to i tak zasysa 90gb :dunno:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

O qwa, 90 GB :obama:. Prawie jak Red Dead Redemption 2. Czego oni tam napchali, że aż tyle waży gierka. Jedynka to miała coś koło 50 GB (dokładnie już nie pamiętam).

Opublikowano

Ubi chyba coś spartoliło przy tym. Była już chyba kiedyś taka sytuacja, że aktualizacja to była cała gra. Tylko nie pamiętam co to był za tytuł, twórcy chyba się nawet przyznali, że zawalili przy tym. Ktoś kojarzy? 

Opublikowano

No to ładny kał, Golda pewnie odbiorę we wtorek koło południa i nawet nie zagram bo na noc do roboty.

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał:

Ubi chyba coś spartoliło przy tym. Była już chyba kiedyś taka sytuacja, że aktualizacja to była cała gra. Tylko nie pamiętam co to był za tytuł, twórcy chyba się nawet przyznali, że zawalili przy tym. Ktoś kojarzy? 

Fallout 76 tak miał ;)

Opublikowano

Na PS4 i Xboxie będzie można grać od wtorku od 12 w południe, natomiast na PC serwery odpalają o 24:00 w poniedziałek.

Opublikowano
6 minut temu, KOMARZYSKO napisał:

W południe? Preordery zawsze ruszają o północy hmm

Sorry agencie poyebalo mi się AM z PM xD oczywiście serwery startują o 12AM czyli o północy z poniedzłku na wtorek.

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję, że Media Expert nie zyebie i będę mógł odebrać grę we wtorek, zważywszy na to, że wziąłem złotą edycję.

Opublikowano

Oni powinni już w poniedziałek dawać fizyczną kopię do łapy skoro serwery startują o północy. Mi Ultima wysłała DZedition wczoraj więc w poniedziałek będzie u mnie. A tak zbaczając z tematu to będę miał standard edition (PS4) na sell nóweczke do sprzedania od wtorku za 2 stówki :nosacz3: Jakby ktoś chciał to uderzać na PW.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Wszystkie 3 steelbooki jakie są dostępne na rynku. 1- Lincoln Edition (Australia i Nowa Zelandia),  2 - DarkZone Definitive Edition (Ameryka Północna + dorzucają go też gratis jak ktoś spreorderował na Ubi Store jakąkolwiek pudełkową wersje konsolową) i 3 - Phoenix Shield Edition (Europa/Ameryka Północna)

d9c18373bb6f7.jpg

b2e41f0d6dba4.jpg

9602f08705cf5.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Jak mi z ubistore gra dojdzie pojutrze, to chyba lepiej we wtorek instalować, żeby dwa razy tego nie pobierać :D