wodny1988 41 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 Wersja na PC będzie uruchamiana za pomocą Uplay czy Epic Games Launchera? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 (edytowane) xD Edytowane 10 marca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 5 godzin temu, wodny1988 napisał: Wersja na PC będzie uruchamiana za pomocą Uplay czy Epic Games Launchera? Na PC się kompletnie nie znam ale patrząc na tą grafikę to chyba Uplay 1 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Uplay, przecież to Ubisoft (dzieki Bogu!) Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Z euroAGD kopie są już od wczoraj w drodze do sklepów. Może wydadzą dzisiaj. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 (edytowane) Mi z Ultimy już DZ właśnie przyszedł Ktoś może zamawiał w MediaExpert bo mam tam preordera na Golda i w sumie to od stycznia kiedy złożyłem preorder cisza. Status zamówienia ten sam (nowe zamówienie), żadnych maili, nic (jedynie mail do potwierdzenia zamówienia tuż po zakupie). Edytowane 11 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 11 marca 2019 Autor Opublikowano 11 marca 2019 Mi się status zmienił i jest w realizacji, także jutro będę miał do odbioru z media expert. Wszystkie inne gry odejdą na drugi plan i wjedzie soczyste strzelanie Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 I weź tu człowieku wytrzymaj do piątku Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Teraz sprawdziłe, w euro mam już do odbioru, w expert w realizacji Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Chciałbym się Was podpytać: co dokładnie daje Edycja Gold? W Euro jest do dnia dzisiejszego włącznie promocja: https://www.euro.com.pl/gry-xbox-one/ubisoft-tom-clancy-s-the-division-2-edycja-gold-xone.bhtml Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Wcześniejszy dostęp do gry oraz niektórych pierdół w samej grze, np. Specjalizacje, które normalnie trzeba będzie odblokować w trakcie gry - ludzie z goldem będą je mieli od razu do dyspozycji. Do tego możliwość wykonywania większej ilości tygodniowych misji pobocznych, o ile dobrze rozumiem. W razie czego proszę mnie poprawić. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 (edytowane) @Czezare Gold dane Ci year one passa, wcześniejszy (3 dniowy) dostęp do gry i paniek obrońcy Kapitolu (ciuchy i skórka na strzelbę). Czyli w zasadzie chodzi o samego passa. Edytowane 11 marca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 (edytowane) @Czezare tutaj masz szczegóły https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/pl-pl/news-updates/345114/the-division-2-year-1-content-year-1-pass-and-monetization-details Spoiler Przepustka na Rok 1 zawiera następującą zawartość dodatkową: 7-dniowy wczesny dostęp do fabularnej zawartości epizodycznej Posiadacze Przepustki otrzymają 7-dniowy wczesny dostęp wyłącznie do zawartości fabularnej, składającej się na wszystkie epizody w Roku 1. Natychmiastowe odblokowanie specjalizacji z Roku 1 W chwili premiery The Division 2 zawierać będzie trzy specjalizacje, dostępne natychmiast dla wszystkich postaci, które osiągną maksymalny poziom (30). W trakcie Roku 1 opublikujemy trzy dodatkowe specjalizacje dla twojego agenta. Posiadacze Przepustki na Rok 1 odblokują te nowe specjalizacje w chwili ich premiery. Gracze, którzy nie mają Przepustki na Rok 1, również uzyskają dostęp do specjalizacji w tym samym czasie, ale będą musieli je odblokować, poświęcając czas na rozgrywkę. Posiadacze Przepustki na Rok 1 będą również mogli zdobywać wyjątkowe przedmioty kosmetyczne, publikowane wraz z premierą każdej z nowych specjalizacji. Wyłączny dostęp do tajnych przydziałów W trakcie Roku 1 posiadacze Przepustki otrzymają wyłączny dostęp do 8 tajnych przydziałów, budujących głębsze tło fabularne wydarzeń, które doprowadziły do twojego przybycia do Waszyngtonu. Ukończenie każdego z przydziałów oznacza nagrodę w postaci wyjątkowego trofeum na plecak, dzięki któremu dostosujesz wygląd swojego agenta. Dodatkowe polowania i projekty Polowania w The Division 2 to specjalne zadania, polegające na eliminowaniu wskazanych celów wroga, a projekty to misje, podczas których wypełniasz rozmaite cele na terenie całego Waszyngtonu. Jako posiadacz Przepustki na Rok 1 otrzymasz jedno dodatkowe polowanie na tydzień i jeden dodatkowy projekt dziennie w ramach misji o wymagającym poziomie trudności. Te przywileje obowiązują do 1 marca 2020 roku. Wyjątkowe przedmioty kosmetyczne Posiadacze Przepustki na Rok 1 otrzymają dostęp do następujących ekskluzywnych nagród: strój agentki Ward oraz emotki Zwiadowcy. Możesz zdobyć Przepustkę na Rok 1 w Edycjach Gold lub Ultimate. Po premierze gry Przepustkę na Rok 1 będzie również można kupić osobno. Swoją droga, ciekawe ile będzie kosztował sam Y1P po premierze gry. Edytowane 11 marca 2019 przez Hum 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Dzięki Panowie. Jeszcze jedno. Czy postęp z bety będzie zapamiętany czy trza napyerdalać od początku? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 (edytowane) Wydaje mi się, że raczej będziemy grać od zera, ale tutaj żadnego info potwierdzającego nie mam. Postęp z prywatnej bety nie przeszedł do otwartej, więc Na pewno za samo granie w bety otrzymamy jakieś kosmetyczne pierdoły w grze i chyba to by było tyle. Edytowane 11 marca 2019 przez Hum Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 1 minutę temu, Hum napisał: Wydaje mi się, że raczej będziemy grać od zera, ale tutaj żadnego info potwierdzającego nie mam. Postęp z prywatnej bety nie przeszedł do otwartej, więc Pisali, że nie przechodzi, zresztą zazwyczaj w 99% przypadków content z bet nie przechodzi do pełnej. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 29 minut temu, gamerTHC napisał: Teraz sprawdziłe, w euro mam już do odbioru, w expert w realizacji Daj znać czy dadzą Ci już dziś bo tez mam zamówione w euro Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Ciekawe czy euro rtv znowu zrobi jaja że niby status Sprzęt oczekuje w Sklepie fizycznym a jak pojadę to powiedzą że premiera jutro i jutro będą mogli wydać. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Daj znać czy dadzą Ci już dziś bo tez mam zamówione w euroPo robocie podjadę i się odezwę Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Ja zaraz chyba pojadę bo mnie ciśnie Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Jak jutro rusza serwery bo beda sprzedawane wersje Gold to mimo to zwykla wersje tez juz powinno sie dac odpalic, nie? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 11 marca 2019 Autor Opublikowano 11 marca 2019 Nie odpalisz zwykłej bez passa, a jak wiadomo w zwykłych nie masz tego. Ultimate lub gold możesz odpalić jutro. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Jak masz fizyczną kopię gry w dowolnej wersji, to pewnie normalnie odpalisz już teraz (w Nowej Zelandii jest 12 marca od kilkunastu minut, więc serwery muszą być czynne). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi