Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 marca 2019 Opublikowano 14 marca 2019 (edytowane) 33 minuty temu, PiotrekP napisał: Bo przez te pięć godzin to różnie było. Trzy razy był pełny skład i poszło gładko, a we dwójkę dostawaliśmy łomot, bo wróg był mocny i do tego walił z moździerza. Samemu to niezbyt jest sens w to grać. Gra jest nastawiona w PvE glownie na kooperację wiec nie dziwne że łatwo nie jest na tym etapie ale ja cisę samemu misje i jest czasami trudno to fakt ale póki co nie odbijam się od ściany. Tutaj nie ma co rushować, dwójka jest bardziej defensywna, nastawiona na rozkmine. Jak często giniesz to zawsze można sobie zrobić builda na konkretną misję. Jakby co chętnie w weekend pomogę w coopie. Co prawda dopiero dobijam do 10lvl ale w teamie raźniej. Btw dużo osób nie wie o co biega z tymi statsami Bo to też ma później wpływ na aktywowanie talentów. Szybkie wyjaśnienie: blue shield shows defense stats on your gear : health / armour etc. yellow battery shows skills stats on your gear : skillpower / skillhaste / things that affect your skills red target shows offense stats on your gear : Dmg increasing stats / chc / chd etc. you can find these stats rolled on your gear. like : an vest with CHC and Skillpower means it got 1 offense stat and 1 skill stat. Edytowane 14 marca 2019 przez Ryo-San 1 1 Cytuj
yab 572 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Wydaje mi się że cześć misji pobocznych mi zniknęło zanim je zrobiłem. Teraz nie potwierdzę, bo maintenance jest, ale wczoraj je miałem. W ogóle to był patch dzisiaj, ktoś wie co zmienili? Players should no longer be able to unlock Castle prematurely. This issue would block progression in some instances.Read more at https://www.gamerevolution.com/guides/507619-the-division-2-1-03-update-patch-notes-downtime-maintenance#CZDH5EuTi1dkvbAg.99Sprawdzę później, ale wygląda niepokojąco Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Wczoraj miałem pierwszego buga. Nie załadował się skrypt do misji wprowadzeniowej do DZ. Co najlepsze itemy od razu lądowały w plecaku zamiast to kwarantanny. Restart gry pomógł. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Wczoraj udało się odblokować endgame i zacząć prawdziwą grę. Kampania to przyjemna kooperacyjna strzelanina w ubisoftowym stylu. Może za mało uwagi poświęcałem rozmowom, ale mam wrażenie, że jedynka mocniej stawiała na opowiedzenie jakiejś konkretnej historii. "Waszyngton potrzebuje pomocy, zrób to, to, to, a potem to". Nie żeby miało to dla mnie jakieś znaczenie, ale rzuciło się w oczy. Miejscówki bardzo fajne - muzea, hotel, bunkry, kanały. Sceneria cały czas się zmienia mimo zamknięcia nas w prawdziwym mieście. 3 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Z tym zamkiem to kiepsko bo wczoraj mi się pojawił i odblokowałem go sobie. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Co do miejscówek pod względem różnorodności i wykonania robią wrażenie do tego wszystkiego świetna muza autorstwa Ola Strandh jeszcze lepiej brzmi od jedynki ,idealnie dopasowana do akcji aż w ustawieniach zmniejszyłem skale innych na 65 i jest idealnie .I cieszy fakt że na Spotify znajduję się album. Cytuj
yab 572 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Godzinę temu, gamerTHC napisał: Z tym zamkiem to kiepsko bo wczoraj mi się pojawił i odblokowałem go sobie. No ja odblokowałem go jeszcze przed aktualizacją i zastanawiam się jakie problemy będą z tego powodu. Aktualizacja zmodyfikowała też kwaterę główną, miejsce gdzie tworzy się przedmioty. Zrobili większy wyłom w ścianie, teraz łatwiej widoczne. Mała rzecz a cieszy Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Kurła wy sobie gracie a ja na wyjeździe od srody i dopiero we wtorek będę grał ehhhhWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Zazdroszczę Wam misiowie puszyści czasu na granie. Dopiero po raz pierwszy do Białego Domu dotarłem. Dłuższe posiedzonko dopiero jutro Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 1 godzinę temu, Oldboy napisał: Co do miejscówek pod względem różnorodności i wykonania robią wrażenie do tego wszystkiego świetna muza autorstwa Ola Strandh jeszcze lepiej brzmi od jedynki ,idealnie dopasowana do akcji aż w ustawieniach zmniejszyłem skale innych na 65 i jest idealnie .I cieszy fakt że na Spotify znajduję się album. Muzyka Oli już w Jedynce była kapitalna a ten ambient który zrobiła w Survivalu zrywał mi beret za każdym razem(te dźwięki totalnego zagubienia i beznadziei w jakiej się znaleźliśmy MOC). W Dwójce muza też jest zayebista i trzyma ten wysróbowany poziom. Jedynie co mi się nie podobało w betach (bo w fullu do DZta jeszcze nie doszedłem ale pewnie tego nie zmienili) to zupełnie bezpłciowy dźwięk podczas podjęcia W Jedynce po wystrzeleniu flary czuło się że sytuacja jest napięta i ktoś zaraz może wpaść. To było takie oczekiwanie, odliczanie a w TD2 po wystrzeleniu flary jest tak jakby nic się miało przez czas nie wydarzyć. Nie czuć tego napięcia które było przy każdym podjęciu w TD1. Cytuj
mugen 1 951 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 8 minut temu, Ryo-San napisał: Muzyka Oli już w Jedynce była kapitalna a ten ambient który zrobiła (...) Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 (edytowane) @mugenJa wiem z to facet xD mam 2 płytowe vinylowe wydanie gdzie w środku było jego zdjęcie z jakimiś podziękowaniami(też się zdziwiłem bo byłem pewien na początku że to babka). Napisałem Oli bo kij wie jak to odmienić a że pozniej poszła żeńska to odmiana "zrobiła" to dlatego że napisałem Oli. Smiesznie wyszło to fakt Edytowane 15 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 I doszła moja kopia, więc wygląda, że weekend będzie w D.C (ale update file 45GB to jednak trochę irytujący jest). Cytuj
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Szukam ekipy do wspólnej gry, narazie 3lvlNick Necrosis826 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 I jak tam kwestia klanu na PS4? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 No Ejdżent @Voytec tam miał ogarniać naszą jednostkę specjalnej troski Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 (edytowane) Od 15 lvl można zmieniać wygląd (w sensie twarz zostaje ale włosy, blizny, dziary itp) Once you reach Level 15, and unlock the Campus settlement, travel over to it and speak with Henry. He’ll grant you access to some new missions. In order to unlock the ability to change your appearance, you’re going to need to unlock Joshua Summers, the game’s Barber. To do this you’re going to need to complete one mission. The first mission available to you is Bank Headquarters. Make your way over to it and complete the mission. I jak ktoś chce może zostać np The Wither Ejdżent Edytowane 15 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Tak tylko przypominam, że misje poboczne, lepiej zostawić na później. Później, czyli gdzieś po 15-18 levelu. Dają one bodajże 30% procent obecnego expa. Więc robiąc je na niższych levelach, dostaje się go mniej. Oczywiście, przeciwników i tak skaluje, ale to nie problem. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 15 marca 2019 Autor Opublikowano 15 marca 2019 Ja tam robię wsio wszystko, co dostępne, wyzwalam każdą dzielnicę z punktów kontrolnych, robiąc zadania poboczne. I tak to nie ma znaczenia, bo i tak byś robił te poboczne na 30 lvl. Miałem to samo w jedynce, że też większość pobocznych zadań już miałem w end game do roboty. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Ale tak szybciej zrobię ten 30 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 (edytowane) Ależ te widoki D.C. czasami zapierają dech (photo mode rulez) Edytowane 15 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Hej, jeżeli chcecie pograć z ekipą w Division 2, to zapraszam do klanu "DywizjaPL"/ skrót: DPL, gramy codziennie, zapraszamy do dołączenia, im bardziej zgrana ekipa, tym więcej ciekawych itemów. Najlepiej z mikro, to będziemy gotowi na raida na 8 osób Klan jest dostępny od 3 misji głównej po wizycie w Bazie. Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 DywizjaPL? Jakoś tak bez polotu @Voytec - masz już jakąś fajną nazwę? Bo przecież nie pójdziemy do "DywizjaPL"... 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 BishopFingers mi się na przykład podoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi