gamerTHC 185 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Czy znaki zapytania się pojawiają losowo czy znikają? bo mam wrażenie że ciągle pojawiają się nowe Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Losowo i jak nie pójdziesz tam jak się pojawił to w końcu zniknie. 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 No po tym co zobaczyłem to też zaczynam się rozglądać za SSD 1tbNo ja po tym filmiku, zamowilem w x-komie ssd. Jak będzie (pipi)owa różnica, to ściągam Cię Ryjku o moje 500+ Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Kuźwa, nie chce mi się w to grać... Nie wiem, może jakiś kryzys gracza, ale nie czuję tej podjarki, którą jeszcze miałem podczas bety. Jakoś tak bez większego przekonania kupiłem ten tytuł wczoraj, no i zasnąłem tuż przed zagraniem, a jak się obudziłem po północy to wolałem z ziomkami w PUBGa popykać. Dziś odpaliłem, pobiegałem trochę, wykonałem parę misji, które znałem już z BETY (może tu tkwi problem, bo już znam ten fragment), no i oprćz tego, że ładne to, to jakoś zupełnie mnie nie robi... Skasowałem swojego agenta, bo to co w nocy stworzyłem (swoją drogą beznadziejny ten edytor) okazało się jakimś latynosem, no i z przerażeniem stwierdziłem, że to kolejny tytuł wpisujący się w narrację "woke", bo białych mężczyzn jest tu sztuk JEDEN, podczas gdy inne grupy etniczne mają przynajmniej po dwa modele Do tego te pedofilskie brody i wąsy, które wyglądają jak przyklejone - gdzie jakiś tygodniowy zarost, coś bardziej naturalnego? Teraz muszę zaczynać od nowa, wybrałem jakiegoś łysego niggasa, bo jest najbardziej do mnie podobny i będę się zmuszał, żeby w to grać... Nie wiem, co jest, przecież jedynkę uwielbiam, a tu widzę masę dobrego, ale jakoś mnie gierka do siebie zniechęca... 1 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Jaki Ty dziwny jesteś ta część jest po stokroć lepsza od jedynki. Niech zgadnę, pewnie znów sam grasz? Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 No raczej - w co-opie to nawet Anthem jest fajnym tytułem. Jak już wielokrotnie pisałem - do endgame nie widzę sensu grać w co-opie, bo uwielbiam zwiedzać, oglądać, wysłuchiwać i wczuwać się w klimat, a tego w ekipie się nie da robić i moje granie solo nie ma nic do rzeczy, skoro jedynkę też ogrywałem samotnie i ją uwielbiam... Może po prostu jestem źle nastawiony do tego, zwłaszcza że do tej pory w tym roku ogrywałem cudowne RE2 i mega klimatyczne METRO Exodus - przy nich TD2 wydaje się takie... średnie... Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Opublikowano 16 marca 2019 Powiem to po męsku - graj, nie piedol. Miałem podobnie, że coś mi się nie chciało grać na początku, ale zasiedziałem, porobiłem różne misje i poboczne zadania, aktywności i złapałem w końcu tego bakcyla. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) @KOMARZYSKO spokojnie. On jeszcze odszczeka te słowa. Publicznie na tym forum w tym temacie btw jaki dysk kupiłeś bo ja chyba się skuszę na Samsunga 860 QVO 1TB w Euro AGD za pińcet pińdziesiąt Edytowane 16 marca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 To może jak już @Zdunek założył klan to nie ma sensu zakładać nowego. Niech tylko zmieni nazwę na jakąś ludzką i dołączamy wszyscy jak leci. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) Klan założony. Nazywa sie ThirdWave bo wszystkie inne tego typu nazwy były już zajęte. Po opisie traficie! Sory że to trochę trwało ale w tym niedużym czasie który miałem na granie najpierw robiłem aktywności z bety, a dopiero teraz przechodzę do „nowości” Edytowane 16 marca 2019 przez Voytec Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 [mention=44398]btw jaki dysk kupiłeś bo ja chyba się skuszę na Samsunga 860 QVO 1TB w Euro AGD za pińcet pińdziesiątKumpel doradził mi takiego, to żem wziął https://www.x-kom.pl/p/452436-dysk-ssd-goodram-1tb-2-5-sata-ssd-cx400-7mm.htmlmam nadzieję że teraz będę super szybkim agentem Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 55 minut temu, Ryo-San napisał: To może jak już @Zdunek założył klan to nie ma sensu zakładać nowego. Niech tylko zmieni nazwę na jakąś ludzką i dołączamy wszyscy jak leci. Podrzucaj nazwę i się zmieni Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) Już @Voytec założył to po ptokach. Dużo masz tam osób? To dawaj @Zdunek z tym przedszkolem do ThirdWave. @KOMARZYSKO mega cena. To też biere ten i też będę wykoorwiście szybko teleportującym się Agentem który widzi świat bez doczytujących się tekstur Edytowane 16 marca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) @Ryo-San no jest nas 4, nie będę teraz kasował progresu bo kupca dziś mieliśmy odblokować na lepsze itemki Powodzonka w takim razie! Edytowane 16 marca 2019 przez Zdunek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Klan ma ustawienia publiczne, żebyście dołączali ale wieczorem albo jutro zmieni się na prywatne. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Spoko. Tam się nie zdziw jak jeszcze kilku moich znajomych dołączy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Spoko, spoko. Let’s take back Washington! Cytuj
Darion93 1 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Też dołączyłem. Kurde nie powiem tak jak dłuższy czas ładowania lokacji mi aż tak nie przeszkadza (większość czasu z buta chodzę) tak doczytywanie tekstur czasami jest bardzo widoczne, szczególnie na samochodach/plakatach więc taki SSD bym przytulił :D. A co powiecie o Białym Domu jako bazie? Wiadomo pewnie na maksa rozwinięty będzie trochę inaczej wyglądał, ale na ten moment w porównaniu do tego z jedynki to jest tak... klaustrofobicznie? Strasznie mało miejsca do biegania, niskie sufity i w ogóle. Przynajmniej przestrzeń wspólna jest spoko. A i dla osób zaczynających dopiero co - faktycznie jest problem z oczekiwaniem na itemki z UbiCkub czy ze skrzynek z ciuchami. Mi koszulka ze skrzynki dopiero po 2 dniach się pojawiła w ekwipunku, więc jak coś to trzeba być cierpliwym. Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 OK, stworzyłem nowego agenta i jestem w miarę zadowolony z jego wyglądu, plus zakupiłem za 21zł 500 premiumków, bo chciałem go odziać w zestaw JTF (spory kawał czasu w jedynce biegałem w tym mundurze), no i zaczęło mi się na powrót podobać Zwiedzam, wykonuje misje i drobniejsze zlecenia, zaglądam w każdy kąt, zbieram surowce itp - fajnie jest Dostałem jakieś zaproszenie od ThirdWave, ale podobnie jak Second, tak i ta nazwa jakaś taka bez jaj i charakteru - odrzucam Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 No koorwa w końcu wytrzeźwiałeś Agencie bo tych Twoich poprzednich wypocin nie dało się czytać Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 A te tekstury to raczej nie wina ramu niż dysku? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 @Starh chyba nie bo każdy kto ma SSD mówi że nie doczytują się już w biegu żadne tekstury. Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) @Ryo-San Rozumiem, że jako fanboj tytułu nie potrafisz znieść nawet najlepiej uargumentowanej krytyki, ale zauważ, że ja nic złego o gierce nie napisałem - po prostu miałem taki nastrój, że zupełnie do mnie nie przmawiała A odnośnie tekstur i dysku SSD to akurat w tym tytule jest to dla mnie zbędny bajer - ich pop-up nie jest aż tak częsty, czy widoczny. Sam rozważałem jego kupno do PUBGa, ale tam to akurat sporo by polepszył - tutaj nie widzę takiej potrzeby, a gram na zwykłej PS4. Edytowane 16 marca 2019 przez Wredny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi