Opublikowano 17 marca 20196 l Autor Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała.
Opublikowano 17 marca 20196 l 5 minut temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała. Niszczą ją mobki
Opublikowano 17 marca 20196 l 10 minut temu, PiotrekP napisał: Są tu jakieś sposoby na szybsze przeładowywanie broni? Bo biegam póki co z LKM, fajna pukawka z dużym magazynkiem, ale przeładowywanie trwa dość długo. XX% do szybkości przeładowania mogą dać Ci talenty, modyfikacje, gear itp LKM jest niestety taka bronią która ma od groma pestek w magazynku ale jej przeładowanie trwa długo. Coś za coś ale i tak sporo można przyspieszyć. Możliwe że jest set pod LKM (w jedynce nazywał się Samotna Gwiazda). Jak miałeś full komplet to w zasadzie waliło się z LKMu praktycznie bez przeładowywania.
Opublikowano 17 marca 20196 l 5 minut temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała. Też czasem odniosłem takie wrażenie, chociaż czasem zwyczajnie zostaje zestrzelona
Opublikowano 17 marca 20196 l 15 godzin temu, Ryo-San napisał: Dla mnie narazie misja w American History Museum jest nr 1. Moc. A co do misji to jakoś nie widzę zeby odstawały od Jedynki. W Jedynce Najazdy miały mega niepowtarzalny klimat. Mam nadzieję że tutaj też będą. 16 lvl. Póki co najlepszą misją była ta w centrum kosmicznym z bardzo klimatyczną końcówką i świetnym bossem na końcu. Mocno znerfili mój ulubiony scan, ma za krótki obszar skanowania i o wiele za duży cooldown. W ogóle jak tak przeglądam te skille, to mam wrażenie, że większość jest i tak bezużyteczna, bo ostatecznie lata się z tymi lepszymi pokroju drona lub wieżyczki, a reszta jakby miała bardziej marginalne znaczenie. Nie wiem, może na endgame coś się zmieni.
Opublikowano 17 marca 20196 l Autor Teraz, szurubur napisał: Też czasem odniosłem takie wrażenie, chociaż czasem zwyczajnie zostaje zestrzelona No ale nie jest zastrzelona, bo te znikanie wieżyczki to możesz po 20 sekundach znowu postawić, a na rozwaloną masz 120 sekund. Coś ewidentnie jest nie halo z wieżyczką, przez tego buga często ginę
Opublikowano 17 marca 20196 l 8 minut temu, Hum napisał: W ogóle jak tak przeglądam te skille, to mam wrażenie, że większość jest i tak bezużyteczna, bo ostatecznie lata się z tymi lepszymi pokroju drona lub wieżyczki, a reszta jakby miała bardziej marginalne znaczenie. Nie wiem, może na endgame coś się zmieni. Skille w jedynce zawsze dobierało się do konkretnego builda więc sądzę że dopiero w end game wyjdzie które będą nadawać się na śmietnik. W Jedynce to w zasadzie tylko jeden skill był bezużyteczny. Mobilna osłona a cała reszta pięknie się zgrywała z różnymi setami i możliwości kombinowania było zylion. @Voytec 15 znaków to ta nazwa chyba ma. Tak na oko to że 115 : ) Edytowane 17 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 17 marca 20196 l 14 minut temu, Faka napisał: No ale nie jest zastrzelona, bo te znikanie wieżyczki to możesz po 20 sekundach znowu postawić, a na rozwaloną masz 120 sekund. Coś ewidentnie jest nie halo z wieżyczką, przez tego buga często ginę Może sam ją sobie niszczysz przytrzymująć R1/L1.
Opublikowano 17 marca 20196 l Autor 2 minuty temu, mugen napisał: Może sam ją sobie niszczysz przytrzymująć R1/L1. No właśnie nie. Irytujące to jest, rzucasz sobie wieżyczkę i zaraz Ci po prostu nagle znika
Opublikowano 17 marca 20196 l Widze że ten problem z wieżyczkami zgłasza dużo osób. Pewnie już ściągnęli jakiegoś Szweda który będzie siedział całą niedzielę i ogarniał patcha : D btw są ULTy w dwójce? Bo póki co nie widzę. Edytowane 17 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 17 marca 20196 l Autor Tak samo mam buga z osadą zamku, zadanie wykonane, ale zamek oczywiście nie jest przejęty.
Opublikowano 17 marca 20196 l W ogóle Ubi is being Ubi. Wpisując wczoraj nazwę Druga Fala nie moglem przejść dalej bo nazwa zawierała słowo dyskryminujące. Fala przeszło, wiec rozchodzi się o Druga. No tak, w świecie politycznej poprawności wszyscy są zwycięzcami. Jak nazwiesz kogoś drugim to go dyskryminujesz
Opublikowano 17 marca 20196 l 30 minut temu, Faka napisał: Tak samo mam buga z osadą zamku, zadanie wykonane, ale zamek oczywiście nie jest przejęty. Ludzie piszą że to nie jest bug. Zamek to była podobno tylko ta jedna misja. Został przecież skażony ostrzałem moździerzowym z broni chemicznej i jest nie do odratowania. Przynajmniej narazie. To by miało sens. Edytowane 17 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 17 marca 20196 l Bo on był jakoś zbugowany na samym początku. 1.03 patch podobno wszystko w temacie Zamku ogarnął.
Opublikowano 17 marca 20196 l Wydaje mi się, że jest dużo trudniej niż w becie. Misję poboczną w laboratorium udało mi się becie zrobić bez jakiegoś większego problemu to tu padam jak mucha Pytanie: rozumiem, że przeciwnicy i tak się skalują do mojego poziomu? Teraz mam 9 lvl i przeciwnikom to samo pokazuje nad łbami. Jeśli zrobię poziom 10-ty to moby z labo też się przeskalują na 10-ty?
Opublikowano 17 marca 20196 l Tak skalują się ale nie 1 do 1. Jak będziesz miał np 16 to moby będą np na 14
Opublikowano 17 marca 20196 l Mam edngame. Cała mapa wyczyszczona w 1d11h9m. I chyba mam buga z jedną misja poboczną. Jak wejdę w postępy, misje w teatrze to mam wisząca misje Zafinieni Kustosze. Pokazuje mi 0m do niej.
Opublikowano 17 marca 20196 l 17 godzin temu, Czezare napisał: Heretyków, którzy twierdzą, że dwójka wygląda gorzej niż jedynka najchętniej kamieniowałbym niczym świętego Szczepana No wygląda lepiej niż jedynka jeśli chodzi o full, beta była kiepska graficznie. No ale i tak do rendera jedynki to się nie umywa 3 godziny temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała. Wszystkie skille są zbugowane w ten sposób (znaczy te które testowałem, Firefly, dron, szyszka)
Opublikowano 17 marca 20196 l Ja korzystam teraz głownie z szyszki, drona i wieżyczek i wszystko pięknie śmiga.
Opublikowano 17 marca 20196 l Nie masz tak, że rzucasz szyszka na ziemię i po chwili znika żeby czekać na cooldown paręnaście sekund? Grałem przed chwilą z kumplem i miał to samo