Opublikowano 23 marca 20196 l O co chodzi z tą aktywnością w teatrze "zapasowa linia komunikacyjna" ????? wszędzie byłem i dalej mi się to świeci na dole po lewej Jakby co to wysłałem prośbę o dołączenie do klanu
Opublikowano 24 marca 20196 l Jeszcze ich nie uruchamiałem, ale zdaje się że widziałem stacje w Białym domu. Na prawo od wejścia, pod lądowiskiem helikopterów. Gdzie swoją drogą jest też crafting station i rekalibracja. I najważniejsze, NIKOGO tam nie ma i nie słychać tego ciągłego pie.rdolenia "Hello agent" "Is that this agent?" "Suck my dick agent" etc.
Opublikowano 24 marca 20196 l Zrobiłem misję z akumulatorami. Tzn. pierwszą część. Uwolniłem technika i myślałem, że to tyle, ale potem (jak sobie szedłem ulicą) odezwał się i kazał mi się spotkać w jakimś sklepie. Problem w tym, że umknęła mi nazwa i nijak nie mogę tej misji znaleźć, także po mapie. Google też nie pomaga. Ktoś to kojarzy i wie gdzie to jest, albo jak to sprawdzić? Sorry, ale dalej trochę tu nie ogarniam. @El Loco Chocko edit: dobra, nieważne, nie mogę oznaczenia na fonie skasować Edytowane 24 marca 20196 l przez PiotrekP
Opublikowano 24 marca 20196 l Jak uruchamia się potyczki?Klikasz wejście w mapę i przewijasz w lewo. Druga zakładka od lewej.
Opublikowano 24 marca 20196 l Jestem na tier 4, gs ~450 i nie mogę rozpocząć misji gdzie wstęp jest od gs 425 (nie pamiętam nazwy) Coś trzeba zrobić jeszcze? W opisie misji nie ma dodatkowych informacji. Miał ktoś tak? Ktoś wskoczył na tier 5?
Opublikowano 24 marca 20196 l Dobiłem do 450 i pojawiło się małe rozczarowanie względem Dark Zona, bo to co w jedynce było priorytetem gdzie wspólne wypady po lepszy drop z dawką adrenaliny grały pierwsze skrzypce tak tutaj w Strefie Mroku pustki na serwerach i do niczego nie motywuje.Wczoraj przez dobre 3h spotkałem tylko jednego gracza. O singla tym razem bardzo sie postarano tak DZ wypada blado a szkoda bo na to drugie głównie się nastawiłem
Opublikowano 24 marca 20196 l Godzinę temu, Oldboy napisał: Wczoraj przez dobre 3h spotkałem tylko jednego gracza. O singla tym razem bardzo sie postarano tak DZ wypada blado a szkoda bo na to drugie głównie się nastawiłem Jak dla mnie to jest niemożliwe. Może coś się zyebalo. Ja jak biegałem po DZcie to co chwila migały podjęcia a jak ktoś do mnie dołączał to przenosiło na inny serwer bo ten był full. Na każdym z 3 DZtow był zawsze full więc dziwne.
Opublikowano 24 marca 20196 l Panowie pytam ponownie o tą ZAPASOWA LINIE KOMUNIKACYJNĄ w osadzie Teatr, o co chodzi z nią? ciągle mi się pojawia wykrzyknik w dolnym lewym rogu a druga sprawa jestem w już w klanie i można coś oddawać jakieś itemy itp żeby się klan rozwijał i exp? jak to wygląda ?
Opublikowano 24 marca 20196 l Panowie pytam ponownie o tą ZAPASOWA LINIE KOMUNIKACYJNĄ w osadzie Teatr, o co chodzi z nią? ciągle mi się pojawia wykrzyknik w dolnym lewym rogu Musisz zrzucić ciężarek żeby można było się wspinać po linie e:
Opublikowano 24 marca 20196 l 1 godzinę temu, PlastikowySmalec napisał: jestem w już w klanie i można coś oddawać jakieś itemy itp żeby się klan rozwijał i exp? jak to wygląda ? Jak wejdziesz w zakładkę klan to tam masz postępy. Rób przy okazji to co jest tam napisane no i po prostu graj. Klanowe punkty doświadczenia lecą też jak grasz sam więc cały czas pomagasz klanowi. Kurde do odblokowania wszystkich skillowów brakuje mi jeszcze aż 14 zasobników SHD a wszystko na mapie poczyszczone. WTF? Edytowane 24 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 24 marca 20196 l 22 minuty temu, gamerTHC napisał: Musisz zrzucić ciężarek żeby można było się wspinać po linie e: no własnie zrzuciłem go bo też mi się wydawało że chodzi o to, dalej się to pojawia, czyżby bug ?
Opublikowano 24 marca 20196 l Są dwie pierwsza zaraz po lewej stronie po teleporcie do teatru (fot 1) a druga na samej górze naprzeciwko kwatery tej laski z fabuły (fot 2)
Opublikowano 24 marca 20196 l 42 minuty temu, Ryo-San napisał: Jak wejdziesz w zakładkę klan to tam masz postępy. Rób przy okazji to co jest tam napisane no i po prostu graj. Klanowe punkty doświadczenia lecą też jak grasz sam więc cały czas pomagasz klanowi. Kurde do odblokowania wszystkich skillowów brakuje mi jeszcze aż 14 zasobników SHD a wszystko na mapie poczyszczone. WTF? Prawdopodobnie masz do zebrania 4 ukryte przy białym domu, oraz nie odblokowałeś 2 misji pobocznych. P.s: podobno na ten moment najlepszy set ma wartość 470, choć ludzie mają po 469 i ciężko to dopiac. Edytowane 24 marca 20196 l przez Zdunek
Opublikowano 24 marca 20196 l Wczoraj przez dobre 3h spotkałem tylko jednego gracza. O singla tym razem bardzo sie postarano tak DZ wypada blado a szkoda bo na to drugie głównie się nastawiłem [emoji20]A ja wczoraj na dz po dosłownie kilku minutach zostałem ubity przez 4 rogali
Opublikowano 24 marca 20196 l Godzinę temu, Zdunek napisał: Prawdopodobnie masz do zebrania 4 ukryte przy białym domu, oraz nie odblokowałeś 2 misji pobocznych. Faktycznie miałem dwie ukryte misje ale za nie dostałem skrzynek SHD. Da się jakoś namierzyć o które misje chodzi? Edytowane 24 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 24 marca 20196 l 4 dni przegrane a jeszcze nie widziałem tych marek wyposażeniaCeska Vyroba, Golan Gear, Yaahl Gearhttps://i.imgur.com/3M1tZ0Q.png
Opublikowano 24 marca 20196 l Odnośnie wyposażenia to jestem pod wrażeniem, jak każdy najmniejszy jego element (plecaki, holstery, klaty) jest wymodelowany. Każda marka, rodzaj, ma inny wygląd, różni się masą szczegółów i to na etapie początkowych leveli, gdzie przecież co chwila mielimy te goowienka. Masa pracy została w to włożona - niezły kontrast w stosunku do Anthem, gdzie wszystko wygląda tak samo.
Opublikowano 24 marca 20196 l Panowie, czy tak jak w D1 do 30 levela nie warto bawić się w jakieś zaawansowane sety? tylko ubierać "co lepsze" ? Następna sprawa, wypadają wam jakieś czapki albo okulary? mi jeszcze nic nie wypadło i biegam bez czapki...
Opublikowano 24 marca 20196 l Myślę, że tak - do 30 levelu to człowiek i tak łapie, co mu w ręce wpadnie. I tak - zarówno czapki, jak i okulary parę razy mi dropnęły. Edytowane 24 marca 20196 l przez Wredny
Opublikowano 24 marca 20196 l Dlaczego Campus mam zamknięty? Dziennik nakazuje mi się tam udać, ale wszystkie wejścia są zamknięte. Jak je otworzyć? Nawet "linia kompasu" kieruje mnie do bramy. Dodam, że kiedyś robiłem misje u znajomego dla kampusu "Siedziba Banku" i mam ją oznaczoną jako ukończoną. Edytowane 24 marca 20196 l przez PiotrekP
Opublikowano 24 marca 20196 l Autor Szkoda, że w tej części jest mało skażonych budynków do zwiedzania w porównaniu do jedynki. Lubiłem zwiedzać te kwarantanny w budynkach i odsłuchiwać wiadomości, co tam się działo.
Opublikowano 24 marca 20196 l Pierwsza walka z Łowcą To naprawdę było piękne. Ten scoorwiel jest tak ogarnięty że w pewnym momencie człowiek myśli że gra z prawdziwym graczem. We 4 walczyliśmy z nim naprawdę bardzo długo(co chwilę odnawiał pancerz). A.I jak i sama moc Huntera miażdżą jajca. BTW co oznaczają te ikonki w okręgu pod talentami? Edytowane 24 marca 20196 l przez Ryo-San