Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Faka napisał:

Jest sens siedzieć w klanie w ogóle? Dobre nagrody za zbieranie expa dla klanu są? Jakieś ciekawe schematy?

Jasne że jest sens. Po pierwsze zawsze masz ludzi pod ręką do gry, są polowania klanowe z lepszym lootem niż normalnie i cotygodniowe skrzynki klanowe na trzech poziomach brązowym, srebrnym i złotym.  Mi ze srebrnej wyleciał loot tak z 10GS lepszy niż zwykle. Ze złotej drop jest pewnie jeszcze lepszy.  Projektów klanowych jeszcze nie rozkminialem. No i jeszcze jak potrzebujesz pomocy bądź tworzysz rozgrywkę to informacje dostają wszyscy z klanu i zawsze Ci pomogą w miarę możliwości.

a9dd4f617ac1b.jpg

Edytowane przez Ryo-San
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Kilka ciekawych informacji. Tidal Basin, 2 nowe egzotyki, nowa mapa PvP, Raid -Operation Dark Hours (25 kwietnia!) i nowa specjalizacja z...minigunem!

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

Z Mini Gunem? Ciężko mi się to widzi jak dostajesz niezłe baty od mobów. A jak już jakiś żółty zacznie cię ostrzeliwać to w sekundę Cię złoży. No chyba, że jakieś sety nowe dojdą w dodatku Dark Hours.

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Patch 1.05 już można ściągać, waży niecałe 6gb. Serwery startują o 12:30

Nowa zawartość będzie dostępna dla osób z min. 425GS i oczywiście Tier4

5ec28fdf96724.jpg

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Po chooy zdjęli negatywne statsy na większości modów? Przecież to było zayebiste. Coś kosztem czegoś. Znowu pewnie nooby zaczęły jęczeć że za trudno. Noż koorwa :facepalm:

Opublikowano
6 minut temu, Faka napisał:

Masz same plusy w tych modach do broni?

Tak 90% modów ma tylko pozytywne statsy. Pierwsza z brzegu broń i kilka pierwszych celowników. Kompletnie bez sensu zmiana.

c585dde30b3b6.jpg

Opublikowano (edytowane)

Aha, mega ujowo. Mnie to tam nie przeszkadzało, bo i tak nadrabiał gear, który używasz. Ale ludziom przeszkadzał XD 

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Teraz jest w myśl zasady duży buff=mały negatyw, mały buff=bez negatywu. Mi to w sumie nie przeszkadza. Ale zobaczę wieczorem jak zagram.Najbardziej mnie cieszy powiększona pojemność na zasoby i poprawiona optymalizacja na PC. Teraz 100 klatek trzyma przez większość czasu. Do tego lekko przebudowane menu też lepiej się prezentuje i jest bardziej czytelne.

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano
W dniu 4.04.2019 o 14:00, Ryo-San napisał:

@20inchDT na Xboxie grają @Hum @gamerTHC @_Be_ @yab @Czezare więc może coś Ci podpowiedzą.

I ja też, ale tylko trochę :(. Tzw. życie ciągle mi przeszkadza niestety, ale jak będzie ktoś nowy na niskim levelu to z chęcią bym pobiegał jak będę mógł.

Opublikowano (edytowane)

Ale rób już ten tidal basin i wskakuj na T5, a nie dalej siedzisz w 450+ gear T4 XD

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

I co? Prosta ta twierdza była? Coś ciekawego, czy po prostu to zwykła twierdza, jak te 3 ostatnie hien, synów i wygnańców?

Edytowane przez Faka
Opublikowano

To był poziom fabularny więc była banalna. Póki co kolejna twierdza ale to był tylko wstęp do T5. Zobaczymy co będzie dalej. Na T5 znowu się pojawia Tidal ale jest teraz zablokowana trzeba ogarnąć kilka innych rzeczy żeby ją odblokować. Lecimy dalej w takim razie.

Opublikowano
Godzinę temu, Ryo-San napisał:

Te nowe sety są "tajne"

cd4dbca87de2e.jpg

Ja pie.rdole, czy wszyscy muszą tej chu.jowej masce biegać?! XD Wczoraj jak wbijałem trofkę za pvp to wszyscy dosłownie wszyscy w tej samej masce :Coolface:

Opublikowano (edytowane)

Ja latam z demonem, czyli uśmiechem na ryju :yeti:

@Ryo-San A jak sprawuje się nowy ficzer w postaci FOV? No nie mogę teraz grać, dopiero wieczorem przysiądę do gierki :/

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Figuś napisał:

Ja pie.rdole, czy wszyscy muszą tej chu.jowej masce biegać?! XD Wczoraj jak wbijałem trofkę za pvp to wszyscy dosłownie wszyscy w tej samej masce :Coolface:

xD akurat wziąłem pierwszą z brzegu żebym ładnie wyjść na zdjeciu :wub:

Btw - Jak się zrobi Tidal Basin i przeniesie nas na T5 to pojawia się info o misji pobocznej "Plan oporu" ale po zajrzeniu na mapę nie ma tej misji. W misjach pobocznych też nic takiego się nie pojawia. Rozkminił może ktoś o co biega?

Edit:

Dobra znalazlem!

@Faka jeszcze się tym nie bawiłem. W ogóle to zapomniałem że to dodali. Będę za jakis czas przy konsoli to stestuje.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, raven_raven napisał:

I ja też, ale tylko trochę :(. Tzw. życie ciągle mi przeszkadza niestety, ale jak będzie ktoś nowy na niskim levelu to z chęcią bym pobiegał jak będę mógł.

Zapomniałem @20inchDT, że nasz klan jest otwarty. Szukaj pod nazwą FPE lub RTJK, ew. wieczorem poleci zaproszenie.

Zmiany w modach broni? No generalnie mam wypipane, ot balans gry. :dunno:

Ale dziś Tidal Basin wjedzie z ekipą :obama:

Edytowane przez Hum