PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Co oni odyebeli z tą misją w porcie albo zatoce roosvelta po lewej na dole... nie dość że w uj ammo idzie na rozwalenie dwóch kontenerów z paliwem to jeszcze jak się padnie to trzeba praktycznie od początku maszerować... lipa magiczna. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 21 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Co oni odyebeli z tą misją w porcie albo zatoce roosvelta po lewej na dole... nie dość że w uj ammo idzie na rozwalenie dwóch kontenerów z paliwem to jeszcze jak się padnie to trzeba praktycznie od początku maszerować... lipa magiczna. jakbyś się rozejrzał to widziałbyś miniguny, którymi rozwala się te beczki. 1 1 1 Cytuj
czak92 35 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Polecacie rekalibrowac itemy będąc na Tier 1 czy starać się jak najszybciej przejść do Tier 5 nie zużywając materiałów? Chcialbym niektórych podgonic ale po 40 godz. dopiero przeszedłem podstawkę to pewnie drugie tyle zajmie dotarcie na Tier 5 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Dojście na T5 to nie wiem, kwestia 4-5 godzin max imo. I wg mnie nie ma co teraz bawić się w kalibrację, bo i tak ta broń, czy pancerz straci sens posiadania go w ekwipunku. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) @czak92 Teraz po prostu zakładaj to co daje Ci najwiekszy GS, wskakuj szybko na T5 i tam dopiero można się bawić rekalibracją. Tylko nie zapomnij ulepszyć co Tier stołu montażowego. Edytowane 9 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 42 minuty temu, Ryo-San napisał: @czak92 Teraz po prostu zakładaj to co daje Ci najwiekszy GS, wskakuj szybko na T5 i tam dopiero można się bawić rekalibracją. Tylko nie zapomnij ulepszyć co Tier stołu montażowego. jak się ten stół montażowy ulepsza? mam co prawda na 30 levelu go ale same niebieskie "przepisy", oprócz misji lecą gdzieś te "przepisy" ? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2019 Schemat dostajesz po przeskoczeniu na każdy tier i masz podane jakie materiały dać do ulepszania stołu. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Czyli dobrze rozumiem (w kontekście tego stołu montażowego), iż nie można "boostnąć" postaci z T2 na T5? Nie mam czasu na grę i powiem bez ogródek, że zatrzymałem się na T2 i chciałbym szybko dojść do T5. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) Nope, po kolei trzeba robić. Jak chcesz postać podnieść do T5 to trza te twierdze po prostu rozwalać. Jedna twierdza t1, kolejna rozwalona t2 i tak do t5. Najdłużej zejdzie Ci się ze zrobieniem na t4 do t5, bo tam już inwazję masz i trochę czasu to zajmuje, żeby odbić wszystkie twierdzy. Edytowane 9 kwietnia 2019 przez Faka Cytuj
yab 572 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Stół możesz później upgradeowac. Byłem na t4 i dopiero wtedy ogarnąłem to Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) 10 minut temu, yab napisał: Stół możesz później upgradeowac. Byłem na t4 i dopiero wtedy ogarnąłem to No właśnie nie do końca. Są tacy którzy pominęli jakiś update stołu i będąc na Tier 5 mogą wytwarzać rzeczy max 330GS i nie mają już opcji podkręcenia stołu. Nie wiem czy to jakiś bug czy coś innego miało na to wpływ ale ten problem kilka osób na grupie ma. Także ja bym dmuchał na zimne i robił update co każdy Tier. Edytowane 9 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 To niezłe plastikowe smalce Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2019 Ogólnie ten patch dużo zepsuł. Te wszystkie specjalne naboje do snajpy/kuszy/granatnika są zbugowane, że albo lecą albo nie lecą. Tak samo codzienne projekty zostały wyłączone. Ja już się martwię, co to będzie w patchu z raidem 26 kwietnia Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, _Be_ napisał: To niezłe plastikowe smalce no i takom odpowieć to ja szanuje A pytanie jeszcze o te specjalizacje, bo kurła robię misje juz na 30 levelu ,wszystkich nie zrobiłem, no i dalej nie mogę wybrać specjalizacji, to się gdzieś questa robi konkretnego ? Edytowane 9 kwietnia 2019 przez PlastikowySmalec Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 @PlastikowySmalec Tam trzeba ogarnąć dwie szybkie misje które odpala się u operatora drona w Białym Domu. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 7 minut temu, Ryo-San napisał: @PlastikowySmalec Tam trzeba ogarnąć dwie szybkie misje które odpala się u operatora drona w Białym Domu. o kurła, gdzie on je ? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Jak skończysz ostatnią twierdze to pojawi się znacznik "porozmawiaj z operatorem drona" On jest na 1 piętrze w Białym Domu Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 1 minutę temu, Ryo-San napisał: Jak skończysz ostatnią twierdze to pojawi się znacznik "porozmawiaj z operatorem drona" On jest na 1 piętrze w Białym Domu uhhh dopiero skończyłem pierwszą tą na wyspie roosvelta... Cytuj
Wredny 9 506 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Ten Smalec to jakiś alter Mevka? Bo podobnie bystry sie wydaje... 1 3 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Ten Smalec to jakiś alter Mevka? Bo podobnie bystry sie wydaje... Ty mi ryska swetru z nowosmiesznej przypominasz, taki błyskotliwy jestes jak on na maderzeWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Wyjaśnicie to sobie wszystko na DZcie. @Wrednywidze odrzucił zaproszenie do naszego klanu. Wyciągnęliśmy do Ciebie rękę agencie a Ty ją odrzuciłeś. Jeszcze przyjdzie koza do woza ale historia zapamięta!!!! 1 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 2 godziny temu, Ryo-San napisał: Wyjaśnicie to sobie wszystko na DZcie. @Wrednywidze odrzucił zaproszenie do naszego klanu. Wyciągnęliśmy do Ciebie rękę agencie a Ty ją odrzuciłeś. Jeszcze przyjdzie koza do woza ale historia zapamięta!!!! no już mam specjalizację i tier 2 bo wszystko się pozmieniało Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Wczoraj w końcu udało mi się zasiąść do gry i mogę coś sprostować, ponieważ lekko zamotaliście. Fakt - nie da się przeskoczyć z np: T2 na T4. Wczoraj wskoczyłem z 2->3 i od razu chciałem zrobić twierdzę na T3 (wymagany GS 375). Co ciekawe, nie mając 375 jednak przystąpiłem do misji (błąd gry?). Po zakończeniu misji byłem na T4, jednak po opuszczeniu grupy wyrzuciło mnie na T3. Sprawa z stołem rzemieślniczym - nie ma według mnie konieczności ulepszania stołu w każdym świecie. Ja wczoraj na T3 zrobiłem 3x upgrade z rzędu. Ogólnie to głupota gry, że mogę zrobić misję, która wymaga określonego GS 375, a ja sobie w niej biegałem na poziomie ~340. Nie powiem, jej ukończenie przynajmniej znacząco podreperowało mi ekwipunek więc po jej zakończeniu mam już 352. Co nie zmienia faktu, że trzeba dobić do 375, żebym przeskoczył do T4. Cytuj
Wredny 9 506 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 9 godzin temu, Ryo-San napisał: @Wrednywidze odrzucił zaproszenie do naszego klanu. Wyciągnęliśmy do Ciebie rękę agencie a Ty ją odrzuciłeś. Jeszcze przyjdzie koza do woza ale historia zapamięta!!!! No pewnie przyjdzie, bo łatwiej na gotowe, niż samemu coś kombinować, ale wciąż nazwa klanu ch#jowa, stąd niespieszno mi do niego Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Wredny napisał: ale wciąż nazwa klanu ch#jowa Zmieńcie na Elite Dangerous to sam się będzie prosił żeby być w klalnie Albo Edzio Squad Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi