KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Tylko heroic lub challenge inne poziomy są za łatwe, chyba ze ktoś nie lubi wyzwań ale wtedy jaki jest sens kombinowania z buildami. Div 2 ponownie mnie wkreciło, aż o zgrozo odstawiłem (chwilowo) Destiny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Tak naprawdę to w Division 2 można się wkręcić kiedy po pierwsze mamy zgrany team i można razem orać najtudniejsze wyzwania a po drugie kiedy wiemy czego szukamy i jaki build chcemy złożyć inaczej całe to zbieranie lootu po prostu nie ma sensu. Inaczej gra większości osób szybko się znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Już czytałem komenty na fejsbuniu, że za dlc na 10h to nie dadzą 120 zł. 10h to ja spędzę na samym przeglądaniu sprzętu, a gdzie granie misji i zwiedzanie nowych dzielnic Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Przez 10h to ja się będę zastanawiał co ze skrzyni wywalić tak oczywiście piszą ludzie którzy z grami MMO nigdy nie mieli do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 31 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Tylko heroic lub challenge inne poziomy są za łatwe, chyba ze ktoś nie lubi wyzwań ale wtedy jaki jest sens kombinowania z buildami. K#rwa, o czym Ty piszesz? Ja na Normalu ledwie dałem radę, a o kombinowaniu z buildami nawet nie myślę jeszcze, bo wszystko żółte i GS ledwo 450 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Panocku jest chyba jeszcze tryb fabularny Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jakby co to ja na razie też odstawiłem destiny i lecę w division 2. Właśnie wbiłem 30lvl, robię Strongholdy fabularne i lecę end game także ryju i komar zapraszam w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Ja to jednak poczekam do dodatku skoro ma być loot 2.0, a obecny pójdzie na śmiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 W dniu 19.02.2020 o 23:08, Ryo-San napisał: Dałem grze kolejną szansę, zrobiłem wszystkie tajne przydziały i zakochałem się w tej grze na nowo. No tak wykoorwiście się tu strzela, lootuje, składa buildy, współpracuje w drużynie a mapy tak ociekają klimatem że nie mam koorwa pytań. Bajeczka Wracam na pełnej koorwie! A pogoda w D.C była dzisiaj wyjątkowo piękna ; ] A teraz trochę z innej beki. Jak osoba która już w Dywizję gra zaprosi do gry osobe która jeszcze Dywizji nie odpalała to oboje dostaniecie ciuchy Huntera, egzotyczny LKM i zawieszkę na plecak (dwie kolejne zawieszki są za dwie kolejne osoby). Wystarczy wysłać ref linka nowemu graczowi bądź zaprosić go z pozycji ubiclubu i rozegrać razem 3 misje (jakiekolwiek). Trzeba to zrobić w max 7 dni po pierwszym odpaleniu gry przez nowicjusza (ale samo zaproszenie noobek musi dostać przed pierwszym odpaleniem gry). Dlatego jak ktoś zamierza kupić dopiero grę to dajcie znaka wyślę ref linka. Jedna osobę już mam ale te dwie zawieszki też by się przydały : ) Chyba że jakiś weteran z forumka chce te gratisy to niech się dogada z nowym graczem. I trochę o nadchodzących zmianach. I na koniec dodam że jak ktoś chce się bawić w jakieś konkretne buildy to narazie nie ma to sensu. Ludzie piszą że 3 marca wraz z Warlords of NY wejdzie loot 2.0 i wszytko co mamy do tej pory będzie się nadawało na śmietnik. Także u mnie odwyk od loot shooterów dobiegł końca Do zobaczenia na ulicach D.C i N.Y A i jeszcze jedna rzecz która bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Pamiętam że jak grałem tuż po premierze to tej opcji nie było. Weszła podobno dopiero z Title Update 6. Otóż można w ustawieniach rozgrywki zwiększyć FoV. Oczywiście polecam oba ustawienia (kamery i celowania) podkręcić na max. Miłe zaskoczenie biorąc pod uwagę że gry konsolowe ze zmiennym FoV'em można policzyć na palcach jednej ręki. @PiotrekP w poprzednim poście nie ta fotkę zuploadowałem. Powinna być ta ze skillami. Że mody do skilli nie będą wymagać odpowiedniej ilości danej statystyki. W jedynce tego nie było i było dużo większe pole do popisu. Można było z tym kombinować na każdym buildzie.Teraz jest to dosyć mocne ograniczenie. Całe szczęście że niedługo się to zmieni. Będzie można robić bardziej kreatywne buildy. a swiezak ma cos z reflinka? Gra kupilem na ps4, ale jeszcze nie odpalałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @Shen jak pisałem tamtego posta to myślałem że nagrody zarówno dla rekruta jak i weterana są te same czyli ciuchy Huntera, zawieszka i egzotyczny LKM ale jednak nie do końca. Weteran dostaje to co napisałem wyżej a rekrut: Żądło to ten egzotyczny LKM który dostaje też weteran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Ryo a z nowym kontem nie idzie tego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) W sensie jak z nowym? Można oczywiście założyć nowe na konsoli i odpalić tam grę ale żeby rozgrać misje musiałbym mieć dwie konsole, dwie gry i dwa telewizory xD Pamiętam jak kumpel w jedynce chciał mieć koniecznie naszywke I'm The Law którą dostawało się za 750 zabitych rogali a że był chooyowy w PvP to kupił druga konsolę, druga grę, założył nowe konto, dobił na nowym koncie do 30lvl i rogalił się nową postacią a starą zabijał rogala i tak 750 razy xD A później śmigał dumny po DZcie z tą naszywką. Oczywiście można to zrobić ze znajomym ale nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie się rogalił 750 razy tym bardziej że respawn rogala trwa zawsze dużo dłużej niż normalnego gracza. Ile to pozytywnych świrów się przewinęło przez tą Dywizję Edytowane 22 Lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Chodzilo mi bardziej o zrobienie nowego konta u siebie, gre mam cyfre, wejde do Ciebie jako świeżak zaproszony. A potem na odwrót. Czy taki patent zadziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Ja w tych buildach kompletnie się nie znam, więc składam aby ugrać jak najwięcej DMG i pancerza, patrząc także na dane bonusy/talenty. I pewnie większość mi powie, że robię to źle. Edytowane 22 Lutego 2020 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jeśli Ci się dobrze gra, to nic źle nie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) 13 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Chodzilo mi bardziej o zrobienie nowego konta u siebie, gre mam cyfre, wejde do Ciebie jako świeżak zaproszony. A potem na odwrót. Czy taki patent zadziala? Tylko na tym nowym koncie nie odpalisz gry która jest przypisana do Twojego głównego konta.No chyba że byś te nowe ustawił jako główne to może by poszło. Jak tak to oczywiście by zadziałało. Edytowane 22 Lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 To jak będziesz chciał spr, to daj znaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Ja yebie ale zaliczam powrót do TD2. Chyba szykuje sie zakup Warlords of New York Ale mam tyle zaległości w endgame podstawki, a do tego wszystkie 3 odcinki do ogrania, że mogę nie zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dlatego ja wróciłem tydzień temu i nadrabiam zaległości, nowe miejscówki są za(pipi)iste i mega trudne, jednak Black Tusk to ebane koksy. Oby powrót do NY był taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Powrót do TD2 uważam za niemal zakończony. Nemesis wydropiony, set Asów i Ósemek założony. Pięknie gra sie buildem snapjera. Misje na heroicu pękają zazwyczaj za 1 podejściem. Wszystkie maski hunterów wiszą na ścianie. Tylko raid nie tknięty i wątpię w sensowną ekipę do ogarnięcia tematu na xboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Właśnie, bardzo chciałbym zagrac ten raid na lotnisku. Czy jest on w ogóle już grywalny czy dalej wymaga niesamowitego skila i 24 godzin wolnego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Z tego co gadałem wczoraj z Ryo to dalej trzeba być robotem żeby na konsolach go ukończyć Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jak nie będziemy próbować to na pewno go nie ukończymy Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Do raidu na normalu potrzebny jest dobry set i zgranie druzyny. Mój klan dobrze radzi sobie z najazdem, czesto nawet czasówki robią(ostatnio dołączyłem do jednego i zeszliśmy poniżej 16min) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Potańczone Podropione To był dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi