Voytec 2 761 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 2 godziny temu, grabipl napisał: Do raidu na normalu potrzebny jest dobry set i zgranie druzyny. Mój klan dobrze radzi sobie z najazdem, czesto nawet czasówki robią(ostatnio dołączyłem do jednego i zeszliśmy poniżej 16min) Hahah, mnie tam żadne czasówki nie w głowie. Po prostu chciałbym go zaliczyć na normalu z fajna ekipa i nie przechodzić go pół dnia Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Dobra jakiś szybki guide co robić w tym endgamie? Zrobiłem story i odblokowałem WT1. Rozumiem, że teraz po prostu mam zbierać loot, podnosić Item level, zrobić Strongholdy i wbić WT2 i tak w kółko do WT5? Są tu jakieś soft i hard capy jak w destiny czy zawsze jest szansa na wyższy Item level z każdego dropu? Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Ciśniesz tak aż do WT5 i czekasz na loot 2.0 w marcu, dobrze by było żeby mieć ziomeczka co ci wyrzuci graty żeby Gear podnieć do wymaganego. Prawdziwy endgame zaczyna się dopiero na WT5 Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Serio? To trochę bieda ten engame. Myślałem, że się odblokują jakieś nowe aktywności czy coś a tu po prostu trzeba od nowa mapę wyczyścić punkt po punkcie. No dobra zobaczymy co będzie jak ten WT5 wbiję. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Podnieś Gear do 275 i przejdź stonghold bo tylko to odblokowuje world tier do wyższego, nie tak jak w jedynce po prostu podnosząc Gear. Ostatni to Tidal Basin i po nim World Tier 5. Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 No dobra ale gear z wyższym levelem leci po prostu z każdej aktywności czy muszę zrobić konkretne by leciał wyższy? Np. czy muszę robić polowania czy mogę sobie biegać po świecie i robić wydarzenia? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Możesz biegać po świecie, przejmować punkty kontrolne, robić bauntyki, misje, które w nagrodach maja gear, otwierać skrzynki w świecie gry bo tam tez jest loot. Po prostu robić na co masz ochotę i jak już będziesz miał poziom na dany stronghold to od razu go przechodź. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 4 godziny temu, - V - napisał: Właśnie, bardzo chciałbym zagrac ten raid na lotnisku. Czy jest on w ogóle już grywalny czy dalej wymaga niesamowitego skila i 24 godzin wolnego czasu? Trzeba mieć builda z dobrym DPSem i obrażeniami do elit i można lecieć. Ludzie na konsolach to już kończą poniżej 10 minut także sporo się pozmieniało w tym temacie. Oczywiście zakładam że nam by to za pierwszym razem zajęło kilka godzin ale trzeba się będzie jakoś ustawić to polecieć. Nie wiem czy teraz czy jak wejdzie loot 2.0 ale to kwestia dogadania. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Ja jestem chętny. Ryo organizuj wstępnie skład Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Skład to nie będzie problemem tylko buildy zapewne będą : ) pogadam dzisiaj z kumplem który na PC ten raid skończył już ponad 100 razy to może da mi jakieś tipy na dobre buildy żebyśmy się nie yebali z tym pół dnia. Zresztą po każdym etapie robi się save i jest ważny do resetu (tak jak w Destiny). @WisnieR wbijaj tam na WT5 i zostawiaj sobie wszystko co obrażenia do elit to byś też z nami zarajdował. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Ja tez jestem chętny. Ale chłopaki, ja wróciłem i dopiero wchodzę na WT5. Mysle że sens jest ogarnąć to po wejściu Loot 2.0. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 (edytowane) No Ciebie oczywiście też brałem pod uwagę. Ewentualnie zrób tak jak pisałem. Zbieraj rzeczy z obrażeniami do elit. Ogarniaj specjalizacje. Najwyżej się zrobi jedno dwa podejścia i jak nie damy rady to wtedy przetasujemy skład i zostaną Ci co mają najlepsze buildy a kilka osób się poszuka na grupie TD. A następnym razem polecimy już wszyscy razem na loot 2.0 Ale też nie ma co się martwić na zapas. Pamiętam że jak graliśmy ten raid na samym początku to na bieda buildach doszliśmy chyba do 4 etapu. Fakt że zajęło nam to milion godzin i było tysiąc zgonów ale jak wtedy tak daleko doszliśmy(a wtedy były tylko 3 specjalizacje) to teraz powinno być myk myk. Edytowane 23 lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Generalnie na codzień gram buildem opartym na techniku i jego gadżetach ale mam też build typowo ofensywny, oparty na surwiwaliscie z obrażeniami do elit ponad 70%, AR ponad 40% i ochroną przed elitami ponad 30%. AR to Wolverin z wykraftowanym max dps. Na heroicu dobrze się sprawdza, więc chętnie przetestował bym go na raidzie. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 O mnie też pamiętaj, ziom Godzinę temu, Ryo-San napisał: No Ciebie oczywiście też brałem pod uwagę. No i super Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Ja pewnie też wrócę ale dopiero jak wyjdzie ten nowy loot teraz to trochę waste of time. W ogóle to oni trochę bekę z graczy robią, pomyslcie sobie że gracie w to od premiery i co patch dev Wam psuje builda xD na reddicie ludzie byli mocno wkoorwieni, zwłaszcza że na początku trudno było o dobry build bez tysiąca godzin grindu że względu na skopany loot. Teraz jest trochę lepiej a zobaczymy co przyniesie ten 2.0 1 Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 A jakby tego nie zrobili to by było pyerdolenie, że nie ma co robić w endgame - ludziom nie dogodzisz. Destiny też robiło to samo z każdym dodatkiem - trzeba było zbierać nowy gear, bo poziom światła rósł. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Endgame w tej grze w tej chwili to marnotrastwo czasu. RNG na RNG na RNG... Oby ten loot_2.0 to było division 1. Szkoda, że dopiero po roku narzekań wprowadzają zmiany. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Ktoś się pisze na agenta w trybie Hardcore Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 (edytowane) W dniu 21.02.2020 o 19:08, PiotrekP napisał: Na PS4 już jest za 125 zł, ale niedostępne jak się ma pudełkową wersję podstawki. Po prostu nie wykrywa gry. Trzeba więc czekać. Da się kupić. Trzeba tylko przywrócić licencję w ustawieniach konta na PS4. edit: już nawet nie trzeba się bawić z licencją. Można już kupować normalnie. Edytowane 24 lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 (edytowane) Zbieram ekipę na rajd na piątek wieczorem. Z mojej strony mam 3 osoby plus ja, ktoś się jeszcze pisze? @KOMARZYSKO? @Figuś? @Wredny? @WisnieR? @- V -? Dużo osób poleca ten raidowy build oparty na Pyromaniacu. Ta broń dropi z bossów True Sons a nawet czasami można ją kupić u Vendora. Do piątku jeszcze sporo czasu dlatego jakieś buildy można ogarnąc ; ] p.s jak kogoś nie wymieniłem ale chciałby przyrajdować w piątek to oczywiście niech daje znaka! Gramy na PS4 Edytowane 24 lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 Ja bym się zabrał, ale byłbym piątym kołem u wozu. Warlords zakupiłem, autopobieranie na 1 marca jest ustawione. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 @PiotrekP tutaj każdy będzie 5 kołem. To skład bardziej na paraolimpiadę niż na raid ale co się ubawimy to nasze 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 Wstępnie jestem na tak, ale jak będzie to dam znać w piątek dopiero Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 Nowy egzotyczny SMG z DLC "Lady Death" i 4 nowe sety Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 Ja mam dopiero 450 GS xD Spoko, wstępnie się pisze, ale z racji urodzin mojej mamy nie mam pewności czy nie będę jechał w piątek. Ale raczej nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi