Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) No ja jak odpaliłem grę z tydzień temu to w zasadzie nie wiedziałem w co ręce włożyć. Od premiery przegrałem ponad 300 godzin zanim gra poszła w kąt a teraz jak zacząłem grać to w sumie czułem się jakbym pierwszy raz w to grał. Edytowane 27 Lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Jeżeli ktoś się zastanawia czy warto kupić Year 1 Pass to za te 29 zł z promocji zdecydowanie warto. Te 8 Classified Assigments są świetne. Ograłem 5 z nich i każde było ekstra. O rożnej długości ale mniej więcej średnio zajmują ok 30 min ze znajdzkami. Polecam szczególnie jeżeli lubicie ten poziom szczegółowości wnętrz w wykonaniu Massive. Ja to uwielbiam A co jeśli zacząłem grać od wczoraj i pewnie nie zdążę zrobić tego co oferuje SP1?Po zakończonym SP1, nadal będę mieć dostęp do tego o czym piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dobre pytanie, też chętnie poznam odpowiedź, bo pierwsza część mi się podobała. Teraz chciałem skorzystać z darmowego weekendu z grą tylko nie wiem jak to zrobić... Wczoraj jak przeglądałem opcje to nigdzie nie miałem możliwości gry za free. Mogłem tylko kupić grę albo ściągnąć wersję demo. Mam ściągnąć demo aby móc zagrać? Grę pewnie kupię ale chciałem ją pokazać kumplowi, który nie jest jeszcze przekonany. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Wczoraj wbiłem WT05 czas na wbijanie levelu do 500 i ogólnie grind komponentów i kasy bo ta skończyła się błyskawicznie. Do tego zostały mi wszystkie dodatkowe zadania z SP1 więc jest jeszcze co robić do 3go. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dzisiaj na Bunkrze jest zwiększony drop AR, do tego wersja misji z najazdem, idealne kombo do farmy Kameleona/komponentów egzotycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Odnośnie Kameleona to jakby ktoś nie wiedział jak go zdobyć to cyk Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ryjek idz na bunkier invaded, mi dziś już dwa wypadly, po poludniu dalej farmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 5 godzin temu, Kolos28 napisał: A co jeśli zacząłem grać od wczoraj i pewnie nie zdążę zrobić tego co oferuje SP1? Po zakończonym SP1, nadal będę mieć dostęp do tego o czym piszesz? Tak, ta zawartość będzie dostępna cały czas. Jedyne co przemija to takie (pipi)y jak wcześniejszy dostęp do epizodów. Te misje specjalne bedą cały czas dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 4 godziny temu, Elitesse napisał: Wczoraj jak przeglądałem opcje to nigdzie nie miałem możliwości gry za free. Bo gra jest za free od dzisiaj od 9 rano, ale pewnie demo to jest full tylko zablokowany także jak ściągnąłeś i całość waży ok 104 gb to do poniedziałku powinna być to pełna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Maski dla wszystkich (wystarczy się tylko zalogować) i podsumowanie wczorajszego State of the Game Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Przez ostatnie pół roku zrobiłem wszystkie raidy w Destiny, zebrałem wszystkie egzotyki (oprócz sleepera i tarabathy), osiągnąłem Legend w crucible i zostało mi czekać na nowy sezon. Ale w międzyczasie z chęcią wrócę do dywizji, bo w końcu ma to ręce i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 No mi się już tak Destiny przejadło że w tej generacji już raczej nie wróce. A wracając do Dedeżą. Season 1 roadmap Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Co z dzisiejszym raidem? Edytowane 28 Lutego 2020 przez - V - Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) 32 minuty temu, - V - napisał: Co z dzisiejszym raidem dzisiaj? Gdzieś pewnie ok 18 będę potwierdzał ekipę. Póki co mam pewne 5 osób w tym jednego koksa który rajd skończył ponad 100 razy i ma tak skręcone buildy że DPS 10-15 mln to u niego normalka, a na buildzie pod Nemezisa przy odpalonych talentach wchodziło mu...32 mln xD więc może nie będzie tak źle. Także jeszcze 3 osoby i mamy skład. Oczywiście ktoś tam może iść na ławkę rezerwowych bo zawsze coś komuś może wyskoczyć. Tutaj walka tego kolesia z jego klanem na jednym z raid bossów. Walka trwała może z 5 sekund Edytowane 28 Lutego 2020 przez Ryo-San 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 To swietnie. Kto na razie jest na liście? 1. Ryo 2. Voytec 3. Wredny 4. Kolega koks Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) 5. Komar 6. 7. 8. chłopaki z naszego klanu Także w sumie mamy już komplet ale tak jak mówię zawsze może się coś komuś wysypać przed startem także dobrze mieć jeszcze kogoś w rezerwie. Start planujemy na 21-21:30 Edytowane 28 Lutego 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Będę Za chooya nie przegapię takiej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Da się w to pograć casualowo z ziomeczkiem czy gierka tylko dla zadeklarowanych nerdow na setki h?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) @Schranz1985 jasne że się da. Po prostu nie będziecie podchodzić do misji na poziomie heroicznym i do raidu a tak looz Edytowane 28 Lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 4h zleciały nie wiadomo kiedy.Chyba wleci ultimate edition.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Wbiłem 500GS i biegam sobie po mapie i nie wiem za co się zabrać. Teoretycznie gra polega na zbieraniu lootu i kompletowaniu tych statków które są blisko max capa, by przez rekalibracje przenieść je na armor/weapon z najwyższym base rollem armoru/dmg tak? Szukam jakiegoś punktu zaczepnego. Nie wiem po co tu tyle misji, czy warto je robić skoro loot leci z każdego miejsca. Jakieś polowania, assigmenty, dark zone. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ja na luzie z randomami robiłem misje, jednego wroga wcięło w tekstury. Szukamy, żeby zabić bo nie puści dalej. Dwóch się wkuwiło i wyszło z gry, a nam się w końcu udało, bo zauważyłem jak mu łeb ze schodów wyskoczył. Sam koniec już robiłem sam, bo partnera powaliło, a ja skitrany punktowałem wrogów. Dwóch ostatnich z rewolweru poszło, bo ammo się skończyło a ruch zza osłony to pewna śmierć. Choć raz człowiek był pierwszy we wszystkich statsach Cytuj Odnośnik do komentarza
Mardok1986 34 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Godzinę temu, WisnieR napisał: Wbiłem 500GS i biegam sobie po mapie i nie wiem za co się zabrać. Teoretycznie gra polega na zbieraniu lootu i kompletowaniu tych statków które są blisko max capa, by przez rekalibracje przenieść je na armor/weapon z najwyższym base rollem armoru/dmg tak? Szukam jakiegoś punktu zaczepnego. Nie wiem po co tu tyle misji, czy warto je robić skoro loot leci z każdego miejsca. Jakieś polowania, assigmenty, dark zone. Do patcha proponuję zbierać tylko dodatki do broni z punktów kontrolnych, przynajmniej tak kiedyś się to robiło. Po patchu powinno być lepiej, dlatego ja jednak spróbuje ten ostatni raz. Bordery 3 to jeszcze większe (pipi), tam nawet matchmaking nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Dobrym punktem zaczepienia są cotygodniowe misje i twierdze z najazdami, robić na możliwie najwyższym poziomie trudności, przy okazji można wbijać punkty dla kolejnej specjalizacji. Dodatkowo można spróbować pobawić się w polowania, najlepiej w ekipie. Zabawy z buildami zbytnio nie polecam, bo we wtorek i tak wszystko będzie syfem. Aczkolwiek trzymanie co lepszych talentów na itemkach w skrzynce, do późniejszej rekalibracji (która będzie przemodelowana, w końcu!) nie jest złym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Kurde niestety nie udało mi się z kumplem wbić tych ciuchów Huntera na linii weteran-rekrut bo Ubi o tym nie wspomina ale rekrut nie może mieć przekroczone więcej niż 2h w grze bo wtedy staje się już weteranem (śmiesznie to brzmi - weteran po 2h w takiej grze lol) Także jak jest jakaś osoba która zamierza kupić TD2 bądź już ją kupiła ale jeszcze nie odpaliła to niech da znaka to wyślę reflinka. Edit: dobra nie pomyślałem. Przecież wystarczy że poproszę znajomego który ma tą grę na płycie żeby założył nowe konto na PSN i Ubi i będzie po problemie. Edytowane 29 Lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi