Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 marca 2020 Opublikowano 1 marca 2020 O instalacji nowego dodatku słów kilka Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 HOLY F*UK Czyli jak mnie najdzie chęć na zagranie to muszę pamiętać, żeby zapodać update z tygodniowym wyprzedzeniem. Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Pobrane, ale grać się wcale nie da, bo znowu przerwa. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Nie przerwa tylko konserwacja przygotowująca grę do dodatku. Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Odpalam i trochę wtf, bo nie wczytywałem się w zmiany. Obie pukawki ubytek ponad 10k na dmg, pancerz i zdrowie mniejsze o ponad połowę. To normalne? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Na PS4 (i na PC też) podbno już można lecieć helikopterem do NY(jak się kupiło DLC). Nie wiem jak na Xie. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 jak wbijecie 40lvl to pisać czy warto brać to DLC, bo tak jak oglądam teraz streamy to koleś po 3h grania ma już 36lvl więc raczej kontentu za dużo nie ma jeżeli chodzi o fabułe. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Mam 10h i 9lv hmmm....No chyba jak brać to ta ultimate edition za 7 dych cnie?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Ultimate to raczej jest Ci zbędna. Tam w zasadzie będziesz miał tylko year 1 pass (plus oczywiscie ciuszki i emotki) który aktualnie zawiera 6 tajnych misji. Nie wiem jak z odblokowaniem specjalizacji po dzisiejszym patchu. Bez przepustki trzeba było robić tzw field reserch żeby odblokować każdą z 6 specjalizacji i bylo to bardzo nużące. Z przepustką specjalizacje odlokowywały się automatycznie. Jak już lepiej kupić edycję Gold czyli podstawka+pass Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Daj ktoś znać czy dodatek działa na dwa konta Cytuj
Mardok1986 34 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 No patrzcie, tak pozmieniali, że teraz misja na wymagającym jest wymagająca Chyba poszli w prostotę, takie proste to teraz wszystko jest, talentów na krzyż, brak obrażeń do elit, czyli jak jeszcze bardziej utrudnić grę. Z jednej skrajności w drugą skrajność, ktoś z chorobą psychiczną chyba tam pracuje. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 (edytowane) Akurat wywalenie obrażeń do elit uważam za dobry ruch. To była trochę zbyt prostacka statystyka. Ot dowalić sobie +100% do elit i ściągać złotka jak zwykle czerwone moby. Została ochrona od elit i teraz trzeba kombinować jak je w miarę szybko ściągnąć. No i chyba skończyły się czasy speedrunowania raidu bo bez obrażeń do elit będzie tam teraz ciężko. Sticki bomba też podobno wyłapały konkretnego nerfa i tutaj też się zgodzę bo to było przegięcie zarówno na PvE (jak grałem z 3 technikami na sticki to czasami nawet nie oddałem strzału w wymagającej misji bo kulki czyściły jak po(pipi)ane). Na PvP też był z tym dramat. Czasami się ginęło w sekundę mimo że człowiek spędził wiele godzin nad PvP buildem. To yeb dobre kulki i wszystko jak krew w piach. Odechciewało się przez to biegać po DZcie. @grabipl a czemu ma nie działać? Musi działać. Jedynie z season passem może być problem tak jak w przypadku Y1 Passa który działał tylko na koncie głównym. Edytowane 2 marca 2020 przez Ryo-San Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Bez obrazen do elit moj build pewnie bedzie kupa. Trzeba bedzie niedlugo sie zalogowac i zaczac farmic. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Kulki tak znerfili ze hej, trza wymyśleć inny build niż techno-kule elity teraz to naprawdę elitarne gąbki. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 (edytowane) No i koorwa to są prawilne zmiany a nie jakaś kosmetyka. Nawet zwródzcie uwagę jaki loot leci na początku w NY. Niby to 30lvl a loot jest zielony i niebieski czyli tak jakbyśmy dopiero zaczynali grać. Pancerz też jest jak w podstawce po 2 godzinach gry xD Nawet tutorial jest w stylu czym się strzela czym się skacze. Wszystko do przetasowania. Buildy w zasadzie od zera. No i ten NY. Słodki jeżu ależ tu jest klimacik z jedyneczki że hej!! Edytowane 2 marca 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
WisnieR 2 735 Opublikowano 3 marca 2020 Opublikowano 3 marca 2020 No Tak średnio z tymi nerfami bym powiedział bo wczoraj nawet nie udało się skończyć misji na wymagającym. Trochę przesadzili. Jet jakiś już tutorial co się zmieniło i co robić najlepiej? Swoją drogą ilość bugów w NY jest przerażająca. Co ciekawe są to bugi techniczne jak brak dźwięku przeciwników, które nie występują na mapie DC. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2020 Opublikowano 3 marca 2020 Najgorszy obecnie jest bug z npc w safe housach, przez co nie można popchnąć żadnej misji do przodu, ale mają to poprawić w trakcie dzisiejszej przerwy. Wczoraj pograłem z 3-4h. Klimat NYC jest gęsty, myślałem, że brak zimy będzie dużym minusem, ale wcale jej nie brakuje, no i nie można powiedzieć, że biega sie jak po DC. To stary dobry, brudny, rozj.ebany NYC z jedynki. Na zmiany w buildach nie narzekam, bo nie mam pojęcia co będzie sie działo 40 levelu, póki co zaobserwowałem powrót starego sonaru, w końcu ma krótki cooldown i może będzie jakieś sensowne połączenie ze snajpą, jak w TD1. Tak na 1 rzut oka większość zmian w armorze na plus, nieco uproszczeń, egzotyki chyba nieco znerfione. Pogramy zobaczymy. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 3 marca 2020 Opublikowano 3 marca 2020 (edytowane) Widzę, że Massive ładnie przygotowało się do premiery dużego DLC Za dużo teraz fajnych tytułów wychodzi i zaraz nowy sezon w Destiny, więc ja sobie spokojnie poczekam z zakupem. Edytowane 3 marca 2020 przez wrog Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 3 marca 2020 Autor Opublikowano 3 marca 2020 (edytowane) W ogóle teraz jak patrzę, to złote itemy praktycznie stały się bezużyteczne, jedynie plecak i armor. No jest teraz zabawa z tymi przedmiotami. Wszystkie obecne buildy jakie znamy, nie nadają się do niczego . No i loot też jakoś dziwnie leci, GS 505, a wypadają guwna na 455 nawet, coś chyba im nie pykło z tym. Edytowane 3 marca 2020 przez Faka Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 3 marca 2020 Opublikowano 3 marca 2020 No i dobrze, mnie to pasuje że wszystkiego trza się uczyć na nowo, gra złapała drugi oddech. Niech naprawią te błędy z npc i farmimy dalej. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 3 marca 2020 Autor Opublikowano 3 marca 2020 Znaczy się mnie to ryba, że buildy do pieca poszły, chodzi mi o ten loot, który dziwnie wypada, zbierasz mozolnie gs do wysokiego progu, a tu takie kwiatki 455 śmieci. Cytuj
Kolas76 0 Opublikowano 3 marca 2020 Opublikowano 3 marca 2020 Wszystko fajnie, ale... Rekalibracja miała być prostsza, bardziej czytelna. A jak jest? Jeśli mam przedmioty w ekwipunku, to nie mogę z nich ściągnąć nic, i przenieść z niego na docelowy, najpierw muszę wybraną statystykę oddać do biblioteki. To wydłuża. Miało być dobrze, a wydłużyli. Bez sensu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi