Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 (edytowane) No ja się teraz ostro wczułem w speedruny w misjach ekspedycyjnych na Uniwersytecie Kenly'ego. No coś pięknego. Do tego teraz jest zayebisty modyfikator czasówek. Wrogowie po śmierci wybuchają więc czasami idzie taka reakcja łańcuchowa że morda się sama cieszy. W 4 osobowym teamie gra się po prostu wykoorwiście. Zrobiłem narazie z randomami srebro w bibliotece na normalu (29 min 56 sec). Więc jeszcze metro i związek studentów. A to tylko normal. Jeszcze są czasówki na trudnym i wymagającym. Tam to musi być grubo. Ogólnie to można jakiś forumkowy squad złożyć i coś grubszego polatać. Jakieś punkty kontrolne 4+ na heroicznym poziomie świata, albo jakieś podejście do misji legendarnej. Ogólnie to jest w czym wybierać. No i ten yebany raid można by ugryźć. Sądzę że 30lvl rajdzie spokojnie można by już coś ugrać. Co nie @KOMARZYSKO Edytowane 8 marca 2020 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 Ryo ja jestem zawsze chętny na wspólne granie Testuję sobie zestaw 4xPatriot + cryty + lmg i jestem więcej niż zadowolony z jego potencjału, trza tylko dopracować lepszymi statami i chyba będzie to mój pierwszy build po patchu. Nawet udało mi się ubić trzech nowych hunterów.Co do dzisiejszego lootu, to tak średnio - tylko dwa spoko itemki 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 (edytowane) Koorwa mi jeszcze żaden egzotyk nie wyleciał ale widzę że na buildzie skill all gold ze zwykłej sticky można wykręcić 4mln 200k i prawie bańke na PvP (czyli jeden strzał i po pancerzu agencie) a kulki to 2.5 mln. Jakby we 4 się wy(pipi)ać na takich buildach na legendarkę to sądzę że byłoby wesoło Medyk na skillach leczy 4mln HP Edytowane 8 marca 2020 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 Legendarka to może być dobra jazda ale tylko z 4 ziomkami, bo z randomami szkoda czasu i nerwów. Jak robiłem Capitol na challengingu, to zeszło się prawie 40 min Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 (edytowane) No legendy robią póki co po 2-3 godziny a to i nie zawsze jest gwarantem sukcesu. Póki co to chyba jedyna ekipa z Polski ukończyła legendę (klan Fame)To teraz pytanie jakie musi mieć yebnięcia BigHorn który leci tylko z legendark z dropem 5% bo zakładam że musi być dobry : ) Edytowane 8 marca 2020 przez Ryo-San Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 marca 2020 Autor Opublikowano 8 marca 2020 Co mam kurła zrobić z tymi ostatnimi pkt technologii SHD zrobić po zabiciu Keenera? Jest gdzieś jakaś skrzynia do odblokowania czy jak? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 W każdej kryjowce NY jest skrzynia do otwarcia za sdh. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 marca 2020 Autor Opublikowano 8 marca 2020 (edytowane) No przegapiłem w jednej kryjówce. Podoba mi się ten motyw z sezonami. Ale widzę, że co każdy sezon będzie można kupować przepustkę, trochę lipa, bo to trzeba mieć zeby przedmioty za VIP dostawać. Edytowane 8 marca 2020 przez Faka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 10 ojro za tego loot raka mogę zapłacić raz na 3 miechy Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 marca 2020 Opublikowano 9 marca 2020 Parę dni za mną i robię przerwę, przynajmniej do czasu aż nie poprawią paru rzeczy. Przede wszystkim poziom trudności i skalowanie. Przypomina mi to patch 1.3 gdzie przeciwnicy lecieli na ciebie, bez żadnej refleksji i kładli nas na strzała. Sytuacje gdy np w misjach z BT medyk rzuca apteczkę na ziemię, która bez kitu na wymagającym przyjmie kilka magazynków nim uda się ją zniszczyć (zakładając że uda ci się do niej dostać), to żaden wyjątek. Do tego żaden impuls czy EMP nie jest w stanie jej uszkodzić. Porucznicy, którzy dodają całą kreskę zdrowia i chowają się gdzieś w jakimś niedostępnym kącie. Znowu jesteśmy na dosłownie strzała. Weź no wychyl się zza osłony na dłużej niż 2 sekundy i już nie masz pancerza. Do tego nasze skile są wręcz śmiesznie słabe a ilość pancerza jaką mamy, nie robi w sumie różnicy. No to nie jest fajne. Reddit to jest aż zawalony postami o przegiętym AI wrogów. I to sumie nie że oni są jacyś super inteligentni. Ot zwyczajnie cię zraszują i cyk, mele. Robiłem solo CP4 i można je zrobić będąc cierpliwym, ale spróbuj ten sam punkt przejąć z ekipą... Albo sytuacje gdy rouge was zaatakują. nie dość że zadają milionowe obrażenia, to używają po 10 skili naraz i najgorsze to to, że ich skille działają. A np mój dron bardzo, bardzo delikatnie mnie próbuje naprawić, jak by się bał że moja postać umrze od zbyt wielkiej ilości zdrowia lol. Średnio zabawne. Lootu miało być mniej, ale miał być lepszy. No raczej nie jest! Czemu w ogóle purpurowe itemy dropią na 40 poziomie, to ja nigdy nie zrozumiem. Egzotyki są meh i większość z nich straciła imo rację bytu i zbieram je tylko z kolekcjonerskich powodów. I żeby nie było że tylko narzekam, to sam dodatek jest ok. Fabuła do przełknięcia a NY mimo że mały, to jednak ciekawy. Tyle że, radość z grania średnia. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 marca 2020 Autor Opublikowano 9 marca 2020 (edytowane) Mnie sama walka z Keenerem sprawiła nie lada wyzwanie i to na normalnym. Dopiero wykminiłem, że rushowanie na niego pomogło XD. A tak jak się czaisz z nim w walce to Cię jak burą sukę zjada. No trochę się z nim męczyłem niż z jego przydupasami. Spoiler Swoją drogą nie spodziewałem się tego po Faye Lau, że takie coś odwaliła, lubiłem babkę od pierwszej części. Dobrze, że chociaż Kelso się ostała. Edytowane 9 marca 2020 przez Faka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 marca 2020 Opublikowano 9 marca 2020 Też byłem w szoku i już chyba wiem na kogo będzie ostatnia obława w ostatnim sezonie roku 2go : ) a tak btw to @Faka możesz to w spoiler wrzucić bo jak ktoś jeszcze nie skończył WoNY to właśnie dostał po pysku niemałym spoilerem : ) Cytuj
jaro 77 Opublikowano 9 marca 2020 Opublikowano 9 marca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Ryo-San napisał: a tak btw to @Faka możesz to w spoiler wrzucić bo jak ktoś jeszcze nie skończył WoNY to właśnie dostał po pysku niemałym spoilerem : ) noooo, np ja Edytowane 9 marca 2020 przez jaro 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 marca 2020 Autor Opublikowano 9 marca 2020 (edytowane) Sorry, już poprawiłem. Spoiler Kogo masz na myśli, że ktoś znowu zdradzi z Division? Roy Benitez? W Kelso nie wierzę, że pójdzie tą samą drogą co Faye Lau. @Ryo-San Ujowo się poprawia na telefonie spoilery. Edytowane 9 marca 2020 przez Faka Cytuj
WisnieR 2 735 Opublikowano 9 marca 2020 Opublikowano 9 marca 2020 Dlatego ja jutro wskakuję z powrotem do Destiny ogarnąć nowy sezon i niecierpliwie czekam na patche poprawiające to co zepsuli. Chciałem sobie zrobić biuld na skille ale po co jak aktualnie liczy się tylko i wyłącznie DPS. Skalowanie? Trudny jest za łatwy, a wymagający zbyt przegięty dla grupy 4-osobowej. Niedziałające skille i talenty to już w ogóle jakiś żart. Widzę uczą się od najlepszych - Bungie. Cytuj
Mardok1986 34 Opublikowano 9 marca 2020 Opublikowano 9 marca 2020 Ja znowu porzucić dywizję, bo to jest te same powielanie głupot od początku, od jednej głupoty do drugiej i tak w koło macieju. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 marca 2020 Opublikowano 9 marca 2020 A mi się gra zayebiscie chociaż póki co nie podchodzę do najtrudniejszych poziomów trudności więc może dlatego jeszcze nie narzekam Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 marca 2020 Autor Opublikowano 9 marca 2020 Kurła, trudny w solo ciężko się gra i musiałem na normalny przełączyć, chociaż z jedną dyrektywą gram. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 marca 2020 Opublikowano 11 marca 2020 Do kiedy trwają ekspedycje? Co ile się pojawiają i ile zajmuje zrobienie ich samemu? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 marca 2020 Opublikowano 11 marca 2020 @- V - jeszcze 5 dni. One nie mają chyba stałej rotacji. Jak się skończy to przy ikonce ekspedycji będzie napisane za ile znowu będzie aktywna. Samemu nie robiłem bo jak podchodziłem do pierwszej ekspedycji (biblioteka) to odbiłem się od jednego momentu w którym trzeba było bronić serwerów w takim dużym pomieszczeniu. Co chwila zmienia się serwer który masz bronić a moby cały czas wychodzą i nie dałem rady bo zawsze udało im się jakiś serwery rozyebac. I to na poziomie fabularnym było. Co prawda nie bawiłem się w jakiś specjalny build pod to ale spasowałem i polecieliśmy we 4 i to już była formalność. We 4 na trudnym robiliśmy każda ekspedycję w ok 30 min. Samemu na fabularnym, grając na spokojnie, czytając wszystko, zbierając rozmowy itp to pewnie ok godzinki na jedną Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 marca 2020 Opublikowano 11 marca 2020 A ile jest tych ekspedycji? 3? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 marca 2020 Opublikowano 11 marca 2020 Tak. Biblioteka, metro i związek studentów. Tylko tam się chyba za każdym razem zmienia motyw przewodni cokolwiek to znaczy. Gram je dopiero pierwszy raz. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 marca 2020 Opublikowano 12 marca 2020 Ma ktoś ochotę w sobotę zaliczyć wszystkie te ekspedycje? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 marca 2020 Opublikowano 12 marca 2020 Ja mogę polecieć. No problemos 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 marca 2020 Opublikowano 12 marca 2020 (edytowane) No i umówieni. Ma ktoś jeszcze takie dziwne uczucie grając w TD2 kiedy w około pandemia koronawirusa? Edytowane 12 marca 2020 przez - V - Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi