Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Voytec jakby co ja mogę pomóc chociaż już Dywizje odwiedziłem na kołek i czekam na jesienny content. Tylko jakby co to dopiero po weekendzie. Gdzieś na tygodniu. A tak BTW to misje na hardzie leci się bez problemu samemu i to nawet bez straty pancerza o zgonie nawet nie może być mowy i tutaj nie trzeba w zasadzie żadnego skomplikowanego builda. Do tego matchmaking przynajmniej jak grałem ostatnio to działał ideolo 

Edytowane przez Ryo-San
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz jest promocja w M$ Store i można kupić podstawkę wraz z dodatkiem za ok 80 zł. Warto? Pierwszą część przeszedłem jak pojawiła się po raz pierwszy w GP. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Drugą część kupiłem na PS4 ale już nie było takiego szału i porzuciłem ją w trakcie. Zastanawiam się czy nie dać grze drugiej szansy, tym razem z dodatkiem, który podobno nawiązywał klimatem do pierwszej części. Nie wiem tylko czy warto tyle zapłacić. Na allegro podstawka na Xboxa chodzi jakoś w okolicach 20 zł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem i jestem pod pozytywnym wrażeniem. Jestem już bliżej ukończenia podstawki, a tu przy końcu takie miłe zaskoczenie zmuszające do ponownego zdobywania mapy. Nie spodziewałem się, że tak to rozegrają. Fajnie podbito poziom trudności i wprowadzono kilka nowości kiedy wydawałoby się, że to już będzie koniec gry i zaraz włączę dodatek.

• Plusik 2
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Skończyłem z ziomkiem podstawkę. Mamy zakupione dlc z NY i nie wiemy co robić. Wskoczyć teraz do dodatku(tracąc jakieś aktywności według opisu w grze) czy farmic poziomy świata w podstawce?

Na logikę chyba nie ma sensu siedzieć wciąż na 30lvl jak i tak później trzeba będzie farmic sprzęt na 40lvl?

Nie mamy jeszcze zrobionych wszystkich misji pobocznych. Będzie do nich dostęp po powrocie z NY?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to jest z klanami? Trzeba mieć dużą ekipę, żeby w pełni wykorzystać? Chcemy z ziomkiem założyć, może się tam kogoś dorzuci z czasem pod raidy czy coś, zastanawiam się czy lepiej tak, czy znaleźć już jakiś duży klan wymaksowany?

W sensie, czy sami jesteśmy w stanie wbić te perki tam, czy potrzeba do tego jednak więcej osób. Jeszcze nie poznałem szczegółów, więc sorry jak coś mieszam.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak grałem w D2 to dołączyłem do klanu z USA gdzie ekipa grała regularnie, wbijali daily activity i były z tego profity dla każdego. Zaprosił mnie ziomek z Texasu, z którym regularnie grałem multiplayer oraz DZ.

Wydaje mi się że lepiej dołączyć do rozbudowanego już klanu zamiast tworzyć od podstaw własny nowy, bez pewności że dołączą do niego aktywni gracze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mają Heartlanda teraz. Problem w tym, że po wewnętrznych testach gra okazała się kupą, przez co ją znowu przesunęli. Ubi chyba myśli, że będą grube kokosy trzepać na tym tytule.

Oni chyba nie ogarniają, że pvp w Divisionie to najgorsza rzecz i opieranie całej osobnej gry na tym to nie jest najlepszy pomysł. A właśnie Heartland ma bazować na jakimś dużym pvp i małe eventy pve, także sukces murowany...

Ubi ogólnie ostatnio leci na łeb na szyję. Zaraz wypyerdolą się z rowerka i tyle będzie.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie wiem czy w tym tytule jest cross play, więc jak coś to gram na PC. Byłby ktos chętny na wspólne granie? Jeszcze niezbyt ogarniam tej gry, przegrałem z kilka godzin i wydaje się fajna, ale tak nudno samemu łazić

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jedyny taki przypadek na PS5 gdzie gra myśli, że musi się pobrać cała od nowa z każdą kolejną nawet najmniejszą aktualizacją. Woła o 86 GB wolnego miejsca na dysku a tak naprawdę ściąga tylko jakieś kilka GB. Widzę na pobieraniu, że chce pobrać 80GB + ale to się pobiera natychmiastowo, bardzo długo myśli i już koniec pobieranie i instalacja zakończona. Problemem dla posiadacza PS5 jest to, że muszę mieć prawie 90 GB wolnego miejsca na dysku zupełnie niepotrzebnie. Mam z tym problem już drugi raz, znowu muszę kombinować co usunąć z dysku a wcale nie mam tych gier wiele bo postanowiłem, że nie będę instalował wszystkiego na hurra tylko będę posiadał to w co faktycznie gram i chcę przejść. Niestety to nie działa na The Division 2, które ma wymagania jak p0lka lat 30 bez dziecka. Szkoda, że nikt tego nie potrafi albo nie chce naprawić.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpaliłem D2 kolejny już raz, żeby sprawdzić jak wygląda na current genach. No i wygląda bardzo dobrze, przez większą płynność gameplay mocno zyskał na dynamice. Oświetlenie w niektórych pomieszczeniach wygląda kozacko :banderas:Wczoraj naszła mnie taka rozkmina, że to chyba ostatnia strzelanka w "realistycznych" klimatach, bez kolorowych postaci, wciskania mikrotransakcji na siłę itd. Po prostu bieganie agentem po mieście i zabijanie ludzi :D Odwiedzanie miejscówek z misji głównych dalej robi robotę i wrażenie poziomem detali. Np muzeum, w którym można poczytać info na tabliczkach przy eksponatach. Nie wiem czemu do dziś nie powstał jakiś klon, przecież jakby to rozbudować jeszcze bardziej, to byłby szpil roku.

• Plusik 1