Voytec 2 761 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Ktoś chętny żeby pomoc w przejściu misji na hardzie? Zostało mi ich bodajże 9. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 (edytowane) @Voytec jakby co ja mogę pomóc chociaż już Dywizje odwiedziłem na kołek i czekam na jesienny content. Tylko jakby co to dopiero po weekendzie. Gdzieś na tygodniu. A tak BTW to misje na hardzie leci się bez problemu samemu i to nawet bez straty pancerza o zgonie nawet nie może być mowy i tutaj nie trzeba w zasadzie żadnego skomplikowanego builda. Do tego matchmaking przynajmniej jak grałem ostatnio to działał ideolo Edytowane 23 kwietnia 2021 przez Ryo-San Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Masz racje Dawno nie grałem a jak to odpaliłem to przepłynąłem przez prawie wszystkie misje Dzisiaj sobie przejdę Strongholdy i zaliczone Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Teraz jest promocja w M$ Store i można kupić podstawkę wraz z dodatkiem za ok 80 zł. Warto? Pierwszą część przeszedłem jak pojawiła się po raz pierwszy w GP. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Drugą część kupiłem na PS4 ale już nie było takiego szału i porzuciłem ją w trakcie. Zastanawiam się czy nie dać grze drugiej szansy, tym razem z dodatkiem, który podobno nawiązywał klimatem do pierwszej części. Nie wiem tylko czy warto tyle zapłacić. Na allegro podstawka na Xboxa chodzi jakoś w okolicach 20 zł. Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Kupiłem i jestem pod pozytywnym wrażeniem. Jestem już bliżej ukończenia podstawki, a tu przy końcu takie miłe zaskoczenie zmuszające do ponownego zdobywania mapy. Nie spodziewałem się, że tak to rozegrają. Fajnie podbito poziom trudności i wprowadzono kilka nowości kiedy wydawałoby się, że to już będzie koniec gry i zaraz włączę dodatek. 2 Cytuj
yOGI79 5 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Jak by się ktoś zastanawiał co można jeszcze zrobić w Division 2 to ja się pochwalę, że udało się nam przejść Czarną Godzinę na PS4/PS5 w pięć osób :-) Filmik z Razorback-a: https://www.youtube.com/watch?v=2W9jOKsoY4c 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Ten dodatek worlds of new york warto za 37zł? Pewnie sobie przejde fabule i duzo online nie bede grać. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 (edytowane) Grałem z dwa lata temu i naprawdę fajny jak za takie pieniądze. Oczywiście fabuła to taki pretekst aby zabić pół miliona przeciwnikiw ale w coop gralo się super Edytowane 13 kwietnia 2022 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Grać solo w dywizje? Jest w tym jakiś heroizm. 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Jedynka była przyjemna nawet w singlu, a multi nie wiem czy jeszcze żyje. Gre mam i tak chyba z plusa albo jakies promki Cytuj
ghort 45 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 Skończyłem z ziomkiem podstawkę. Mamy zakupione dlc z NY i nie wiemy co robić. Wskoczyć teraz do dodatku(tracąc jakieś aktywności według opisu w grze) czy farmic poziomy świata w podstawce? Na logikę chyba nie ma sensu siedzieć wciąż na 30lvl jak i tak później trzeba będzie farmic sprzęt na 40lvl? Nie mamy jeszcze zrobionych wszystkich misji pobocznych. Będzie do nich dostęp po powrocie z NY? Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 25 grudnia 2022 Opublikowano 25 grudnia 2022 Jak to jest z klanami? Trzeba mieć dużą ekipę, żeby w pełni wykorzystać? Chcemy z ziomkiem założyć, może się tam kogoś dorzuci z czasem pod raidy czy coś, zastanawiam się czy lepiej tak, czy znaleźć już jakiś duży klan wymaksowany? W sensie, czy sami jesteśmy w stanie wbić te perki tam, czy potrzeba do tego jednak więcej osób. Jeszcze nie poznałem szczegółów, więc sorry jak coś mieszam. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 25 grudnia 2022 Opublikowano 25 grudnia 2022 Jak grałem w D2 to dołączyłem do klanu z USA gdzie ekipa grała regularnie, wbijali daily activity i były z tego profity dla każdego. Zaprosił mnie ziomek z Texasu, z którym regularnie grałem multiplayer oraz DZ. Wydaje mi się że lepiej dołączyć do rozbudowanego już klanu zamiast tworzyć od podstaw własny nowy, bez pewności że dołączą do niego aktywni gracze. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Podobno coś ostro zjebali w patchu. Mieli coś poprawić, ale wpadł jakiś bug, który zepsuł cały system aktualizacji https://www.gry-online.pl/newsroom/ubisoft-chcial-naprawic-the-division-2-ale-zepsul-gre-jeszcze-bar/z924120 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 A ktoś w to w ogóle jeszcze gra? Ciekawe kiedy zapowiedzą trójkę. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 W dniu 11.02.2023 o 08:06, Czezare napisał: A ktoś w to w ogóle jeszcze gra? Ciekawe kiedy zapowiedzą trójkę. Witam, chyba nigdy Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Mają Heartlanda teraz. Problem w tym, że po wewnętrznych testach gra okazała się kupą, przez co ją znowu przesunęli. Ubi chyba myśli, że będą grube kokosy trzepać na tym tytule. Oni chyba nie ogarniają, że pvp w Divisionie to najgorsza rzecz i opieranie całej osobnej gry na tym to nie jest najlepszy pomysł. A właśnie Heartland ma bazować na jakimś dużym pvp i małe eventy pve, także sukces murowany...Ubi ogólnie ostatnio leci na łeb na szyję. Zaraz wypyerdolą się z rowerka i tyle będzie. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 za wyjebanie z dwójki najlepszego trybu z jedynki jakim był survival i tak wielki murzyński chuj im w dupę Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Ale w dwójce nie było Survivala przecież? Edit:A, w sensie że w ogóle go nie dali. Niby były plany, ale pewnie cała para poszła w Heartlanda. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 14 lutego 2023 Autor Opublikowano 14 lutego 2023 Pvp w Division? Wylęgarnia popierdolonych cziterów. Cytuj
AK-47 214 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 Nie wiem czy w tym tytule jest cross play, więc jak coś to gram na PC. Byłby ktos chętny na wspólne granie? Jeszcze niezbyt ogarniam tej gry, przegrałem z kilka godzin i wydaje się fajna, ale tak nudno samemu łazić Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Cytuj
Krzysztof93 1 311 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Jedyny taki przypadek na PS5 gdzie gra myśli, że musi się pobrać cała od nowa z każdą kolejną nawet najmniejszą aktualizacją. Woła o 86 GB wolnego miejsca na dysku a tak naprawdę ściąga tylko jakieś kilka GB. Widzę na pobieraniu, że chce pobrać 80GB + ale to się pobiera natychmiastowo, bardzo długo myśli i już koniec pobieranie i instalacja zakończona. Problemem dla posiadacza PS5 jest to, że muszę mieć prawie 90 GB wolnego miejsca na dysku zupełnie niepotrzebnie. Mam z tym problem już drugi raz, znowu muszę kombinować co usunąć z dysku a wcale nie mam tych gier wiele bo postanowiłem, że nie będę instalował wszystkiego na hurra tylko będę posiadał to w co faktycznie gram i chcę przejść. Niestety to nie działa na The Division 2, które ma wymagania jak p0lka lat 30 bez dziecka. Szkoda, że nikt tego nie potrafi albo nie chce naprawić. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Odpaliłem D2 kolejny już raz, żeby sprawdzić jak wygląda na current genach. No i wygląda bardzo dobrze, przez większą płynność gameplay mocno zyskał na dynamice. Oświetlenie w niektórych pomieszczeniach wygląda kozacko Wczoraj naszła mnie taka rozkmina, że to chyba ostatnia strzelanka w "realistycznych" klimatach, bez kolorowych postaci, wciskania mikrotransakcji na siłę itd. Po prostu bieganie agentem po mieście i zabijanie ludzi Odwiedzanie miejscówek z misji głównych dalej robi robotę i wrażenie poziomem detali. Np muzeum, w którym można poczytać info na tabliczkach przy eksponatach. Nie wiem czemu do dziś nie powstał jakiś klon, przecież jakby to rozbudować jeszcze bardziej, to byłby szpil roku. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi