Wredny 9 488 Opublikowano 1 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2019 Pyerdolisz waćpan Przecież jedynka Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2019 No bo ma idealny do tego setting tutaj już nie jest tak fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2019 No z tym cieżko polemizować jak nie pasuje Ci setting Waszyngtonu latem. Mnie jara bardzo i myśle, że TD2 będzie ruchem w dobrym kierunku dla serii. Brak informacji o zawartości Year 1 Passa niepokoi ale przed premierą powinni go jeszcze ujawnić. Za 20-30 zł przy tych cenach wersji Gold jeszcze byłem w stanie dać. Na pewno jednak nie pełną cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Euro rozsyła juz kody do bety Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 W dniu 31.01.2019 o 15:27, gamerTHC napisał: Media Expert wysyłka kodów od 04.02 jakby coś Jak ktoś dostanie z Media Expert to proszę dać znać. U mnie jest cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Na chwilę obecną mogę potwierdzić że kody z RTV Euro AGD są już na mailach. edit: Widzę że Voytec mnie ubiegł. Nie zauważyłem. Edytowane 4 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Również żadnych kodów z ME, Pani z maila napisała „od” czyli różnie dobrze mogą wysłać siódmego. Chociaż jako oficjalny reseller Ubi raczej by kichy nie robili takiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 7 to raczej nie bo preload jest 6 więc takiej kichy by raczej nie odwalili. Jak się będą ociągać to zawsze można anulować i złożyć preordera w RTV, tam chyba cena jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) W sumie fakt, czekam do jutra jak nie to uderzam w euro gameplay bez kompresji yt, tak bedzie sie prezentowac na zywo https://www.gamersyde.com/news_gsy_preview_the_division_2-20674_en.html Edytowane 4 lutego 2019 przez gamerTHC Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Pierwsze 7min z prywatnej bety (XboxOneX). Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Tak apropo ME to w zeszłym tygodniu byli pewni że 10 bedą wysyłać tłumoki xD po tej super informacji poszły anulowania zamówień a dzisiaj wpadł kod z rtveuroagd Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) Zamówiłem też w euro, me wybrałem bo mam 2min z roboty, ale trudno agd się znajdzie po drodze do domu e: wysłałem rano zapytanie do ME o wysyłkę kodów "Dzień dobry,informuję, iż do dnia jutrzejszego kod trafi na Pana skrzynkę mailową, proszę o sprawdzanie również folderu spam. " Edytowane 5 lutego 2019 przez gamerTHC Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 Na reddicie pojawiło się info że każdy kto ma kod do private bety będzie mógł zaprosić 3 osoby... Tak więc pewnie każdy sobie sprawdzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Dziwne wklepałem kod wybrałem platformę niby wszystko ok. Po ponownym wejściu na polską stronę Ubi wyskakuje ze mail nie jest zweryfikowany (po którejś z kolei weryfikacji to samo) i kod wykorzystany. Wchodząc na angielską stronę mam komunikat że dostępem dla mnie jest gwarantowany. Komu wierzyć. Swoją drogą na reddit piszą że gra pojawia się w zakładce Moje gry i również potwierdzają zaproszenia dla trzech osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 6 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) 6 luty, a ME jak nie wysłali kodu tak nie wysyłają na maila. Dostał ktoś w ogóle? Niby taki partner ubi czy jak to nazwać, a mają problemy z wysyłaniem. Edytowane 6 lutego 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Jakby ktoś miał dodatkowy kod na Pc, to chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Wczoraj złożyłem zamówienie w euro i kodu nie dostanę. Kody były wysyłane 03.02 i koniec. Na karcie produktu nie było żadnej informacji do kiedy należy złożyć zamówienie. Natomiast z ME dalej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Beta już jest do pobrania. Trzeba wpisać ręcznie "The Division 2 Beta". Plik waży 45GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 11 godzin temu, bartiz napisał: Na reddicie pojawiło się info że każdy kto ma kod do private bety będzie mógł zaprosić 3 osoby... Tak więc pewnie każdy sobie sprawdzi:) @Ryo-San.... wiesz jak ja Cię bracie lubię, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 7 minut temu, Ryo-San napisał: Beta już jest do pobrania. Trzeba wpisać ręcznie "The Division 2 Beta". Plik waży 45GB Tak, ale po rejestracji kodu na stronie Ubi mieli napisać maila przed beta jak uczestniczyć, czyli pewnie powinien przyjść jeszcze jeden kod do PSS. Na razie w sklepie plik jest nie do pobrania bo nie posiada się preordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 6 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Oho, o wilku mowa, właśnie dostałem kod do bety. No to cyk, ściąganie i będzie grane o 18. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 O 10 od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Tak jak napisał Voytec - Ubi wysyła na maila(który mamy podpięty pod UbiClub i rejestrowaliśmy się do bety)kod który trzeba wklepać w PSNie i dopiero wtedy można zassać betę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Ok, kod na mailu od Ubosoftu już jest. 45 giga, 35 minut i... czekanie do jutra Faktycznie jest opcja zaproszenia znajomych so bety Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi