Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) Podobno zaprosznia dla znajomych działają tylko do dzisiaj do godziny 18. Edytowane 6 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 3 minuty temu, Voytec napisał: Ok, kod na mailu od Ubosoftu już jest. 45 giga, 35 minut i... czekanie do jutra Faktycznie jest opcja zaproszenia znajomych so bety Chciałem już pisać że wiesz co masz robić Wojtek, ale potem spojrzalem na maila i mam też Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Tylko jak zaprosić? Bo przenosi mnie z przycisku w mailu ban stronę Ubi gdzie jest tylko informacja, że zarejestrowałem się w becie pod takim i takim adresem e-mail i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Jakby ktoś ogarną te zapki to bardzo bym prosił o jedną. Sprawdzam skrzynke i cały czas pusto Znając moje szczęście to pewnie ten mail utknął gdzieś w czasoprzestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Dzwoniłem przed chwilą na infolinię ME opisując sytuację. Pani poprosiła o maila i zaraz ma wysłać kluczyk. e: wylądował na skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 To ja bym prosił o zaproszenie jak ktoś już ogarnie jak to zrobić, euro mi kodu nie wysłało:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 To ja bym prosił o zaproszenie jak ktoś już ogarnie jak to zrobić, euro mi kodu nie wysłało:/Kiedy złożyłeś zamówienie? Mi tak jak wcześniej pisałem odmówili bo zamówienie złożone po 03.02 a tego dnia wysyłali kody. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 4 lutego złożyłem myślałem że się załapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Takie coś dostałem z euro, w odpowiedzi napisałem że to bardzo ciekawe bo w karcie produktu nie było żadnej informacji o dacie zamówienia a kodem na betę. Odpowiedzi brak jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Demo już się ściąga, dostałem kod od ubisoftu. Za to mediaexpert leci w kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Teraz już faktycznie imformacji na euro do kiedy trzeba złożyć zamówienie nie ma, ale jeszcze w weekend taka informacja była. Poniżej wklejam jej treść bo sobie ją skopiowałem i wysyłałem do znajomego. Cytat Złóż zamówienie przedpremierowe w sklepie internetowym euro.com.pl do dnia 3.02.2019 aby otrzymać dostęp do prywatnej bety gry Tom Clancy's The Division 2 oraz „Pakiet Obrońcy Kapitolu” (do odblokowania po premierze gry). Beta gry odbędzie się w dniach 7-11.02.2019. Kody zostaną przesłane do Klientów mailowo na adres, który został podany w „Koncie Klienta” sklepu internetowego euro.com.pl, z którego złożono zamówienie na grę Tom Clancy's The Division 2. Wysyłka kodów planowana jest w dniach 5-6.02.2019. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 a mi ubi coś nie wysyła nic (polski mail) i jestem zły na razie bo już znajomi dokuczają że ściągają :c Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Ja dostałem dwa kody, jeden mam do oddania na ps4 28RA-RPNK-T6L? w miejscu ? jest LITERA, kto zgadnie ten ma Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Sprawdziłem własnie maila i tez dostałem kod od Ubi już ściągam szkoda tylko, że jutro w robocie do 18:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kibot 10 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 54 minuty temu, Voytec napisał: Tylko jak zaprosić? Bo przenosi mnie z przycisku w mailu ban stronę Ubi gdzie jest tylko informacja, że zarejestrowałem się w becie pod takim i takim adresem e-mail i tyle. Mam ten sam problem. Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Wcześniej pisali że zapki będą działać do dzisiaj do 18, teraz czytam że zapraszać będzie można dopiero od 18 xD co za pieyrdolnik informacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Są dwa rodzaje kodów od Ubi i od sprzedawcy. Jak chcecie Pakiet Obrońcy Kapitolu za preorder to tylko od sklepu go daje Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 @PlastikowySmalec tam jest N na końcu? Przy innych literach wyskakiwał standardowy komunikat że kod jest błędny a jak wklepalem N to wyskoczył błąd WS-i jakieś cyferki. Może ten kod jest przypisany bezpośrednio do Twojego PSN ID. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Ejj poczęstuje ktoś kodzikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 18 minut temu, Ryo-San napisał: @PlastikowySmalec tam jest N na końcu? Przy innych literach wyskakiwał standardowy komunikat że kod jest błędny a jak wklepalem N to wyskoczył błąd WS-i jakieś cyferki. Może ten kod jest przypisany bezpośrednio do Twojego PSN ID. Raczej nie jest przypisany do mojego konta, może jakiś błąd u nich albo ktoś już zużył... Nie jest N, jest inna litera Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 jak ktoś będzie miał wolną zapkę po 18 to poproszę jedną, a najlepiej dwie dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 10 minut temu, Figuś napisał: dej koda mam horom kumsole fix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) Kody dostają też niektóre osoby które nie mają preorderów a rejestrowały się do open bety. Edytowane 6 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 6 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 No ja właśnie dostałem ten kod, co byłem zarejestrowany do open bety, a z ME żadnego nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Jakie podniecenie w temacie BETĄ, ciekawe jak się to przełoży na sprzedaż gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi