Kolos28 282 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Chciałem sobie sprawdzić otwartą beta na xox. Niestety przy próbie połączenia wyskakuje mi błąd MIKE-01.Ktoś wie o co chodzi? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) Przerwa techniczna od 9:30 do 12:30. Jutro to samo w tych samych godzinach. Btw - poziom trudności w stosunku to private został mocno znerfiony. Jak dla mnie zdeka za mocno. Edytowane 2 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 W dniu 28.02.2019 o 19:00, Hum napisał: Ściąga się open beta. Pytanie do zielonych - brał ktoś TD2 z Argentyny? Ja brałem już ponad pół roku temu - właśnie jakoś dzisiaj ma mi chyba pobierać hajs z konta. Wychodzi niecałe 160 ziko (nie wiem jaka cena jest teraz) Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) Jakby ktoś biegał po Strefie to wrzucam namiary na wszystkie skrzynie w DZ EAST Edytowane 2 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Rozwaliłem barykadę, a i tak nie mogę przejśc przez drzwi, a jak rzucam granat to odbija się od powietrza. Całe ubi xddd Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 4 minuty temu, Kosmos napisał: Rozwaliłem barykadę, a i tak nie mogę przejśc przez drzwi, a jak rzucam granat to odbija się od powietrza. Całe ubi xddd Ale jak pięknie chciał przeskoczyć po biurku, cwaniaczek 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Dużo osób ma ten problem. Ten bug jest losowy. Ja np nie miałem z tym problemu. Ale sprawdź @Kosmos to: 1 Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 U mnie gra nie wyczytała celu zniszczenia barykady, przez co nie mogłem przejść. Dziś pykło od razu. A strzelanie w cokolwiek w pobliżu nic wczoraj nie dawało. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) Jedna rzecz mnie w open niepokoi. Wszyscy przeciwnicy zostali tak znerfieni że mam od pewnego momentu wrażenie że strzelam do kaczek. Nawet inwazja w Jefferson Trade Center(end game) która w private była naprawdę koorewsko trudna i czasochłonna teraz poszła flawless za pierwszym podejściem(i to we 3!). Podnieśli też mocno DMG broni specjalnych(ewentualnie dali lepiej spasowane buildy pod specjalizacje, bo już nie pamiętam co było w private). Teraz TAC-50 C ma konkretne (pipi)nięcie, czuć ze jest to broń na specjalne okazje. Prawie 1mln DMG w banie gdzie w private zadawał max 250k(praktycznie tyle samo co każda inna złota snajpa). Z jednej strony jestem za bo to w końcu broń specjalna ale wydaje mi się że w połączeniu z bardzo zwiększonym dropem specjalnej amunicji jest teraz za bardzo OP. Ostatni boss dostał dosłownie 2 strzały w głowę i się rozpłynął w powietrzu, w private ta walka trwała bardzo długo. Muszą to lepiej zbalansować bo teraz PvE jest po prostu noob friendly. Edytowane 2 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) Mam dokładnie ten sam bug co kolega Kosmos. Gram na koksie. Reddit aż żarzy się z czerwoności: Edyta: U mnie rozwalenie wybuchających pojemników z gazem nic nie pomaga. Edytowane 2 marca 2019 przez Czezare 1 Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) Ta sytuacja przwodzi na myśl "złote czasy" jedynki Edytowane 2 marca 2019 przez giger_andrus Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Coś czuję, że w trójce na next geny wrócą do klimatów zimy i wigilii. Chociaż ja bym przyjął klimat burz i zawirowania wokół globalnego ocieplenia. Ten wakacyjny Waszyngton po prostu nie działa. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Chyba u Ciebie, bo mi DC bardzo robi. Specjalnie nie gram za dużo w betę, czekam na premierę 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) U mnie to samo. DC jest zayebiste i w open bete nie gram już wcale. Zakup na premierę pewny, prywatna bete wymaksowalem wiec już nie mam potrzeby grac jeszcze raz przed premiera. Edytowane 3 marca 2019 przez Voytec Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 3 marca 2019 Autor Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) Ja to się zdziwiłem ile przegrałem w otwartą betę, bo aż 12 godzin . W private też coś koło tego. Taki to dobry, lepszy and better od jedynki. Tak się robi loot shooter, który jest póki, co najlepszy na rynku i długo się nie doczekamy konkurenta. Edytowane 3 marca 2019 przez Faka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) Ja po tych dwóch betach już kompletnie zapomniałem o śniegu i NY chociaż "kilka" ładnych godzin tam spędziłem Klimat zmieniony o 180 stopni a i tak cały czas czuję że to jest De Diwiżyn. Raz udało mi się trafić na mega burze z piorunami z praktycznie zerową widocznością i w sumie to już się domyślam jak będzie wyglądał nowy Survival! Do tego wszystko dookoła porośnięte dziko rosnacą roślinnością. Mioooodzio. No i w Day One Patch mają zdecydowanie poprawić damage rate health czyli moje obawy z poprzedniego posta zostaną za tydzień rozwiane(tylko żeby teraz nie przegieli w drugą stronę) Fuck yeah! Jeszcze tydzień!!! Ależ będzie grane! Edytowane 3 marca 2019 przez Ryo-San 2 1 Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) 15 marca nie jest premiera? To prawie dwa tygi aaa, myślałem że gold jest 15 marca. thx Edytowane 3 marca 2019 przez yab ee Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 @yab 12 już mogą grać Ci którzy złożyli preordery a że dzisiaj jest 3 to w sumie jeszcze 9 dni czyli prawie tydzień Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Ja tam się cieszę, że wersja standardowa nie startuje 12-go, od 8 do 15 marca tylko DMCV. Btw. - będzie jakiś forumowy klan? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) 30 minut temu, Figuś napisał: Wersja gold 12 marca Nawet standard ma early access jak ją kupisz w preorderze. Przynajmniej tak piszo na Ubistore! @Hendrix no proste że musi być forumimgowy klan. Tylko jeszcze nazwę trzeba wymyślić Najlepiej taką żeby budziła grozę, lęk, szacunek i śmiech jednocześnie. Edytowane 3 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 1 minutę temu, Ryo-San napisał: Nawet standard ma early access jak ją kupisz w preorderze. Przynajmniej tak piszo na Ubistore! @Hendrix no proste że musi być forumimgowy klan. Tylko jeszcze nazwę trzeba wymyślić Najlepiej taką żeby budziła grozę, lęk, szacunek i śmiech jednocześnie Ale wersja cyfrowa zwykłej wersji chyba 15 normalnie? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 @Figuś tak. Cyfrowa 15 ale jak kupisz pudełko standard na UbiStore to grasz już 12stego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi