Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przerwa techniczna od 9:30 do 12:30. Jutro to samo w tych samych godzinach.

Btw - poziom trudności w stosunku to private został mocno znerfiony. Jak dla mnie zdeka za mocno.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
W dniu 28.02.2019 o 19:00, Hum napisał:

Ściąga się open beta. :ohboy:

Pytanie do zielonych - brał ktoś TD2 z Argentyny? 

Ja brałem już ponad pół roku temu - właśnie jakoś dzisiaj ma mi chyba pobierać hajs z konta. Wychodzi niecałe 160 ziko (nie wiem jaka cena jest teraz) ;)

Opublikowano (edytowane)

Jedna rzecz mnie w open niepokoi.  Wszyscy przeciwnicy zostali tak znerfieni że mam od pewnego momentu wrażenie że strzelam do kaczek. Nawet inwazja w Jefferson Trade Center(end game) która w private była naprawdę koorewsko trudna i czasochłonna teraz poszła flawless za pierwszym podejściem(i to we 3!). Podnieśli też mocno DMG broni specjalnych(ewentualnie dali lepiej spasowane buildy pod specjalizacje, bo już nie pamiętam co było w private). Teraz TAC-50 C ma konkretne (pipi)nięcie, czuć ze jest to broń na specjalne okazje. Prawie 1mln DMG w banie gdzie w private zadawał max 250k(praktycznie tyle samo co każda inna złota snajpa). Z jednej strony jestem za bo to w końcu broń specjalna ale wydaje mi się że w połączeniu z bardzo zwiększonym dropem specjalnej amunicji jest teraz za bardzo OP. Ostatni boss dostał dosłownie 2 strzały w głowę i się rozpłynął w powietrzu, w private ta walka trwała bardzo długo. Muszą to lepiej zbalansować bo teraz PvE jest po prostu noob friendly.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

Mam dokładnie ten sam bug co kolega Kosmos. Gram na koksie.

Reddit aż żarzy się z czerwoności:

Edyta: U mnie rozwalenie wybuchających pojemników z gazem nic nie pomaga.

Edytowane przez Czezare
  • Haha 1
Opublikowano

Coś czuję, że w trójce na next geny wrócą do klimatów zimy i wigilii. Chociaż ja bym przyjął klimat burz i zawirowania wokół globalnego ocieplenia. Ten wakacyjny Waszyngton po prostu nie działa.

Opublikowano (edytowane)

U mnie to samo. DC jest zayebiste i w open bete nie gram już wcale. Zakup na premierę pewny, prywatna bete wymaksowalem wiec już nie mam potrzeby grac jeszcze raz przed premiera. 

Edytowane przez Voytec
Opublikowano (edytowane)

Ja to się zdziwiłem ile przegrałem w otwartą betę, bo aż 12 godzin :pawel:. W private też coś koło tego. Taki to dobry, lepszy and better od jedynki. Tak się robi loot shooter, który jest póki, co najlepszy na rynku i długo się nie doczekamy konkurenta. 

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Ja po tych dwóch betach już kompletnie zapomniałem o śniegu i NY chociaż "kilka" ładnych godzin tam spędziłem :wio: Klimat zmieniony o 180 stopni a i tak cały czas czuję że to jest De Diwiżyn. Raz udało mi się trafić na mega burze z piorunami z praktycznie zerową widocznością i w sumie to już się domyślam jak będzie wyglądał nowy Survival! Do tego wszystko dookoła porośnięte dziko rosnacą roślinnością. Mioooodzio. No i w Day One Patch mają zdecydowanie poprawić damage rate health czyli moje obawy z poprzedniego posta zostaną za tydzień rozwiane(tylko żeby teraz nie przegieli w drugą stronę) Fuck yeah! Jeszcze tydzień!!! Ależ będzie grane!:ohboy:

Edytowane przez Ryo-San
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Figuś napisał:

Wersja gold 12 marca :lapka:

Nawet standard ma early access jak ją kupisz w preorderze. Przynajmniej tak piszo na Ubistore!

@Hendrix no proste że musi być forumimgowy klan. Tylko jeszcze nazwę trzeba wymyślić :dance2: Najlepiej taką żeby budziła grozę, lęk, szacunek i śmiech jednocześnie.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
1 minutę temu, Ryo-San napisał:

Nawet standard ma early access jak ją kupisz w preorderze. Przynajmniej tak piszo na Ubistore!

@Hendrix no proste że musi być forumimgowy klan. Tylko jeszcze nazwę trzeba wymyślić :dance2: Najlepiej taką żeby budziła grozę, lęk, szacunek i śmiech jednocześnie :starwars:

Ale wersja cyfrowa zwykłej wersji chyba 15 normalnie?