Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Tak. Niestety wtedy trzeba zrobić restart. D1Patch ma to naprawić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Graficznie to jest dla mnie krok w tył w porównaniu do TD 1, myślałem że zbliżą się do przekłamanego rendera z E3 a dostaliśmy to samo tylko większą lokacje. Ha pfff Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Godzinę temu, Ryo-San napisał: @_Be_ no właśnie z tego co mi mówili ludzie to miał jedną przydatną rzecz w temacie robienia osobnych buildów gdzie sama gra tego nie oferowała. Tworzyłeś sobie build np na Gambit czy jakiś Raid zapisywałeś i jak chciałeś się szybko w coś ubrać to tylko mówiłeś do głośnika jakieś słowo i cyk miałeś build na sobie. Nie wiem ile w tym prawdy bo osobiście tego nie testowałem ale gdyby to tak właśnie działało to była zayebiście przydatna rzecz. Za pomocą aplikacji w telefonie można sobie zrobić build szbciej niż trwa lot z orbity na misję..... za darmo : ) Ale dla gadżeciarzy ładna opcja. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, giger_andrus napisał: Za pomocą aplikacji w telefonie można sobie zrobić build szbciej niż trwa lot z orbity na misję..... za darmo : ) Żadna aplikacja do D2 nie miała opcji tworzenia, przerzucania i zapisywania buildów. Miała to wprowadzić dopiero nowa wersja Ishtar Commander'a ale jak widzę do tej pory tego jeszcze nie ogarnęli. Edytowane 3 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Słaboooooo, myślałem że skoro jedynka to miała to dwó≤jka tym bardziej. Bad Destiny, bad bad Destiny ! Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 2 godziny temu, Bansai napisał: XoX i tv 4k W takim razie ten Twój TV jest bez HDR, o! @PlastikowySmalec Tak, problemy z dźwiękiem w becie są wręcz notoryczne. Ja np tuż przed zakończeniem grania w betę dostałem fioletową broń ze skrzyni hien, która w ogóle nie wydawała dźwięku podczas strzelania Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 (edytowane) DZ Edition, real foto z UBI HQ. Od piątku sklepy mają już zaczynać wysyłkę fizycznych kopii(od 10 marca ma już być aktywny preload na PSN) a od wtorku - GO GO GO EJDŻENTS Edytowane 4 marca 2019 przez Ryo-San 1 1 Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Piękna jest ta okładka podstawki - między innymi dlatego nie kupię GOLDa czy tam innego Deluxa 1 1 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 3 minuty temu, Wredny napisał: Piękna jest ta okładka podstawki - między innymi dlatego nie kupię GOLDa czy tam innego Deluxa wygląda w chuy generycznie. Ot typy ze spluwami jak na 99% innych okładek. 3 Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 No niby racja, ale jak widziałem tego paszteta z GOLD, gdzie jest ta chooyowo wykadrowana babka, ze swoim wielgachnym plecakiem to aż mnie na wymioty zbierało - podstawka przy niej to arcydzieło, no i nawiązanie do jedynki, w której też na okładce była trójka agentów. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Walicie do tych okładek czy jak xD? Ale by już w fulla pograł, no bety się katować nie chce już jakoś bo zaraz full. To będzie TA gra panowie. 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 48 minut temu, Wredny napisał: Piękna jest ta okładka podstawki - między innymi dlatego nie kupię GOLDa czy tam innego Deluxa Ja anulowałem już preordera na Golda - prywatna beta już ograna. Wiec teraz w dniu premiery będę mógł obok domu wziąć podstawkę. I tu nawet nie chodzi o to czy ta okładka jest jakaś piekna czy nie. Jest normalna. Ale ja mam kolekcjonerskiego jobla z tym, żeby gry z jednej serii które mam były że osoba spójne. Destiny i Destiny 2 obok siebie wyglądają idealnie. I z ta okładka The Division 1 i 2 bedą do siebie pasowały. Ale nie oczekuje, że ktoś to zrozumie 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Godzinę temu, Voytec napisał: Ale nie oczekuje, że ktoś to zrozumie Ja Cie qumplu rozumiem w 100% 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 No w sumie przepłacanie za golda jest bez sensu skoro wszystko w Year One dają za free, a próba zrozumienia tego jak będzie wyglądało pudełko w kolekcji wychodzi poza moje pojmowanie świata, ale nie mam z tym problemu zwłaszcza, że kupiłem cyfre Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Przepłacenie w postaci 30zl, za tyle to chyba schabowego w Warszawie nie zjesz 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Z Year 1 Passem było sporo zamieszania i cena (ponad stówę) sugerowała duże ekskluzywne dodatki. Okazało się jednak inaczej j Y1P wcale tak na prawde nie jest potrzebny. I wszystko zostało ładnie rozpisane w roadmapie przez Ubi. Tak to się powinno robić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 2 minuty temu, bartiz napisał: Przepłacenie w postaci 30zl, za tyle to chyba schabowego w Warszawie nie zjesz Nie jem schabowego Cyfra kosztuje 414 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 (edytowane) Grafa gorsza niż w TD1, zanikający głos i inne bugi, gorsze miasto... no średnio to wygląda... Edycja GOLD zamówiona Edytowane 5 marca 2019 przez PlastikowySmalec Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 A nie jest tak, że w goldzie dostępne będą dodatkowe misje których nie ma w podstawce? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Tak. Ma być dostępnych 8 tajnych misji tylko dla posiadaczy Passa, które opowiadają historię upadku D.C Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 A nie mają być dostępne 7 dni wcześniej? Nigdzie nie pisze o jakiś misjach dostępnych tylko dla posiadaczy 1 year passa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 10 minut temu, bartiz napisał: A nie mają być dostępne 7 dni wcześniej? Nigdzie nie pisze o jakiś misjach dostępnych tylko dla posiadaczy 1 year passa W trailerze mówili o 8 classfied assigments dla posiadaczy year 1 pass Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Spoko się grało w bete ale mam wrażenie,że tam.nie będzie co robić na end game. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 (edytowane) A że tam zapytam z ciekawości na jakiej podstawie tak sądzisz? Przecież już sama zawartość Year1 ma więcej zawartości niż wszystkie DLC z jedynki razem wzięte xD Edytowane 5 marca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi