Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 17.03.2019 o 12:56, PiotrekP napisał(a):

Są tu jakieś sposoby na szybsze przeładowywanie broni? Bo biegam póki co z LKM, fajna pukawka z dużym magazynkiem, ale przeładowywanie trwa dość długo.

Rozwiń  

XX% do szybkości przeładowania mogą dać Ci talenty, modyfikacje, gear itp LKM jest niestety taka bronią która ma od groma pestek w magazynku ale jej przeładowanie trwa długo. Coś za coś ale i tak sporo można przyspieszyć. Możliwe że jest set pod LKM (w jedynce nazywał się Samotna Gwiazda). Jak miałeś full komplet to w zasadzie waliło się z LKMu praktycznie bez przeładowywania. 

Opublikowano
  W dniu 17.03.2019 o 13:08, Faka napisał(a):

Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała.

Rozwiń  

Też czasem odniosłem takie wrażenie, chociaż czasem zwyczajnie zostaje zestrzelona

Opublikowano
  W dniu 16.03.2019 o 21:37, Ryo-San napisał(a):

Dla mnie narazie misja w American History Museum jest nr 1. Moc. A co do misji to jakoś nie widzę zeby odstawały od Jedynki. W Jedynce Najazdy miały mega niepowtarzalny klimat. Mam nadzieję że tutaj też będą.

Rozwiń  

16 lvl. Póki co najlepszą misją była ta w centrum kosmicznym z bardzo klimatyczną końcówką i świetnym bossem na końcu.

Mocno znerfili mój ulubiony scan, ma za krótki obszar skanowania i o wiele za duży cooldown. W ogóle jak tak przeglądam te skille, to mam wrażenie, że większość jest i tak bezużyteczna, bo ostatecznie lata się z tymi lepszymi pokroju drona lub wieżyczki, a reszta jakby miała bardziej marginalne znaczenie. Nie wiem, może na endgame coś się zmieni. 

Opublikowano
  W dniu 17.03.2019 o 13:15, szurubur napisał(a):

Też czasem odniosłem takie wrażenie, chociaż czasem zwyczajnie zostaje zestrzelona

Rozwiń  

No ale nie jest zastrzelona, bo te znikanie wieżyczki to możesz po 20 sekundach znowu postawić, a na rozwaloną masz 120 sekund. Coś ewidentnie jest nie halo z wieżyczką, przez tego buga często ginę :[

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 17.03.2019 o 13:15, Hum napisał(a):

W ogóle jak tak przeglądam te skille, to mam wrażenie, że większość jest i tak bezużyteczna, bo ostatecznie lata się z tymi lepszymi pokroju drona lub wieżyczki, a reszta jakby miała bardziej marginalne znaczenie. Nie wiem, może na endgame coś się zmieni. 

Rozwiń  

Skille w jedynce zawsze dobierało się do konkretnego builda więc sądzę że dopiero w end game wyjdzie które będą nadawać się na śmietnik. W Jedynce to w zasadzie tylko jeden skill był bezużyteczny. Mobilna osłona a cała reszta pięknie się zgrywała z różnymi setami i możliwości kombinowania było zylion.

@Voytec 15 znaków to ta nazwa chyba ma. Tak na oko to że 115 : )

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
  W dniu 17.03.2019 o 13:17, Faka napisał(a):

No ale nie jest zastrzelona, bo te znikanie wieżyczki to możesz po 20 sekundach znowu postawić, a na rozwaloną masz 120 sekund. Coś ewidentnie jest nie halo z wieżyczką, przez tego buga często ginę :[

Rozwiń  

Może sam ją sobie niszczysz przytrzymująć R1/L1.

Opublikowano
  W dniu 17.03.2019 o 13:32, mugen napisał(a):

Może sam ją sobie niszczysz przytrzymująć R1/L1.

Rozwiń  

No właśnie nie. Irytujące to jest, rzucasz sobie wieżyczkę i zaraz Ci po prostu nagle znika :/

Opublikowano (edytowane)

Widze że ten problem z wieżyczkami zgłasza dużo osób. Pewnie już ściągnęli jakiegoś Szweda który będzie siedział całą niedzielę i ogarniał patcha : D

btw są ULTy w dwójce? Bo póki co nie widzę. 

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

W ogóle Ubi is being Ubi. Wpisując wczoraj nazwę Druga Fala nie moglem przejść dalej bo nazwa zawierała słowo dyskryminujące. Fala przeszło, wiec rozchodzi się o Druga. 

No tak, w świecie politycznej poprawności wszyscy są zwycięzcami. Jak nazwiesz kogoś drugim to go dyskryminujesz :)

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 17.03.2019 o 13:45, Faka napisał(a):

Tak samo mam buga z osadą zamku, zadanie wykonane, ale zamek oczywiście nie jest przejęty.

Rozwiń  

Ludzie piszą że to nie jest bug. Zamek to była podobno tylko ta jedna misja. Został przecież skażony ostrzałem moździerzowym z broni chemicznej i jest nie do odratowania. Przynajmniej narazie. To by miało sens.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Wydaje mi się, że jest dużo trudniej niż w becie. Misję poboczną w laboratorium udało mi się becie zrobić bez jakiegoś większego problemu to tu padam jak mucha :( Pytanie: rozumiem, że przeciwnicy i tak się skalują do mojego poziomu? Teraz mam 9 lvl i przeciwnikom to samo pokazuje nad łbami. Jeśli zrobię poziom 10-ty to moby z labo też się przeskalują na 10-ty?

Opublikowano

Mam edngame. Cała mapa wyczyszczona w 1d11h9m. I chyba mam buga z jedną misja poboczną. Jak wejdę w postępy, misje w teatrze to mam wisząca misje Zafinieni Kustosze. Pokazuje mi 0m do niej.

Opublikowano
  W dniu 16.03.2019 o 23:54, Czezare napisał(a):

Heretyków, którzy twierdzą, że dwójka wygląda gorzej niż jedynka najchętniej kamieniowałbym niczym świętego Szczepana:shotgun:

Rozwiń  

No wygląda lepiej niż jedynka jeśli chodzi o full, beta była kiepska graficznie. 

No ale i tak do rendera jedynki to się nie umywa

W dniu 17.03.2019 o 13:08, Faka napisał(a):

Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała.

Rozwiń  

Wszystkie skille są zbugowane w ten sposób (znaczy te które testowałem, Firefly, dron, szyszka)

Opublikowano

Nie masz tak, że rzucasz szyszka na ziemię i po chwili znika żeby czekać na cooldown paręnaście sekund? 

Grałem przed chwilą z kumplem i miał to samo