Faka 3 987 Opublikowano 17 marca 2019 Autor Opublikowano 17 marca 2019 Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 5 minut temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała. Niszczą ją mobki Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 10 minut temu, PiotrekP napisał: Są tu jakieś sposoby na szybsze przeładowywanie broni? Bo biegam póki co z LKM, fajna pukawka z dużym magazynkiem, ale przeładowywanie trwa dość długo. XX% do szybkości przeładowania mogą dać Ci talenty, modyfikacje, gear itp LKM jest niestety taka bronią która ma od groma pestek w magazynku ale jej przeładowanie trwa długo. Coś za coś ale i tak sporo można przyspieszyć. Możliwe że jest set pod LKM (w jedynce nazywał się Samotna Gwiazda). Jak miałeś full komplet to w zasadzie waliło się z LKMu praktycznie bez przeładowywania. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 5 minut temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała. Też czasem odniosłem takie wrażenie, chociaż czasem zwyczajnie zostaje zestrzelona Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 15 godzin temu, Ryo-San napisał: Dla mnie narazie misja w American History Museum jest nr 1. Moc. A co do misji to jakoś nie widzę zeby odstawały od Jedynki. W Jedynce Najazdy miały mega niepowtarzalny klimat. Mam nadzieję że tutaj też będą. 16 lvl. Póki co najlepszą misją była ta w centrum kosmicznym z bardzo klimatyczną końcówką i świetnym bossem na końcu. Mocno znerfili mój ulubiony scan, ma za krótki obszar skanowania i o wiele za duży cooldown. W ogóle jak tak przeglądam te skille, to mam wrażenie, że większość jest i tak bezużyteczna, bo ostatecznie lata się z tymi lepszymi pokroju drona lub wieżyczki, a reszta jakby miała bardziej marginalne znaczenie. Nie wiem, może na endgame coś się zmieni. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 17 marca 2019 Autor Opublikowano 17 marca 2019 Teraz, szurubur napisał: Też czasem odniosłem takie wrażenie, chociaż czasem zwyczajnie zostaje zestrzelona No ale nie jest zastrzelona, bo te znikanie wieżyczki to możesz po 20 sekundach znowu postawić, a na rozwaloną masz 120 sekund. Coś ewidentnie jest nie halo z wieżyczką, przez tego buga często ginę Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 BiednaPyerdolonaPiechota. Myślicie ze za taka nazwę klanu będzie ban? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) 8 minut temu, Hum napisał: W ogóle jak tak przeglądam te skille, to mam wrażenie, że większość jest i tak bezużyteczna, bo ostatecznie lata się z tymi lepszymi pokroju drona lub wieżyczki, a reszta jakby miała bardziej marginalne znaczenie. Nie wiem, może na endgame coś się zmieni. Skille w jedynce zawsze dobierało się do konkretnego builda więc sądzę że dopiero w end game wyjdzie które będą nadawać się na śmietnik. W Jedynce to w zasadzie tylko jeden skill był bezużyteczny. Mobilna osłona a cała reszta pięknie się zgrywała z różnymi setami i możliwości kombinowania było zylion. @Voytec 15 znaków to ta nazwa chyba ma. Tak na oko to że 115 : ) Edytowane 17 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
mugen 1 951 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 14 minut temu, Faka napisał: No ale nie jest zastrzelona, bo te znikanie wieżyczki to możesz po 20 sekundach znowu postawić, a na rozwaloną masz 120 sekund. Coś ewidentnie jest nie halo z wieżyczką, przez tego buga często ginę Może sam ją sobie niszczysz przytrzymująć R1/L1. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 17 marca 2019 Autor Opublikowano 17 marca 2019 2 minuty temu, mugen napisał: Może sam ją sobie niszczysz przytrzymująć R1/L1. No właśnie nie. Irytujące to jest, rzucasz sobie wieżyczkę i zaraz Ci po prostu nagle znika Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) Widze że ten problem z wieżyczkami zgłasza dużo osób. Pewnie już ściągnęli jakiegoś Szweda który będzie siedział całą niedzielę i ogarniał patcha : D btw są ULTy w dwójce? Bo póki co nie widzę. Edytowane 17 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 17 marca 2019 Autor Opublikowano 17 marca 2019 Tak samo mam buga z osadą zamku, zadanie wykonane, ale zamek oczywiście nie jest przejęty. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 W ogóle Ubi is being Ubi. Wpisując wczoraj nazwę Druga Fala nie moglem przejść dalej bo nazwa zawierała słowo dyskryminujące. Fala przeszło, wiec rozchodzi się o Druga. No tak, w świecie politycznej poprawności wszyscy są zwycięzcami. Jak nazwiesz kogoś drugim to go dyskryminujesz Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) 30 minut temu, Faka napisał: Tak samo mam buga z osadą zamku, zadanie wykonane, ale zamek oczywiście nie jest przejęty. Ludzie piszą że to nie jest bug. Zamek to była podobno tylko ta jedna misja. Został przecież skażony ostrzałem moździerzowym z broni chemicznej i jest nie do odratowania. Przynajmniej narazie. To by miało sens. Edytowane 17 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 17 marca 2019 Autor Opublikowano 17 marca 2019 No może i tak być, na forum ubi też spory temat jest o zamku. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Bo on był jakoś zbugowany na samym początku. 1.03 patch podobno wszystko w temacie Zamku ogarnął. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Wydaje mi się, że jest dużo trudniej niż w becie. Misję poboczną w laboratorium udało mi się becie zrobić bez jakiegoś większego problemu to tu padam jak mucha Pytanie: rozumiem, że przeciwnicy i tak się skalują do mojego poziomu? Teraz mam 9 lvl i przeciwnikom to samo pokazuje nad łbami. Jeśli zrobię poziom 10-ty to moby z labo też się przeskalują na 10-ty? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Tak skalują się ale nie 1 do 1. Jak będziesz miał np 16 to moby będą np na 14 Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Odkryłem właśnie drugi DZ, te misje wprowadzające mega klimatyczne Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Mam edngame. Cała mapa wyczyszczona w 1d11h9m. I chyba mam buga z jedną misja poboczną. Jak wejdę w postępy, misje w teatrze to mam wisząca misje Zafinieni Kustosze. Pokazuje mi 0m do niej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 17 godzin temu, Czezare napisał: Heretyków, którzy twierdzą, że dwójka wygląda gorzej niż jedynka najchętniej kamieniowałbym niczym świętego Szczepana No wygląda lepiej niż jedynka jeśli chodzi o full, beta była kiepska graficznie. No ale i tak do rendera jedynki to się nie umywa 3 godziny temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że wieżyczka jest zbugowana. Rzucam i po paru sekundach znika, tak jakby po prostu nie działała. Wszystkie skille są zbugowane w ten sposób (znaczy te które testowałem, Firefly, dron, szyszka) Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Ja korzystam teraz głownie z szyszki, drona i wieżyczek i wszystko pięknie śmiga. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Nie masz tak, że rzucasz szyszka na ziemię i po chwili znika żeby czekać na cooldown paręnaście sekund? Grałem przed chwilą z kumplem i miał to samo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi