Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Grałem kilka h temu i wszystko śmigało pięknie. Może ten bug jest wtedy jak ma się założone jakieś konkretne rzeczy albo coś w tym stylu. Bo ludzie zgłaszają problemy tylko z wieżyczką z tego co widzę ale też nie wszyscy. Cytuj
yab 572 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Ja mam tak z wiezyczka teraz, postrzela chwilę i znika na kilkanaście sekund Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Z tego co zauważyłem to szyszka wraca na 15s jeśli po rzuceniu nikogo nie trafi. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Jak solo gram, to najlepszy wydaje sie leczacy chem launcher i hive revive. Pierwszy co 10 sekund mozna uzyc, a drugiego wystarczy miec, zeby nas automatycznie podnioslo. Anyway, ostatnia misja skonczona, level 29 i chyba tylko jedna misja poboczna zostala. Zamek ma byc szary a z wierzyczkami i skilami to jest bug. Aha, i serio, misje poboczne, tylko po 20 levelu robic, bo przyspieszaja na maxa levelowanie w pozniejszej czesci gry. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 5 godzin temu, Voytec napisał: W ogóle Ubi is being Ubi. Wpisując wczoraj nazwę Druga Fala nie moglem przejść dalej bo nazwa zawierała słowo dyskryminujące. Fala przeszło, wiec rozchodzi się o Druga. No tak, w świecie politycznej poprawności wszyscy są zwycięzcami. Jak nazwiesz kogoś drugim to go dyskryminujesz No algorytm pewnie zadziałał, bo w słowie druga masz słowo drug :V (a algorytm, jak to algorytm, na kontekst nie patrzy, chyba, że się nauczy, hehe) Ten bug z wieżyczką i skillami jest randomowy, też raz go miałem, pomogło postawienie wieżyczki i szybkie skasowanie jej, po tym w danej sesji wszystko było ok. Ech, w weekend miałem malutko czasu na granie, w tygodniu trzeba będzie trochę nadgonić. Pierwsze wrażenia są pozytywne, podoba mi się większy nacisk na taktykę, A.I jest dobre (oprócz okazjonalnych wpadek). Waszyngton i lato wypadają dużo lepiej niż zakładałem po materiałach z E3 (ale to już po becie wiedziałem). Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Laboratorium w końcu pchnąłem. Wystarczyło lepszą snajperkę wziąć i końcowy tank padł. Ja to w ogóle gram w ten sposób, że primary u mnie snajpa, a secondary jakiś dobry obrzyn, głównie na te wybiegane rozwrzeszczane baby z pałkami. Grałem ile się dało w sobotę i niedzielę. Jedenasty level. Jutro trzepię dalej. Gierka jak na Ubi wyjątkowo dobra. PS. Oczywiście bug z wieżyczką u mnie również występuje. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 17 marca 2019 Autor Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) Najważniejsza rzecz w tej grze to używanie skilli i to powinno od razu dostać hotfixa, a jest zepsute po całości, przez co gra jest niegrywalna na ten moment. Znowu mi się przypominają czasy premiery jedynki z bugami. Edytowane 17 marca 2019 przez Faka 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) Mi wieżyczka z ogniem działa jak szwajcarski zegarek! Co do nazwy klanu to chyba znalazłem jakaś inspiracje Edytowane 17 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Znalazłem rozwiązanie co do zbugowanej misji. Jakby ktoś jeszcze miał taki problem Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 49 minut temu, Ryo-San napisał: Co do nazwy klanu to chyba znalazłem jakaś inspiracje BłękitnaOstryga? 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Interaktywna mapa, ze wszystkim co się znajduje w grze. E: mam kolejnego buga nie można zaznaczać jako śmieci modów wyposażenia bo menu skacze. Tzn można , ale tylko pierwszy przy następnym zamiast przeskoczyć na następny item przeskakuje cała kategorie. Jedyna opcja to przenieś wszystko do skrzyni i tak się bawic. 1 Cytuj
jaro 77 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 1 godzinę temu, gamerTHC napisał: Interaktywna mapa, ze wszystkim co się znajduje w grze. E: mam kolejnego buga nie można zaznaczać jako śmieci modów wyposażenia bo menu skacze. Tzn można , ale tylko pierwszy przy następnym zamiast przeskoczyć na następny item przeskakuje cała kategorie. Jedyna opcja to przenieś wszystko do skrzyni i tak się bawic. dokładnie mam to samo pierwszy zaznaczasz i już kolejne lecą w dół po całej stronie Cytuj
Darion93 1 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Wczoraj miałem pierwsze spotkanie ze starym znajomym z 1. No nie powiem, misja jak z horroru, jak zgasły światła to dobry klimacik. Elegancko tą postać wprowadzili. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 17 godzin temu, Ryo-San napisał: Grałem kilka h temu i wszystko śmigało pięknie. Może ten bug jest wtedy jak ma się założone jakieś konkretne rzeczy albo coś w tym stylu. Bo ludzie zgłaszają problemy tylko z wieżyczką z tego co widzę ale też nie wszyscy. Nagrałem filmik, zobacz na koniec jak przywoluje drona i on znika po prostu Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Ku.rwa mi nawet mina śledząca znika zaraz po puszczeniu. Chyba tylko impuls działa jak należy Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 18 marca 2019 Autor Opublikowano 18 marca 2019 (edytowane) No mam to samo. Na reddit jest masa wpisów na temat zbugowanych skilli. No nie da się grać w solo w żadnych misjach fabularnych, bo Cię zjadą jak szmatę. Edytowane 18 marca 2019 przez Faka Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Ku.rwa mi nawet mina śledząca znika zaraz po puszczeniu. Chyba tylko impuls działa jak należy No szkoda że jest taki żałosny w porównaniu z jedynką. Drony itp są popsute. Ale reviver I chem launcher działa za każdym razem. Ale ubi już pracuje nad fixem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 1 minutę temu, Faka napisał: No nie da się grać w solo w żadnych misjach fabularnych, bo Cię zjadą jak szmatę. A bez przesady, grałem solo misja na 20 ja na 22 i szło gładko może jak jesteś na równi z sugerowanym lub pod levelem to wtedy tak. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 18 marca 2019 Autor Opublikowano 18 marca 2019 (edytowane) Znaczy się grać się da, ale co to za granie i męczeniem się z zepsutymi skillami? Nagle Cię typy oflankowywują, a wieżyczka nie działa i padasz jak mucha, bo zawsze aggro zbierał czy to ogniowa czy strzelająca. Edytowane 18 marca 2019 przez Faka Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 A moze nazwa NieznaniSprawcy ?Nie ma tu aluzji do kibicow legły, po prostu nazwa pasujeWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Zakład Pogrzebowy BYTOM - ZP BYTOM Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 17 godzin temu, Hendrix napisał: A.I jest dobre Tego bym nie powiedział, oczywiście jest lepsze niż w jedynce ale i tak nadal zdarzają się asy, które w momencie ataku wpadają na genialny pomysł wejscia na jakąs przeszkodę i stanie na niej będąc łatwym celem, gdzieś tam flankują i się kryją ale nadal raczej ameby, których teraz moc polega na tym, że moment nie uwagi i mogą ci zjechać cały pancerz a leczenie pancerza trwa długo więc nawet zwykłe czerwone moby mogą uwalić cię jak niepotrzebnie przyrushujesz w jedynce było się tankiem w porównaniu do tego co jest w tej części, ale to raczej na plus 17 godzin temu, Hendrix napisał: No algorytm pewnie zadziałał, bo w słowie druga masz słowo drug :V (a algorytm, jak to algorytm, na kontekst nie patrzy, chyba, że się nauczy, hehe) No Wojtek się nie popisał, stworzył swoją teorie dlaczego ubi nie pozwala mu użyć slowa DRUGI XD i ch,uj Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 (edytowane) 12 minut temu, _Be_ napisał: No Wojtek się nie popisał, stworzył swoją teorie dlaczego ubi nie pozwala mu użyć slowa DRUGI XD i ch,uj Można wręcz powiedzieć że zawstydził Ubi, Google, FB i wszystkie inne pro LGBTQWERTY korporacje xD A z tymi drug to też pojechali. Chce nazwać klan Apteka czyli DrugStore i nie mogę? To jest dyskryminacja farmaceutów grających w Dywizję. Edytowane 18 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Zakład Pogrzebowy BYTOM - ZP BYTOM Sosnowiec lepszeWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Witam - dziś kupiłem TD2 i chętnie dołączę do klanu jeśli mogę oczywiście . Może nazwa "GromVision" - pomyślałem że coś zaproponuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi