Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurła trzecią stronę sie bedo zastanawiać nad nazwą klanu. 

Pograłem chwilę z ogniową wieżyczką i faktycznie jakby nieco lepiej działała - w senie nie buguje się jak pozostałe skille. No chyba, że zwyczajne miałem farta. 

Opublikowano (edytowane)

Jak dołączacie do innego gracza i on wyjdzie pierwszy to przez chwilę wyskakuje komunikat żeby wrócić do swojej sesji (trzeba przytrzymać górę na krzyżaku). Jednak bardzo łatwo to przeoczyć i wtedy zostajemy na mapie hosta (oczywiście to bug bo nie powinno pytać tylko od razu przenosić do naszej sesji). Także żeby niechcący nie wyczyścić hostowi mapy (faktycznie @bartiz wtedy mi się poyebalo bo punkty kontrolne i aktywności zalicza tylko hostowi, jedynie misje główne i poboczne wszystkim) trzeba kliknąć start, wejść w opcje społecznościowe najechać na swój nick i wrócić do swojej sesji.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Dla misji pobocznych i głównych no i dla exp. Bo exp oczywiście wpada każdemu. Nie pamiętam jak było w jedynce ale tam chyba potyczki też zaliczało tylko hostowi.

Opublikowano (edytowane)

Jasne. Dam znaka jak tak będę. Chyba że już to ogarniesz. Jestem na 20lvl więc nie wiem ile mi jeszcze zejdzie żeby tam dobić.

Edytowane przez Ryo-San
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Bedo naprawione zaraz skille

2 godziny temu, bartiz napisał:

To trochę słabo, po co więc zatem biegać w coopie i czyścić mapę?

Za Control pointy wpada dwa razy exp więc co słabo ZAJE,BISCIE :ragus:

*Znaczy wpada tyle ile razy pomagasz innym kolegom 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Ładnie to ogarniają, szybko... Co prawda lipton, że coś takiego przedostało się przez sito testów, ale dobrze, że reakcja odpowiednia. No i ten licznik w grze, za ile wyłączają serwery - zdążyłem się na styk z misją wyrobić :obama:

Opublikowano (edytowane)

Najlepsze jest to że nie było żadnego patcha. Pomógł zwykły restart serwerów xD W tym wypadku to nie gra miała problemy tylko  serwery Ubi z kartofli.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, bartiz napisał:

To trochę słabo, po co więc zatem biegać w coopie i czyścić mapę?

Po wczorajszym resecie już zalicza punkty każdemu na mapie także luźno.

btw zaczynają pojawiać się pierwsze oceny. 

1fe92b7951eed.jpg

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

W ogóle to jaki jest max gearscore na chwilę obecną? Da się go podkręcać teszkami jak w jedynce przy stole optymalizacyjnym? Niektórzy piszą że 450 ale ja widziałem kolesia w kryjówce który miał ponad 500 

Opublikowano
W ogóle to jaki jest max gearscore na chwilę obecną? Da się go podkręcać teszkami jak w jedynce przy stole optymalizacyjnym? Niektórzy piszą że 450 ale ja widziałem kolesia w kryjówce który miał ponad 500 

Jak czytałem artykuły iw internecie to max 450. Chyba że da się go podkręcić optymalizacja i modyfikacjami jakoś jeszcze.
  • Plusik 1
Opublikowano
450 ale podobno dzięki rekalibracji można wyżej. Choć to raczej bug jest i nie było zamierzone.
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Kolos28 napisał:

Wiem, że to nikogo ale

No i znowu podnoszenie rozdzialki na siłe najlepiej nie wyszło. Bardzo wiele ustawień niestety "lower than lowest Setting on PC" , co od razu widać po szczegółach, odwzorowanie terenu, czy detalach tekstur. 

Szkoda ze nie dali moiwosci zmiany rozdzialki na konsolach, bo nawet na gtx 1060 gra chodzi w 80 fpsach przy 1080p...

Edytowane przez easye