Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 A oni na tej konfie mówili konkretnie o SP za free czy o 3 dodtkach które wyjdą za free. Bo już nie pamiętam. To jest różnica. Bo te dodatki nie muszą wchodzić w skład SP. Będą to jakies darmowe pierdoły w stylu Nabrzeża 93 czy jakaś misyjka fabularna a konkretne rzeczy pójdą do SP. Ubi to spółka giełdowa a giełda pamięta każde słowo szczególnie wypowiedziane podczas najważniejszych targów w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 No o tych dodatkach... Czyli może być tak jak mówisz (z tym, że Pier 93 "pierdołą" bym nie nazwał, bo wnosi do gry dużo więcej niż taki płatny Underground). Tak czy siak kupuję wersję standardową, a SP się łyknie w jakiejś promocji i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 (edytowane) Pier 96 spoko ale przy takim Survivalu który był elementem SP to jest pierdoła. Czyli raczej wszystko jasne. Celowo na konferencji nie powiedzieli o SP tylko o dodatkach. A my naiwni gracze automatycznie powiązaliśmy to z SP i myśleliśmy że Ubi takie fajne a tu cyk zanim się obejrzeliśmy to wyruchali nas w du.pe bez mydła xD Edytowane 22 sierpnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Tak czy inaczej idzie wyrwać cyfrę za niecałe 200 zł i to z SP Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 21 godzin temu, Wredny napisał: a SP się łyknie w jakiejś promocji i tyle. A poniżej ostateczne rozwiązanie wszystkich zje..banych wersji The Division 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 No to tak jak mówiłem, jak gra będzie dobra, nie będzie zawalona bugami i innymi śmieciami jak w przypadku początki premiery The Division, to się kupi normalnie SP i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 30 minut temu, Ryo-San napisał: uuuu ale rak Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 Rak to jest wersja ultimate. Chora dopłata za to żeby dostać dwie skórki i jedno ulepszenie - co za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 Godzinę temu, Ryo-San napisał: A poniżej ostateczne rozwiązanie wszystkich zje..banych wersji The Division 2 Czyli koorva co? Gold? Bo inaczej nie kupię Season Pass? Coraz lepiej widzę... A może zrobię tak, jak z pierwszą Dywizją? Kupię za 59,90 w Biedronce, dorzucę SP w promocji i będę się zayebiście bawił po tym, jak już wszyscy ją przetestują... Coraz bardziej kusi mnie ta opcja po takich zagrywkach ze strony UBI. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 3 godziny temu, Wredny napisał: Czyli koorva co? Gold? Bo inaczej nie kupię Season Pass? Coraz lepiej widzę... A może zrobię tak, jak z pierwszą Dywizją? Kupię za 59,90 w Biedronce, dorzucę SP w promocji i będę się zayebiście bawił po tym, jak już wszyscy ją przetestują... Coraz bardziej kusi mnie ta opcja po takich zagrywkach ze strony UBI. Dobrze Cię rozumiem tęsknie za czasami gdy wszystko było prostsze, szło się do sklepu kupowało jedną wersję gry, bez potrzeby studiowania tabel poszczególnych edycji, bez season passów, bez potrzeby wyczekiwania na patche (jak w SoT). Irytuje i męczy mnie ten trend gier usług i jako że też nie mam wielkiego parcia na gierke, to pewnie jak wspomniałeś, kupie ją rok po premierze. Kiedy gierka odpowiednio stanieje i odpowiednio się rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2018 8 godzin temu, oni napisał: bez potrzeby studiowania tabel poszczególnych edycji Akurat w tym to mistrzostwo mają tylko produkty od UBI. Tak czy inaczej nauczony doświadczeniem gry już na premierę raczej nie kupię, a nawet jeśli to w jakiejś mocnej cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2018 13 godzin temu, Wredny napisał: Bo inaczej nie kupię Season Pass? Nie no kupisz po prostu w sklepie MS nie da się narazie kupić oddzielnie, ale nie sądze, że tak będzie na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 W dniu 23.08.2018 o 19:59, Wredny napisał: Kupię za 59,90 w Biedronce, dorzucę SP w promocji i będę się zayebiście bawił po tym, jak już wszyscy ją przetestują... Możesz jeszcze złożyć preorderka na Ultimate'a na tureckim PSNie. Turecka lira leci na pysk i TD2 Ultimate można kupić tam za ok 270 zł (u nas 450) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 Wiesz, że gardzę cyfrówkami - pudełko musi stanąć na półce Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 2 minuty temu, Wredny napisał: Wiesz, że gardzę cyfrówkami - pudełko musi stanąć na półce upieranie się przy multiplayerowej grze usłudze na licencje w pudełku (bo grą na własność nie można tego nazwać) xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 NIby tak (podobnie jak z Destiny czy ELITE: Dangerous), ale jak mi serwery wyłączą to zostanie mi chociaż kawałek plastiku i papierki do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 2 godziny temu, Wredny napisał: NIby tak (podobnie jak z Destiny czy ELITE: Dangerous), ale jak mi serwery wyłączą to zostanie mi chociaż kawałek plastiku i papierki do kompletu To sobie kupisz za 20 złotych, bo tak te gierki latają po dwóch latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 No ale ja chcę zagrać na premierę. Poza tym nie po 20zł, ale przynajmniej te 50 - nawet dziś. OLXa nie liczę, bo tam więcej wałków niż normalnych transakcji. Tak czy siak kupuję podstawową wersję pudełkową i już, a jak to będzie z Season Passem to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 (edytowane) Gameplay TD2 z wczorajszego PAX West 2018 (zaczynają trochę z innej strony niż w przypadku dema z E3) Edytowane 2 września 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 września 2018 (edytowane) Trochę informacji o broniach(egzotyki będzie można znaleźć/wydropić w określonych miejsach na mapie, dojdzie jedna nowa klasa broni), modach(będzie się je odblokowywało, nie będą już dropić i nie będą zajmować miejsca w plecaku), granatach(6 różnych rodzajów, granaty będą powiązane z konkretną specjalizacją), talentach (wszystkie będą nowe, mają także odgrywać większą rolę w budowaniu builda, talent na broni będzie teraz powiązany z jakimś konkretnym elementem wyposażenia). Jak widać system zostanie kompletnie przemeblowany . https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/news-updates/335911/intelligence-annex-weapons-in-the-division-2 Edytowane 28 września 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 28 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2018 (edytowane) Podoba mi się ten pomysł z modami, nie będzie już takiego bałaganu jaki mamy w jedynce. No jest nieźle jak wszystko zmieniają. Ciekawe, co to za nowa klasa broni będzie, może melee? Może łomy, miecze czy co?Takie zmiany są imo lepsze, co może spotkać grę, niż mielibyśmy mieć znowu to samo, co w jedynce. Edytowane 28 września 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 września 2018 (edytowane) Tutaj kluczem będzie przede wszystkim zbalansowanie specjalizacji czyli sharpshooter (snajpa), demolitionist (granatnik) i survivalist (kusza). Jak to im się uda to sądzę że będzie z górki. Trochę dziwne będzie to dropienie konkretnych egzotyków na konkretnym obszarze mapy(może być łatwiej i szybciej a nie o to przecież w tym chodzi) no ale pewnie wiedzą co robią. Edytowane 28 września 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 28 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2018 Również dobrze drop tych egzotyków na obszarze może mieć 1% także wiesz. No ale również to mogą być mocniejsze moby, jakieś grupki albo opór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 Jak ktoś się wybiera na PGA to demko z E3 jest do ogrania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi