PlastikowySmalec 60 Opublikowano 23 marca 2019 Opublikowano 23 marca 2019 O co chodzi z tą aktywnością w teatrze "zapasowa linia komunikacyjna" ????? wszędzie byłem i dalej mi się to świeci na dole po lewej Jakby co to wysłałem prośbę o dołączenie do klanu Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) Jak uruchamia się potyczki? Edytowane 24 marca 2019 przez szurubur Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Jeszcze ich nie uruchamiałem, ale zdaje się że widziałem stacje w Białym domu. Na prawo od wejścia, pod lądowiskiem helikopterów. Gdzie swoją drogą jest też crafting station i rekalibracja. I najważniejsze, NIKOGO tam nie ma i nie słychać tego ciągłego pie.rdolenia "Hello agent" "Is that this agent?" "Suck my dick agent" etc. Cytuj
PiotrekP 1 755 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) Zrobiłem misję z akumulatorami. Tzn. pierwszą część. Uwolniłem technika i myślałem, że to tyle, ale potem (jak sobie szedłem ulicą) odezwał się i kazał mi się spotkać w jakimś sklepie. Problem w tym, że umknęła mi nazwa i nijak nie mogę tej misji znaleźć, także po mapie. Google też nie pomaga. Ktoś to kojarzy i wie gdzie to jest, albo jak to sprawdzić? Sorry, ale dalej trochę tu nie ogarniam. @El Loco Chocko edit: dobra, nieważne, nie mogę oznaczenia na fonie skasować Edytowane 24 marca 2019 przez PiotrekP Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Jak uruchamia się potyczki?Klikasz wejście w mapę i przewijasz w lewo. Druga zakładka od lewej. Cytuj
yab 572 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Jestem na tier 4, gs ~450 i nie mogę rozpocząć misji gdzie wstęp jest od gs 425 (nie pamiętam nazwy) Coś trzeba zrobić jeszcze? W opisie misji nie ma dodatkowych informacji. Miał ktoś tak? Ktoś wskoczył na tier 5? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Dobiłem do 450 i pojawiło się małe rozczarowanie względem Dark Zona, bo to co w jedynce było priorytetem gdzie wspólne wypady po lepszy drop z dawką adrenaliny grały pierwsze skrzypce tak tutaj w Strefie Mroku pustki na serwerach i do niczego nie motywuje.Wczoraj przez dobre 3h spotkałem tylko jednego gracza. O singla tym razem bardzo sie postarano tak DZ wypada blado a szkoda bo na to drugie głównie się nastawiłem Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Piąty świat jak i Tidal Basin są zablokowane jak na ten moment. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Godzinę temu, Oldboy napisał: Wczoraj przez dobre 3h spotkałem tylko jednego gracza. O singla tym razem bardzo sie postarano tak DZ wypada blado a szkoda bo na to drugie głównie się nastawiłem Jak dla mnie to jest niemożliwe. Może coś się zyebalo. Ja jak biegałem po DZcie to co chwila migały podjęcia a jak ktoś do mnie dołączał to przenosiło na inny serwer bo ten był full. Na każdym z 3 DZtow był zawsze full więc dziwne. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Panowie pytam ponownie o tą ZAPASOWA LINIE KOMUNIKACYJNĄ w osadzie Teatr, o co chodzi z nią? ciągle mi się pojawia wykrzyknik w dolnym lewym rogu a druga sprawa jestem w już w klanie i można coś oddawać jakieś itemy itp żeby się klan rozwijał i exp? jak to wygląda ? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Panowie pytam ponownie o tą ZAPASOWA LINIE KOMUNIKACYJNĄ w osadzie Teatr, o co chodzi z nią? ciągle mi się pojawia wykrzyknik w dolnym lewym rogu Musisz zrzucić ciężarek żeby można było się wspinać po linie e: Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, PlastikowySmalec napisał: jestem w już w klanie i można coś oddawać jakieś itemy itp żeby się klan rozwijał i exp? jak to wygląda ? Jak wejdziesz w zakładkę klan to tam masz postępy. Rób przy okazji to co jest tam napisane no i po prostu graj. Klanowe punkty doświadczenia lecą też jak grasz sam więc cały czas pomagasz klanowi. Kurde do odblokowania wszystkich skillowów brakuje mi jeszcze aż 14 zasobników SHD a wszystko na mapie poczyszczone. WTF? Edytowane 24 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 22 minuty temu, gamerTHC napisał: Musisz zrzucić ciężarek żeby można było się wspinać po linie e: no własnie zrzuciłem go bo też mi się wydawało że chodzi o to, dalej się to pojawia, czyżby bug ? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Tam są dwie linki z ciężarkami. Pewnie odblokowales tylko jedną Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Są dwie pierwsza zaraz po lewej stronie po teleporcie do teatru (fot 1) a druga na samej górze naprzeciwko kwatery tej laski z fabuły (fot 2) Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) 42 minuty temu, Ryo-San napisał: Jak wejdziesz w zakładkę klan to tam masz postępy. Rób przy okazji to co jest tam napisane no i po prostu graj. Klanowe punkty doświadczenia lecą też jak grasz sam więc cały czas pomagasz klanowi. Kurde do odblokowania wszystkich skillowów brakuje mi jeszcze aż 14 zasobników SHD a wszystko na mapie poczyszczone. WTF? Prawdopodobnie masz do zebrania 4 ukryte przy białym domu, oraz nie odblokowałeś 2 misji pobocznych. P.s: podobno na ten moment najlepszy set ma wartość 470, choć ludzie mają po 469 i ciężko to dopiac. Edytowane 24 marca 2019 przez Zdunek Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Wczoraj przez dobre 3h spotkałem tylko jednego gracza. O singla tym razem bardzo sie postarano tak DZ wypada blado a szkoda bo na to drugie głównie się nastawiłem A ja wczoraj na dz po dosłownie kilku minutach zostałem ubity przez 4 rogali Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Zdunek napisał: Prawdopodobnie masz do zebrania 4 ukryte przy białym domu, oraz nie odblokowałeś 2 misji pobocznych. Faktycznie miałem dwie ukryte misje ale za nie dostałem skrzynek SHD. Da się jakoś namierzyć o które misje chodzi? Edytowane 24 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 4 dni przegrane a jeszcze nie widziałem tych marek wyposażeniaCeska Vyroba, Golan Gear, Yaahl Gearhttps://i.imgur.com/3M1tZ0Q.png Cytuj
Wredny 9 506 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Odnośnie wyposażenia to jestem pod wrażeniem, jak każdy najmniejszy jego element (plecaki, holstery, klaty) jest wymodelowany. Każda marka, rodzaj, ma inny wygląd, różni się masą szczegółów i to na etapie początkowych leveli, gdzie przecież co chwila mielimy te goowienka. Masa pracy została w to włożona - niezły kontrast w stosunku do Anthem, gdzie wszystko wygląda tak samo. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 Panowie, czy tak jak w D1 do 30 levela nie warto bawić się w jakieś zaawansowane sety? tylko ubierać "co lepsze" ? Następna sprawa, wypadają wam jakieś czapki albo okulary? mi jeszcze nic nie wypadło i biegam bez czapki... Cytuj
Wredny 9 506 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) Myślę, że tak - do 30 levelu to człowiek i tak łapie, co mu w ręce wpadnie. I tak - zarówno czapki, jak i okulary parę razy mi dropnęły. Edytowane 24 marca 2019 przez Wredny Cytuj
PiotrekP 1 755 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) Dlaczego Campus mam zamknięty? Dziennik nakazuje mi się tam udać, ale wszystkie wejścia są zamknięte. Jak je otworzyć? Nawet "linia kompasu" kieruje mnie do bramy. Dodam, że kiedyś robiłem misje u znajomego dla kampusu "Siedziba Banku" i mam ją oznaczoną jako ukończoną. Edytowane 24 marca 2019 przez PiotrekP Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 24 marca 2019 Autor Opublikowano 24 marca 2019 Szkoda, że w tej części jest mało skażonych budynków do zwiedzania w porównaniu do jedynki. Lubiłem zwiedzać te kwarantanny w budynkach i odsłuchiwać wiadomości, co tam się działo. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) Pierwsza walka z Łowcą To naprawdę było piękne. Ten scoorwiel jest tak ogarnięty że w pewnym momencie człowiek myśli że gra z prawdziwym graczem. We 4 walczyliśmy z nim naprawdę bardzo długo(co chwilę odnawiał pancerz). A.I jak i sama moc Huntera miażdżą jajca. BTW co oznaczają te ikonki w okręgu pod talentami? Edytowane 24 marca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi