Opublikowano 2 kwietnia 20196 l @20inchDT w zasadzie tak. Jeszcze maja dojść 8 tajnych misji, dodatkowe polowania i projekty. Cała reszta to kosmetyka. W Jedynkę nikt nie gra PvP? Wiem że na DZcie jest cały czas sporo ludu a w Last Stand i Potyczke nie grałem od września 2018 ale nie wierzę że jest tam pusto. A jeśli chodzi o achievmenty to żeby wbić fulla to spokojnie to zrobisz z jednym znajomym.
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l 27 minut temu, Ryo-San napisał: @20inchDT w zasadzie tak. Jeszcze maja dojść 8 tajnych misji, dodatkowe polowania i projekty. Cała reszta to kosmetyka. W Jedynkę nikt nie gra PvP? Wiem że na DZcie jest cały czas sporo ludu a w Last Stand i Potyczke nie grałem od września 2018 ale nie wierzę że jest tam pusto. A jeśli chodzi o achievmenty to żeby wbić fulla to spokojnie to zrobisz z jednym znajomym. Last Stand kompletnie opuszczony jest. Wczoraj wieczorem spróbowałem po raz kolejny i myślałem, że uda się, bo brakowało tylko 4 osób, ale po 10 minutach ludzie zrezygnowali i wyszli z lobby.
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: ale w tryby pvp nikt nie gra (żegnajcie achievementy). W jedynce to masz tylko dwa trofiki gdzie przydaje się pvp (z tego co pamiętam). Jeden trofik był za podjęcie zrzutu w każdej strefie a drugi to.. wytłuczenie chyba 20tu graczy. Oba pucharki były do zrobienia we dwójkę. Co do Division2.. czy to standard że widząc jednego bandziora na ulicy i po strzeleniu do niego, klonuje/zamienia się on w ułamku sekundy do trzech gagatków? Poza tym w lewym dolnym rogu migają mi pod skosem napisy dotyczące bieżących informacji o dropach, crafcie i celach. Gram na próbę już kilka godzin i jakoś nie mogę się do D2 przekonać. Strzelanie mało odkrywcze i ekscytujące, niemal takie samo jak w jedynce, tylko lokacje inne i zmienionych kilka aspektów w mechanice i koncepcji gry..
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Qurwaaa, klucze z Łowców mi nie lecą, mam tylko jeden Teraz już nawet nie da rady ich przywołać, coś się zyebało u mnie, jak dołącze do ziomków też nie chcą wypaść.
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l 41 minut temu, SebaSan1981 napisał: Co do Division2.. czy to standard że widząc jednego bandziora na ulicy i po strzeleniu do niego, klonuje/zamienia się on w ułamku sekundy do trzech gagatków? Poza tym w lewym dolnym rogu migają mi pod skosem napisy dotyczące bieżących informacji o dropach, crafcie i celach. Gram na próbę już kilka godzin i jakoś nie mogę się do D2 przekonać. Strzelanie mało odkrywcze i ekscytujące, niemal takie samo jak w jedynce, tylko lokacje inne i zmienionych kilka aspektów w mechanice i koncepcji gry.. Jak to się klonują O.O Normalnie masz ekipy mobów na mieście ale o klonowaniu pierwsze słyszę. Imformacje w na dole to w zasadzie pojawia się tylko jak inny agent prosi o pomoc. No chyba że na początku coś tam jeszcze wyskakuje. Dla mnie w Dywizji strzela się tak samo zayebiście jak w Uncharted czy The Last od US, do tego jeszcze dochodzi milion zmiennych w postaci statystyk, buildow, skillów, talentów, modów i współczynników. Dwójka jest w zasadzie w każdym aspekcie lepsza od Jedynki i przede wszystkim inna. Strzelanie mało ekscytujące? Rozkmin sobie w drużynie misje na wymagającym czy PvP w DarkZone. To jest esencja tej gry. Coop to podstawa, komunikacja głosowa, taktyka, staretgia. Nie chcę bezpośrednio porównywać TD2 do R6 czy GR2 bo to zupełnie inne gry ale mam wszystkie 3 i to Dywizja daje mi najwięcej frajdy z gry (oczywiście ocena jak najbardziej subiektywna.) @Figuś ja mam 7/8 (na wszystkich 12 Łowców) i też już nigdzie nie lecą klucze (w sensie nawet w świecie innego Agenta). Chodzi o to że Łowców trzeba prawdopodobnie pokonać w odpowiedniej kolejności ale jak mogę Cię (i się też przy okazji) pocieszyć to z tej skrzynki za 8 ivory keys loot doopy nie urywa a klucze pewnie i tak będzie można jakoś zdobyć. Edytowane 2 kwietnia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l 43 minuty temu, Ryo-San napisał: Strzelanie mało ekscytujące? Rozkmin sobie w drużynie misje na wymagającym czy PvP w DarkZone. To jest esencja tej gry. Coop to podstawa, komunikacja głosowa, taktyka, staretgia. Niom z tym klonowaniem jednego miglanca w kilku miałem już ze dwa albo trzy razy. Zapewne na skutek docierania do przeciwników z biegu, jeden się doczytał ledwie i dopiero po ostrzale powielił się do całej bandy. Co do taktyk i rozkminiania to jest to element w D2 zdecydowanie na plus. Uwielbiałem to w jedynce, w innych grach także. Może po prostu kilka godzin to za mało aby się przekonać. Z niektórymi tytułami tak już jest że zaczynają wkręcać nieco poźniej. No nic.. gram dalej, zbieram znajdźki z plecaków, oczyszczam rejony, biegam, zwiedzam.. to w D2 jest super
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l @SebaSan1981 dołącz do naszego forumimgowego klanu (jak grasz na PS4) Anarchy Corps. Dywizja to gra stworzona do kooperacji jak i do drużynowego PvP. Samemu jest oczywiście też fajnie, z randomami jeszcze lepiej ale w zgranej drużynie to jest dopiero koorwa petarda. A co do tych kilku godzin które masz nabite do dla porównania dodam że kilka godzin to można bawić się w menusach nad złożeniem dobrego autorskiego builda także jeszcze wszystko przed Tobą : ) Edytowane 2 kwietnia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Hah, pewnie że chcę dołączyć, cenię bardzo co-opa w dobrym towarzystwie, zawsze jest kupa śmiechu i żartów... tylko coś nie mogę znaleźć tej nazwy w wyszukiwarce społeczności Nawet filtrowanie wg zawartości/języka nie pomogło. A co do tego siedzenia w menusach to aż mi przypomniałeś te długie żonglowanie ustawieniami, setami aby klasa agenta była jak najwyższa i procenciki do cooldownów, criticali i leczajek się zgadzały. Zwłaszcza po randomowych lootboxach ze sklepiku albo dobrych podjeciach z DZ tak było bo tam farmienie lootu szło najlepiej.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Z zadowoleniem przyjąłem w TD2 zmniejszony odrzut od karabinków szturmowych - wcześniej niemal ich nie używałem bo były dla mnie (na padzie) niegrywalne i to pomimo pakowania w stabilność. Ale mam pytanie: jeśli jestem w endgame na 2 poziomie (lvl wyposażenia 310) , a ekipa do której chcę dołączyć na czwartym to czy: 1. Tak się da? 2. Na jakim poziomie wyląduję?
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Godzinę temu, friedrich napisał: Ale mam pytanie: jeśli jestem w endgame na 2 poziomie (lvl wyposażenia 310) , a ekipa do której chcę dołączyć na czwartym to czy: 1. Tak się da? 2. Na jakim poziomie wyląduję? 1. Da się dołączyć 2. Będziesz na tym poziomie świata na którym jest host, czyli jak będzie na 4 to będziesz na 4WT, ale itemy też na tym poziomie będą ci lecieć czyli na 440-450GSa, ale na początku szykuj się na ginięcie od strzała
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l 10 godzin temu, 20inchDT napisał: Kupiłem jedynkę, spodobała mi się, ale w tryby pvp nikt nie gra (żegnajcie achievementy). Co? Absolutnie nie.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l 3 minuty temu, Voytec napisał: Co? Absolutnie nie. Ja bym się zapytał na czym kolega gra, bo na ps4 wiadomo że nie ma problemów na klocku różnie może z tym być
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l 6 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Hah, pewnie że chcę dołączyć, cenię bardzo co-opa w dobrym towarzystwie, zawsze jest kupa śmiechu i żartów... tylko coś nie mogę znaleźć tej nazwy w wyszukiwarce społeczności Nawet filtrowanie wg zawartości/języka nie pomogło. A masz już odblokowaną opcje klanów? Bez problemu powinieneś wyszukać ale w razie czego wysłałem Ci zapke.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l 17 godzin temu, Figuś napisał: Qurwaaa, klucze z Łowców mi nie lecą, mam tylko jeden Teraz już nawet nie da rady ich przywołać, coś się zyebało u mnie, jak dołącze do ziomków też nie chcą wypaść. Dobra trochę poczytałem i temat kluczy jest zbugowany(bardzo dużo osób ma 7/8 ale są też tacy nieszczęśnicy jak Ty z jednym czy dwoma xD) , mają to ogarnąć w piątek z nowym patchem. Wcześniej dało się to obejść wchodząć do świata innego gracza i zabijając jeszcze raz Łowcę, teraz to nie działa i trzeba czekać do piątego. edit: piątkowy patch z grubsza Edytowane 3 kwietnia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Autor UUUU FOV SLIDER - to jest najlepsza opcja. Jak ty mnie massive zaimponowałeś w tym momencie
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Ciekaw jestem czy zwykłe PS4 mocno ucierpi na stracie płynności przy ewentualnej zmianie FOV. Ogólnie to kozak zmiany, jestem pod dużym wrażeniem że to jeszcze miesiąc od premiery nie minął a oni tyle rzeczy naprawiają (np. wymagania na skill mody). Liczę na to, że w którymś z patchy przemyślą jednak zarządzanie ekwipunkiem bo przez to, że teraz przy rekalibracji przenosimy talenty to czasami ciężko zdecydować co trzymać a co sprzedawać/niszczyć. Mogliby to rozwiązać tak, że talenty z broni która niszczysz zapisują sie na stole do craftingu czy coś.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc.jpg.html
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l W piątek startuje też event Invasion Battle of D.C Poniżej nagrody do zdobycia.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l 3 godziny temu, Darion93 napisał: Liczę na to, że w którymś z patchy przemyślą jednak zarządzanie ekwipunkiem bo przez to, że teraz przy rekalibracji przenosimy talenty to czasami ciężko zdecydować co trzymać a co sprzedawać/niszczyć. Mogliby to rozwiązać tak, że talenty z broni która niszczysz zapisują sie na stole do craftingu czy coś. Dokładnie a jak już chcieliby przy tym zostać to niech dadzą co najmniej z 200 miejsca w ekwipunku i w skrzyni bo przebieranie w złotkach przez to robi się zbyt czasochłonne.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l 13 godzin temu, Ryo-San napisał: A masz już odblokowaną opcje klanów? Bez problemu powinieneś wyszukać ale w razie czego wysłałem Ci zapke. Ok dopiero obczaiłem że muszę jakiś progress zrobić aby te klany odblokować. Jak tylko to zrobię to dołączę to klanu.. Dzięki i do usłyszenia!
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l Autor Jest sens siedzieć w klanie w ogóle? Dobre nagrody za zbieranie expa dla klanu są? Jakieś ciekawe schematy?
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l Cześć, Z radością przesyłamy Ci kod na Capitol Pack na PS4. OTO TWÓJ KOD : MQQT-4PNK-QLDG PS4 oczywiście