Faka 3 987 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2019 (edytowane) Ok, ten patch widzę, więcej spiedolił niż poprawił XD. Poszedłem na polowanie, bo zadanie codziennie jest. W jednej lokacji tekstury w ogóle się nie wczytują i na dodatek wywaliło mi po za teksturę i wypadłem na dół. Co jeszcze zapomniałem? A tak, porzucenie projektu na nową rozpiedala dźwięk na atomy, ciągle non stop brzęczy i tylko relog pomaga. QWA MAĆ. Edytowane 5 kwietnia 2019 przez Faka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Te nowe misje z inwazją na tier5 nawet na poziomie trudnym są nieźle hardcorowe a tam jeszcze wisi wymagający i heroiczny xD Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 kuźwa, 30 sie zbliża a ja dalej nie wiem jaka specjalizacja Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 (edytowane) @PlastikowySmalec zawsze możesz zresetować punkty specjalizacji i wybrać sobie inną, później i tak będziesz miał wszystkie 3 więc luźno. Na początek chyba najłatwiej jest z granatnikiem, chociaż ja zaczynałem od snajpy TAC 50 i też była gitarra. Poziom heroic - przeżywalność agentów max 2 min póki co (od momentu otworzenia ognia do przeciwników) xD Edytowane 5 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2019 Zastanawiam się czemu mam 92% Najazd czarnego kła i pokazuje mi zadanie jedynie "Specjalizacja", ktoś wie ocb? Podchodzę do typa i nic się nie dzieje. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Godzinę temu, Faka napisał: Zastanawiam się czemu mam 92% Najazd czarnego kła i pokazuje mi zadanie jedynie "Specjalizacja", ktoś wie ocb? Podchodzę do typa i nic się nie dzieje. Olej to. Póki co rób priorytety czyli Tidal Basin, najazdy, Kapitol i znowu Tidal Basin. Btw poziom trudny w Twierdzach naprawdę daje w kość Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Panowie o co chodzi z tym modem PROTOKÓŁ ? jest tylko w armorze po 30 levelu ? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 12 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie o co chodzi z tym modem PROTOKÓŁ ? jest tylko w armorze po 30 levelu ? Zrób screena to Ci powiem bo to idzie spamiętać tych wszystkich modów Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 2 godziny temu, Ryo-San napisał: Zrób screena to Ci powiem bo to idzie spamiętać tych wszystkich modów Ok już ogarnąłem drugie pytanie, niektóre skrzynki SHD są tak umiejscowione że za cholere nie da się tam wejść, błąd gry czy o co chodzi ? np w foggy bootom tam przy punkcie kontrolnym https://division2map.com?locationIds=6119 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2019 Da się, poszukaj jednego takiego miejsca, co leży żółta szmata, chyba na samochodzie, ciężarówce będzie i przejdziesz do takiego zamkniętego osiedla. Również znajdziesz tam przedmiot kolekcjonerski, obraz prezydenta. Tutaj trzeba się trochę nagłowić jak dostać się do niektórych skrzynek, co mi się spodobało. 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Już też ogarnąłem ;] Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Czy broń można kalibrować? Ciągle mam info że brak materiałów, skąd je wziąć? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 3 minuty temu, szurubur napisał: Czy broń można kalibrować? Ciągle mam info że brak materiałów, skąd je wziąć? Ale których materiałów? Bo kasa jest za sprzedaż broni, pewne elementy są po zniszczeniu broni a inne są z modów Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2019 (edytowane) Z broni jest tylko stal za zniszczenie, mody się nie niszczą, bo mamy je po prostu na stałe, a kalibrować można skille na broniach tylko i ewentualnie staty typowo dla danej broni. Materiały zbierasz po świecie ot co. Mody które rozwalasz i są do skilli i gearu dostajesz tylko drukarkę. A i zapomniałem dopisać, że nie można kalibrować broni utworzone na stole, nie bo nie i uj, tak sobie massive postanowiło. Edytowane 6 kwietnia 2019 przez Faka Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Ale można z niej ukraść Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 7 godzin temu, Faka napisał: , mody się nie niszczą, bo mamy je po prostu na stałe, lol mówię o modach do ekwipunku i skilli a nie do broni Cytuj
PiotrekP 1 755 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Taka ciekawostka: jeden z typków w przejętym punkcie kontrolnym krzyknął "They killed Kenny!" Wczoraj też robiliśmy pierwszą twierdzę (26lvl) i na full ekipie zajęło nam to godzinę, ale graliśmy ostrożnie. I tak było intensywnie. Niestety patch zebał używanie zielonej chmurki i z początku myślałem, że coś się zepsuło, ale trzeba klikać szybko dwa razy. Cytuj
yab 572 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 20 minut temu, PiotrekP napisał: Niestety patch zebał używanie zielonej chmurki i z początku myślałem, że coś się zepsuło, ale trzeba klikać szybko dwa razy. No zyebali to ogromnie. Zdarza się że strzelam z tego do przeciwników Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Ludki patch nic nie z(pipi)al, samoleczenie od poczatku bylo pod dwuklikiem LB, wystarczy czytac opisy skilli. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 1 minutę temu, KOMARZYSKO napisał: Ludki patch nic nie z(pipi)al, samoleczenie od poczatku bylo pod dwuklikiem LB, wystarczy czytac opisy skilli. No to zyebali na premierę w takim razie, ale było to lepsze rozwiązanie, cyk L1 i leczonko, a no i jak miałem 5szt leczenia tak teraz mam 4 Cytuj
yab 572 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 15 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Ludki patch nic nie z(pipi)al, samoleczenie od poczatku bylo pod dwuklikiem LB, wystarczy czytac opisy skilli. Miałem na myśli to, nie wiem co Ty miałeś Revamped the Chem launcher skill platform. Pressing the skill button will now equip the chem launcher similar to swapping to a weapon. The player can aim and shoot with normal weapon controls, as well as run with the skill and blindfire it. Quick deploy at the agents own position is still available for the repair version of the chem launcher, using the same controls as before. Unequipping the Chem launcher can be done using the skill button, the B (XBOX) / Circle (PS4) button or just using the weapon swap controls. https://forums.ubi.com/showthread.php/2032255-Patch-Notes-Invasion-Battle-for-D-C-April-5th-2019 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2019 7 godzin temu, _Be_ napisał: lol mówię o modach do ekwipunku i skilli a nie do broni Nie sprecyzowałeś dokładnie więc wolałem chłopakowi dokładnie opisać proces niszczenia przedmiotów i używania rekalibracji. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Chce zdobyć jedną z masek, ta gdzie trzeba strzelić w obrazki na oknach. Strzelam i nic Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2019 (edytowane) Próbowałeś parę razy strzelać w tarcze? Bo mi też nie chciało wyskoczyć za pierwszym razem. Ja to strzelałem do oporu dopóki nie wyskoczył. Albo inaczej, zrobiłeś poboczne zadanie związanie z uratowaniem typa division, który został porwany? To jest z hunterem. Bo wydaje mi się, że najpierw trzeba zrobić to, a potem można polować na wszystkich hunterów. Edytowane 7 kwietnia 2019 przez Faka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi