Mardok1986 34 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Siemka Ktoś ogarnął tą nową misję poboczną, która się pojawia na WT5? Bo jest taki problem, jak miał ktoś wyżej, że nie pojawia się znacznik, wisi ona w zadaniach pobocznych i myślałem, że się odpali jak się pójdzie do tej lokacji, ale nic, pusto i cicho. W necie trochę tego jest, że może jest zbugowana, albo ja nie wiem, w jakieś inne miejsce trzeba się udać? Albo jest jakiś trik, który ją odpala? Tak btw, wczoraj dostawałem białej gorączki na tej twierdzy po lewej stronie mapy, ni cholery nie dało się jej ukończyć z randomami na trudnym, nie do przejścia jest ostatnie starcie po rozwaleniu tych 2 dużych zbiorników paliwa, ludki tak nieogarnięte, że zaliczają momentalnie zgon... Mam tutaj podejrzanego, czyli magiczny GS, który chcą podbić wszelkimi możliwymi sposobami, masakra. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Faka napisał: Nie sprecyzowałeś dokładnie więc wolałem chłopakowi dokładnie opisać proces niszczenia przedmiotów i używania rekalibracji. No ale sam użyłeś słowa mod xd że raz sie nie niszczą a raz że się niszczą Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2019 Nie zrozumiałeś, mody do broni nie niszczą się, mody do skilli się niszczą i dostajesz drukarkę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Jezu faka zrozumiałem. Po prostu napisałem mody i tyle. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2019 (edytowane) 21 minut temu, Mardok1986 napisał: Siemka Ktoś ogarnął tą nową misję poboczną, która się pojawia na WT5? Bo jest taki problem, jak miał ktoś wyżej, że nie pojawia się znacznik, wisi ona w zadaniach pobocznych i myślałem, że się odpali jak się pójdzie do tej lokacji, ale nic, pusto i cicho. W necie trochę tego jest, że może jest zbugowana, albo ja nie wiem, w jakieś inne miejsce trzeba się udać? Albo jest jakiś trik, który ją odpala? Tak btw, wczoraj dostawałem białej gorączki na tej twierdzy po lewej stronie mapy, ni cholery nie dało się jej ukończyć z randomami na trudnym, nie do przejścia jest ostatnie starcie po rozwaleniu tych 2 dużych zbiorników paliwa, ludki tak nieogarnięte, że zaliczają momentalnie zgon... Mam tutaj podejrzanego, czyli magiczny GS, który chcą podbić wszelkimi możliwymi sposobami, masakra. Pewnie chodzi Ci o Judiciary Square metro poboczne? To jest zbugowane, to zadanie już wcześniej robiliśmy. Tak samo mam zbugowane specjalizacje, gdzie najazd kła mam na 92%. Po pierwsze randomy mają ujowy gear i ujowe bronie, stąd w pizdeczkę nuby dostają na trudnych misjach. GS nie równa się dobry gearem. Tak samo jak wchodziłeś w T4 i też nie było kolorowo. Trzeba trochę czasu zanim ten T5 się ułatwi graczom, którzy już zdobędą dobre przedmioty i sensowne buildy, to będziesz z automatu robił te trudne misje, a potem wymagające, a jak się zachce to i heroiczne. Spokojnie sobie zbieraj gear, dobre przedmioty i nie z łapanki, co podbija gs, bo potem się wszyscy dziwią jakie baty dostają na trudnych misjach Edytowane 7 kwietnia 2019 przez Faka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 (edytowane) Jak ktoś ma chrapkę na egzotycznego LMG odradzam chodzić samemu po okupowanym DZcie (największa szansa na drop tej broni). Wszędzie same rogale biegają, strzelają do wszystkiego co się rusza lub czaja się po 4 przy podjeciach. Jak nie jesteście co najmniej w 3-4 osobowym teamie to nawet nie próbujcie nic podejmować. Edytowane 7 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
Mardok1986 34 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Ja wiem jak w to grać, ja nigdy nie dostawałem batów na trudnym na WT4, a i wymagający się przechodziło . Tylko wtedy każdy już miał 450 i w miarę coś sensownego a tutaj wszystko z łapanki i tylko utrudniają grę. Cytuj
Wredny 9 506 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Jaki jest teraz najwyższy GS? Bo widziałem typka z 503. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 6 minut temu, Wredny napisał: Jaki jest teraz najwyższy GS? Bo widziałem typka z 503. Sztywny pińcet ale że można na stole rekalibracyjnym podkręcać GS to na luzie można wyciągnąć 510 samą rekalibracją a możliwe że z heroiców leci nawet coś powyżej 500. Także 510 to minimum. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Nie wiem jak broń ale ciuchy można rekalibrować na 515. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Broni(chyba) nie można podbijać a ciuchy można o 15GS więc wypadkowa(przy broniach na 500) to tak wychodzi mniej więcej 510. Ale na tier4 sztywny cap byl ustawiony na 450 a czasami leciały itemy nawet na 480+ także ciężko powiedzieć. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Mnie to wkurza że pomimo ogólnego 501 GS dziś na twierdzach (hard) leciały mi zielone sety na 10 i nawet 15 pkt gs mniej, bez sensu. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 No to trzeba misiu polecieć na wymagającym albo heroicznym a odbijałeś punkt kontrolny na 4 poziomie zaalarmowania? Pamiętam że na T4 leciał tam z magazynu zaopatrzenie loot ponad 20GS większy od capa. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Robię sobie przerwę od D2, musze Metro przejść bo leży i czekaWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Generalnie egzotyki w tej części to słabo wyglądają. No bo jeśli jedynym sensownym powodem, by go mieć w ekwipunku jest jego skil aktywny gdy broni nie używamy, to coś jest nie tak. Ten Lmg to gruby żart. Liberty bell to już dawno się pozbyłem i tylko chatterboxa używam dla +20 do ROF.A zielone sety? Jedno xd Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 No to trzeba misiu polecieć na wymagającym albo heroicznym a odbijałeś punkt kontrolny na 4 poziomie zaalarmowania? Pamiętam że na T4 leciał tam z magazynu zaopatrzenie loot ponad 20GS większy od capa.Robiłem jedynie na 3 lvl ale prócz schematów to różnicy w dropach nie zauważyłem. Twierdz na heroicznym sobie póki co nie wyobrażam, skoro na hardzie idzie ciężko i trwa to z godzinę z ostanim paczem coś pozmieniali, bo na t4 jak dobiłem do 450 to każdy drop był na tyle, a teraz mimo 500 leci syf nawet na 480 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 (edytowane) No i jeszcze mega ale to mega zmniejszyli drop ammo do broni specjalnych co osobiście jest dla mnie mega plusem. Edytowane 7 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 No tak zmniejszyli, że jak podczas misji wylecą ze 3 naboje to jest sukces. Dobrze że póki co działa myk z doładowaniem specjali w Białym Domu. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2019 Nie no jeden zielony set jest spoko, ale to musisz mieć 6/6 - dostajesz cały czas te specjalne amunicje. Ale tak czy siak jest i tak beka. Latam z wyvern set 3/3, a reszta wg uznania. Cytuj
Wredny 9 506 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Dziś wróciłem na dłużej, zrobiłem parę aktywności, dwie misje główne, odyebauem kilku patrolujących ulice bossów, znalazłem kilka fajnych giwer, fajne spodnie i dżinsową kurteczkę... Ta gra jest niesamowicie udana pod tym względem - z każdą wykonaną czynnością jesteśmy nagradzani, nie ma poczucia straconego czasu - czy to skrzynka w ciemnym zaułku, czy też drop gearu po przejęciu głośniczka np - zawsze będzie jakaś nagroda i rozkmina, czy lepsze niż to co już mam, czy może jednak na przemiał Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Terry Pratchett tribute w misji Space Adaministration HQ 1 1 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Ok podesłalem zapkę do klanu. Ale uprzedzam, jestem jeszcze 8lvl noobem singlo-grajem w D2 z nawykami z pierwszego Division Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Jak ktoś miał problem z 8 kluczem z kości słoniowej to już to naprawili i dropi z tego Łowcy (podobnie jak maska Ghost). Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2019 Nie ma codziennych i cotygodniowych zadań stref mroku? Usunęli czy jak? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Nie ma codziennych i cotygodniowych zadań stref mroku? Usunęli czy jak?Na Twitterze napisali wczoraj że póki co będą wyłączone. Okazało się że można je było robić nieskończoną liczbę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi