PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Ale kurła utrudniaja i wymyślają, wybrałem specjalizację snajpera i dostalem wszystko ale gdzie do kurły jest amunicja do niej? W skrzynkach nie ma, nigdzie nie ma. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 (edytowane) @PlastikowySmalec Ta snajperka jest w stanie jednym calenym strzałem w banie zdjąć elitarnego przeciwnika a po upgrade nawet niektórych bossów. TAC 50. to broń one shot one kill dlatego gdybyś latał cały czas z pełnym magazynkiem to byłoby to bez sensu. Dlatego też tych broni nie można używać na DZtach. Chociaż teraz coś z tym dropem specjalnej amunicji poyebali i dropi jakieś pińcet razy mniej niż przed patchem. Edytowane 10 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 39 minut temu, Ryo-San napisał: @PlastikowySmalec Ta snajperka jest w stanie jednym calenym strzałem w banie zdjąć elitarnego przeciwnika a po upgrade nawet niektórych bossów. TAC 50. to broń one shot one kill dlatego gdybyś latał cały czas z pełnym magazynkiem to byłoby to bez sensu. Dlatego też tych broni nie można używać na DZtach. Chociaż teraz coś z tym dropem specjalnej amunicji poyebali i dropi jakieś pińcet razy mniej niż przed patchem. ale ja bo DZ nie biegam tylko normalnie po świecie i nie ma amunicji nigdzie nawet 1 sztuki żeby to przetestować Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Sorry jednak w DZcie można wydropic ammo do broni specjalnych. Właśnie mi wyleciała ze zrzutu. Jeden nabój do granatnika. @PlastikowySmalec w końcu wyleci. Jest jeszcze taki myk, że możesz sobie odblokować kolejną specjalizację. I jak wybierzesz np granatnik a później zamienisz na snajpe to będziesz miał pełny magazynek. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Info po dzisiejszym State of the Game Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 hmmm kurde trochę kaplica że drugi raz te same misje się przechodzi po 30 levelu... wszystko się już widziało, tylko frakcja inna Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 37 minut temu, PlastikowySmalec napisał: hmmm kurde trochę kaplica że drugi raz te same misje się przechodzi po 30 levelu... wszystko się już widziało, tylko frakcja inna W jedynce żeby zdobyć jedną z masek podczas globala musiałem zabić bossa w jednej z misji...150 razy xD więc nic mi nie mów o przechodzeniu tych samych misji "kilka" razy. To jest loot shooter tutaj musisz się liczyć z przechodzeniem danych misji do upadłego. Takie życie ¯\_(ツ)_/¯ 1 Cytuj
jaro 77 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 10 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: hmmm kurde trochę kaplica że drugi raz te same misje się przechodzi po 30 levelu... wszystko się już widziało, tylko frakcja inna robisz w tych samych miejscówkach, ale jednak misje są zmienione, juz nie będziesz musiał ammo tracić na rozwalenie beczek w twierdzy roosvelta 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Zdecydowanie poprawili dzisiaj drop amunicji specjalnej. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Szkoda, że nie poprawili wielu innych rzeczy.Wczytuje się rok, chodzi nierzadko tak płynnie, że chciałbym by było to 25 fps, postacie znikają, lagują i zapominają o chodzeniu wcielając w życie teleportację. Jedyneczka była świetna po roku za 60 zł, tu proponuję to samo. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 (edytowane) To nie wiem na czym grasz, chyba że.na Facie tak żalosnie śmiga. Ja mam stałe 30fpsow, o loadingach się nie wypowiem bo mam SSD i w wszystko zapieyrdala aż miło. Nic mi nie laguje ale możliwe że u kogoś innego występują te problemy o których napisałeś. Edytowane 11 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
PiotrekP 1 755 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 (edytowane) @da$io loadingi na ps4 w Kingdom Come to trwają całe dekady w takim razie. Przez drugą zmianę wrócę do DC dopiero w sobotę, przerwa dobrze mi zrobiła Edytowane 11 kwietnia 2019 przez PiotrekP Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: To nie wiem na czym grasz, chyba że.na Facie tak żalosnie śmiga. Ja mam stałe 30fpsow, o loadingach się nie wypowiem bo mam SSD i w wszystko zapieyrdala aż miło. Nic mi nie laguje ale możliwe że u kogoś innego występują te problemy o których napisałeś. ja gram na jedynym prawilnym facie który żyje od nowości (kupiony w dniu premiery w PL) bez zająknięcia, problemów i potwierdzam że czasem przy D2 już niedomaga Cytuj
grabipl 151 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Ryo-San napisał: To nie wiem na czym grasz, chyba że.na Facie tak żalosnie śmiga. Ja mam stałe 30fpsow, o loadingach się nie wypowiem bo mam SSD i w wszystko zapieyrdala aż miło. Nic mi nie laguje ale możliwe że u kogoś innego występują te problemy o których napisałeś. **uj, to ps4 wspiera SSD? Duża jest różnica względem zwykłego HDDka? Edytowane 11 kwietnia 2019 przez grabipl Cytuj
Wredny 9 506 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Też gram na FAT i nie mam takich problemów. OK, doczytywanie tekstur jest powolne, a błędy natury "sandboxowej" zdarzają się często, ale to nic konkretnie wkurzającego - chyba, że mówimy o takich lekko game-breaking sprawach, jak np ratowanie zakładników, którzy nie chcą wyjść z pomieszczenia po otwarciu drzwi (ze trzy razy mi się zdarzyło), albo przeciwnicy spawnujący się wewnątrz jakiejś budy bez dostępu (miałem tak raz przy napadzie na ich konwój). Póki co w misjach nie zdarzają mi się takie kwiatki i dotyczą tylko losowych aktywności pobocznych na mapie. Oprócz tego glitche graficzne, związane ze znikaniem całych połaci tekstur (ściana czy drzwi odsłaniają próżnię), chromowana poświata na postaci w niektórych pomieszczeniach (coś podobnego było w Mafii III), albo... odbicie nieba w wodzie... w kanałach Animacja trzyma się płynnie i na to nie narzekam. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 5 minut temu, grabipl napisał: **uj, to ps4 wspiera SSD? Duża jest różnica względem zwykłego HDDka? To jest przepaść. 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Oczywiście gram na Pro. Jedynka też cierpiała na te czasy ładowania i tekstury wiec mogliby to ogarnąć w drugiej części zdecydowanie lepiej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Na XOX śmiga bez problemów Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2019 Fajny ten set kosmetyczny (Czarne Kły) za otworzenie 30 skrzynek z inwazją. Szybko poszło Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Teraz, Faka napisał: Fajny ten set kosmetyczny (Czarne Kły) za otworzenie 30 skrzynek z inwazją. Szybko poszło Za co się zdobywa klucze do tych skrzynek? Miałem kilka, ale nie wiem za co je dostałem. Macie jakąś dobrą metodę na odblokowanie achievementa.trofeum "A Friend in Need"? Próbowałem dołączać do ludzi potrzebujących pomocy, ale nigdy żaden z nich nie leżał na ziemi... Próbowałem też rozwalić siebie granatem i ożywić hive, ale też mi nie wskakuje. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 (edytowane) Można teraz ustawić żeby powiadomienia przychodziły tylko od znajomych i ludzi z klanu. Ustaw to sobie i niech znajomy zacznie robić misje i gdzieś po pierwszym killroomie specjalnie zginie i wezwie pomoc. Odpowiedz na to wezwanie i podnieś kolegę, trofik raczej nie wpadnie i teraz myk jest taki ,że gracie chwilkę dalej i kolega niech specjalnie padnie jeszcze raz i znowu wyśle prośbę o pomoc wtedy wchodzisz TY cały na biało, podnosisz ziomeczka i dzban/aczik powinien wpaść. Wyżej opisany sposób zadziałał z dwoma kumplami. A te kluczyki powinny wpadać za misje dzienne i biegłość polową Edytowane 12 kwietnia 2019 przez Figuś Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 @Figuś Dzięki, spróbuję złapać kogos w weekend i to zrobić. Widziałem na YT, że można zdobyć kilkanaście masek. Czy W GRZE jest informacja odnośnie tego co trzeba zrobić, żeby je odblokować? Jestem na tier 2. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 (edytowane) W grze jest cała masa wskazówek jak odblokować te maski. Trzeba bardzo uważnie eksplorować D.C. Ja niestety poleciałem od a do z na skróty czyli obejrzałem filmik na YT i robiłem kopiuj wklej - teraz trochę żałuję. Bo jednak frajda z rozwiązania takiej zagadki jest nieporównywalnie większa niż zdobycie maski w minutę za pomocą filmiku Edytowane 12 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 (edytowane) @Ryo-San To jeszcze jedno pytanie, bo pewnie znasz odpowiedź. Zbieram karty po named bosses. Do tej pory zabijałem tego przy białym domu po zrobieniu 1-2 misji. W jednym z filmików gościu powiedział, że przez 30 min. na mapie nie ma żadnego bossa. To prawda? Według mnie, tylko zabity boss powinien znikać, a nie wszyscy na mapie. Edytowane 12 kwietnia 2019 przez 20inchDT Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2019 Lataj normalnie po świecie, a pojawi się Ci boss z kart. Ja tak randomowo wszystkich zabijałem i mam już 3 pełne talie kart z imiennymi bossami, zostały aby tylko czarne kły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi